Jag saknar ditt sätt.

Ligger fortfarande kvar här på sängen. Somnade förut till en film så ska väl kolla om på den nu. Var upp och åt min nya favoritmat, köttbullar med potatis och lingonsylt och brunsås. Första riktiga maten på flera dagar, haha madde vet vad jag menar;)Imorgon ska jag iallafall ut och cykla, får se vart. Nu ska jag iallafall börja kolla på filmen som jag somnade till förut. Orkar inte blogga nå mer ikväll så vi får höras imorgon istället:)

Gammal bild.

Hela världen kan ju se mig, men varför inte du?

Kom hem för typ en timme sen kanske. Fick sluta tidigare för vi hade ingen idrott. Ska lägga mig i sängen och käka äpple nu och kolla på film. Tänker ligga i sängen hela dagen. Har ju trots allt en massa att tänka igenom och behöver ta det lugnt idag efter allt som hänt dom senaste dagarna. Så bloggningen kommer inte ligga på topp, men men. Puss!

'

Du är blind för killen som dör för dig, men faller för killen som kastar dig..

schoooool




vad händer?

Är helt snurrig i huvudet efter den här händelserika dagen. Så mycket som hänt och så mycket som förändrats på kort tid! Känns som helt mitt liv håller på och rasar samman men ändå inte. Vet inte riktigt vad som händer faktiskt. Ska lägga mig i sängen nu och försöka sova men det kommer väl vara omöjligt när alla dom här tusen tankarna flyger runt i huvudet.

Haha jag pussar på äpplet;)

.

Jag älskar dig,
synd bara att du inte ser det.

-

Kom hem nyss efter att ha varit med om världens sorligaste händelse. Kan inte skriva så mycket om det. Grinade som fan där borta så nu ska jag tvätta bort sminket och göra om det och sticka ut på nästa äventyr. Blir dock inte så sent ikväll då jag börjar 07:45 imorgon. Men hörs senare! :)

in tha school

Hej! Sitter i skolan på golvet just nu och dricker cola med madde som vi fick av en viss person;)Försov mig sjukt mycket imorse. Har världens fulaste frisyr, haha. Ikväll händer det en massa saker så kommer inte ha tid för bloggen, så vi hörs imorgon eller sent ikväll! Puss! :)

When you were a little girl you never thought things like this could happen.


Fuck your past, but don't let it fuck you.

Stack ut och cyklade tidigare idag. Cyklade forsbacka runt och sen typ vid broberg och det. Hoppade in i duschen direkt när jag kom hem och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ska väl kolla på någon film lite senare sen blir det sängen! Hörs imorgon!

söndag

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen, men det är väl helt okej när det är helg? Ja, det är det. Idag händer ingenting tror jag, bara ta det lugnt och sånt. Måste gå och äta frukost nu innan jag dör, bloggar lite mer senare! :)

Vi bröt av våra band och dom gick av på mitten.

Är hemma nu. Var riktigt mysigt att åka båt när det var massa marschaller överallt och sånt! Är dock riktigt trött just nu och kommer nog ramla ner i sängen när som helst. Får se vad som händer imorgon. Säger godnatt nu innan jag somnar här vid datan, godnatt sötnosar! :)

Någon jävla bild från weheartit, orkar inte leta någon annan.

Du gör mig stark, men ändå så jävla svag.

Godmorgon! Haha, helt sjukt att jag är uppe nu, somnade kanske vid halv 5 inatt. Och vaknade vid 08:00 imorse sen somnade jag om och vaknade kanske 10:30. Har legat i sängen och smsat ett bra tag sen orkade jag till slut ta mig ur sängen. Har jätteont i halsen idag så ska gå och göra iordning lite te och mackor nu och sätta mig och kolla på sex and the city, härlig morgon! :)

Härlig bild! Åh, nu vill jag ha sommar igen! :(

It's so hard letting go

Drog ut med Moa vid halv 12 ungefär. Hon är ju hemma över helgen så passade på att träffa henne. Sen tog vi bussen ut till sandarne, sen kom någon mattias och hämta oss och nu sitter jag här. Har precis tvättat bort sminket och satt på mig sovkläder och ska nog sova snart, är jättetrött! Så vi hörs, puss!

I wish that you could see me

Sitter för tillfället inne på Eriks golv nu. Har nyss svullat i mig pizza, tror jag ska cykla forsbacka runt snart. Hittade förresten en grym låt på Maddes blogg precis! Imorgon är det lyskväll och då ska vi åka båt med min moster och hennes man. Kommer vara supermysigt då det är maschaller(stavas?) överallt typ. Men ja, see you later or tomorrow! :)
Ni hittar den grymma låten här!

Just nu ;)

fredag

Tja! Sitter på lektion nu. Har en till lektion efter den här sen slutar vi vid halv 12 typ, skönt!


Söta in tha klassrum!

I used to want you so bad

Tjabba! Slutade för typ en timme sen, fett skönt dag idag. Sovmorgon till 09:10 sen lunch i två timmar typ sen en lektion sen slutade vi. På lunchen stack klassen till donken och käka. Ska tvätta bort sminket nu sen får vi se vad som händer! Det regnar ute så blir att vara hemma idag:)

weheartit.com

Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tungt

Var som sagt ut på dollar och skulle köpa kollegieblock men det fanns typ inget så var tvungen att gå in på coop istället och där fanns det ju iallafall någorlunda snygga. Sen stack jag och Mamma in på skokanonen och köpte en väska åt mig. Kan behövas då jag ska få plats med hur mycket som helst i den, min förra var ju inte precis stor eller snygg. Har nyss käkat en sån där värma i micron pizza och sitter nu och käkar pringles. Blir nog att kolla på någon film sen sova tror jag:)

Fick inte till någon bra bild på väskan, men den är iallafall svart och snygg!

onsdag

Hej. Kom hem för ett tag sen. Fick sluta klockan 13:00 för att vi inte hade någon idrott. Ska snart hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite. Ska göra ansiktsskrubb och ansiktsmask också tror jag. Har varit sjukt ofräsch dom två senaste dagarna för att jag inte orkat gjort någonting pågrund av min feber. Sen ska jag läsa 3-4 sidor som vi har i läxa sen lite senare blir det nog att åka ut till dollar och köpa lite kollegieblock och pennor till skolan. Sen blir det att ta det lugnt resten av dagen:)

Men ge mig huset på bilden, snälla!

första dagen!

Haha kan inte hålla fingrarna borta från bloggen. Är inne flera gånger om dagen och kollar och funderar på att skriva ett inlägg men loggar alltid ut ändå. Men nu kan jag absolut inte det. Första dagen i gymnasiet. Jag hade totalt glömt bort hur jobbigt det var att vakna av alarm klockan 07:00 på morgonen. Är riktigt glad att jag duschade igår, annars hade jag varit totalt död! Känns som att dom här tre åren kommer bli ganska bra ändå.

Crusing imorgon med, och det taggar väl hela söderhamn till antar jag? Haha eller ja, inte hela, men dom flesta antar jag? Erik fyller även år imorgon, 14 år blir lillen;) Men nu måste jag platta håret, gå och äta frukost, borsta tänderna och sånt där småpyssel.

Får se när jag bloggar nästa gång. Vela bara skriva ett litet inlägg idag men tänker inte börja blogga regelbundet på ett tag. Så vi hörs när vi hörs, puss!

Bjuder på en svängig låt! Haha.

lång bloggpaus

Har bestämt mig för att ta en lång bloggpaus nu. Får se om jag hittar tillbaka till bloggandet, men det kan nog ta några månader. Ni får ha det så bra, puss! :)

En av dom första headers jag hade. Det var då när bloggen hette engvalls.blogg.se tror jag ;)

trött!!

Tja! Klev upp för ett tag sen. Rasmus fyller ju 18 idag så vi ska ut på lite äventyr. Ska knäppa igång lite musik nu så jag piggnar till sen ska jag börja sminka mig. Vilket är en bra idé då jag ser helt död ut sen igår. Alla bilder från strömmingsleken lägger jag upp på söndag eller måndag när allt är slut. See you later! ;)

strömmingsleken!

Vet inte riktigt vad jag tänkte med när jag sa att jag skulle börja blogga igen nu när strömmingsleken drar igång ikväll. Jag kommer knappast ha tid att sitta vid datorn. Bara en stund idag tills ikväll, sen imorgon är jag upptagen hela dagen och söndag med. Men iallafall, ny kör vi! 3 dagar i rad! ;)

bloggpaus

Godmorgon! Vaknade nyss faktiskt. Ska gå och käka frukost nu sen slänga in lite kläder i tvättmaskin. Tänker ta en bloggpaus nu tills strömmingsleken börjar i helgen. Då finns det alltid roliga saker att skriva, så vi hörs om några dagar, puss på er! :)

Någon bild från arkivet bara.

regnig söndag

Hej. Har inte haft tid att blogga idag men det gör väl inte så mycket? Eftersom min blogg redan är så tråkig. Var iallafall till ecenter och handlade sen åkte vi till sandarne och fikade hos min moster. Har precis ätit varma mackor och sitter nu här och lyssnar på musik. Det regnar jättemycket så det blir perfekt med en myskväll framför sex and the city och massa godsaker! :)

En bild på min och Maddes dröm ;)

If people are trying to bring you down, it only means that you are above them.


gammal bild

störd kväll/natt

Hej. Är hemma nu efter en sjukt störd kväll! Haha, orkar inte ens rabbla upp alla saker som hänt, hahahah. Har skapligt ont i fötterna efter att ha GÅTT till sandarne! Höll på att dö när vi kom fram. Tog iallafall halv 2 bussen hem och nu sitter jag här. Har precis tvättat bort sminket och satt på mig sovtröja. Och ska kolla några avsnitt ur sex and the city och käka apelsin sen blir det sängen. Och förlåt madde för det som hände!♥ Puss och godnatt :)

Don't say anything tonight, if you're gonna say goodbye.

Tjena! Nej, jag har inte sovit tills nu. Vaknade vid halv 2 tror jag. Sen dess har jag gjort en massa saker. Eller ja, flummat runt här hemma då kanske man ska säga. Snackar med Madde på facebook nu och ska börja fixa mig nu och sen käka något sen drar vi ut. Så vi hörs väl mer ikväll/natt. Kanske kommer en bild på min outfit eller bara en facelook bild;) Ciao! :)

Svartsjuka är inte brist på förtroende, utan ett tecken på kärlek.

Sitter just nu med ansiktsmask och lyssnar på musik. Snart ska jag nog spela lite sims tror jag. Min sim har ju fått tvillingar, supersöta! Haha, men får väl se hur länge jag tycker det är kul att spela. Vill ju spela med min rasmus:( Sen blir det väl sängen lite senare. Får se om jag och Madde skulle hitta på något imorgon, vi har ju trots allt lite saker att prata om, haha;) Puss och godnatt! :)

haha charmig tjej

I want you to stay with me forever, but you're leaving so soon.

Hej, vaknade nyss och sitter just nu och lyssnar på musik och smsar. Har ju bytt tillbaka mobil med rasmus nu så nu har jag min älskade sony ericsson. Märker nu hur mycket jag saknat tangentbordet och allt! Är så trött på min blogg så jag vet inte vad jag ska göra. Vet inte vad jag ska skriva om över huvudtaget. Så blir nog en bloggpaus eller så tar jag bort hela bloggen. Får se helt enkelt.

långvind

Hej. Sitter i världens mysigste stuga i Långvind nu. Kommer hem på Torsdag så bloggar väl mer då. Puss! :)

It's too late to make it right

Hej. Vaknade för ett tag sen. Skulle ju egentligen åka och bada med Madde och Peter men jag sov ju såklart. Sitter iallafall och lyssnar på musik nu och snackar med lite folk på msn. Ska kolla några avsnitt ut sex and the city nu, det är så bra! Så får se om jag bloggar senare, tror inte det. Puss på er :)

RSS 2.0