-

Och även fast jag inte saknar dig
Så känns det som att världen skulle rasa
Om du glömde mig.

Lycklig tjej.

Känner att saker och ting börjar falla på plats. Det kan bara bli bättre från och med nu!

With every breath you take, someone just took their last. Stop complaining about what you have and be thankful for not having worse.

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen. Ska ta och käka något sen blir det mys resten av dagen, är sjukt trött och sliten efter helgen. Så blir dåligt med inlägg idag. Puss :)

Bild från typ.. sjuan?

Robin Jansson.

Eftersom han skrev om mig i sin blogg så gör jag väl samma sak;)

Första intrycket var väl typ "tvinga mig". Haha närå, men första intrycket var snäll och glad kille! Tycker även att det är grymt att en kille bloggar. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men verkar som att man kan lita på dig och prata om allt möjligt. Har haft tre riktigt roliga dagar med dig och hoppas att vi kan hålla kontakten och träffas fler gånger! :)

I'm fine without you.

Kom precis hem. Var så trött så drog hem efter att David och Robin hade åkt hem. Kommer sakna dom! Speciellt David:( Tänkte iallafall tvätta bort sminket nu och sen sitta och kolla på film och ta det lugnt bara:)

Gårdagens frukost!

Söndag

Hej! Klev upp för ett tag sen. Kvällen igår var sjukt rolig i början, jättehärliga folk och superbra musik. Men sen så var det typ några killar som började bråka och alla skrek i hallen. Sen mitt i allt så märkte jag att någon snott min mobil och då fick jag ett sjukt stort utbrott och skrek som fan. Sen var det någon som hittade den, tack! Sen kom polisen och alla stack ifrån lägenheten. Sen drog jag och Madde till donken och käka sen drog vi hem.

Ska dra till vågbro senare och umgås med Moa, David och Robin idag igen. Men nu ska jag slänga mig in i duschen och sen börja fixa mig lite. Så hörs vi senare! :)

Ny header!

Om ni inte ser den tryck f5/uppdatera! Den är ungefär likadan som den förra, var tvungen att byta så gjorde en ny nyss:)

Nu kör vi!

Har börjat fixa mig lite inför kvällen. Känner på mig att det här kommer bli en grym kväll! Möter upp Madelene och Amanda vid 20:00 ungefär sen drar vi ut på roligheter! Hoppas alla får en bra kväll, för det kommer jag ha! :)

I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night.

Hej. Var ju som sagt med Moa, David och Robin igår. Det var väl kul. Synd att det inte finns någonting att göra i den här staden bara. Var först på stan och gick runt lite, sen åkte vi hem till Moa och satt vid datorn och kollade på roliga klipp. Kom hem vid 3 ungefär. Får se vad som händer senare, Robin och Moa tjatar på att jag ska komma dit. Får se om jag sticker dit, sen ikväll blir det kul! Ska hoppa in i duschen nu och fixa mig, hörs! :)

Någon gammal och konstig bild.

Should I stay or run away and leave it all behind?

Håller på och fixar mig lite, sen drar jag ut med Moa, David och någon Robin. Lite tråkigt väder men det blir nog kul ändå! Hörs kanske när jag kommer hem annars gör vi det imorgon! Puss!:)

Ska gå och göra något åt mitt hår nu..

Oh, take me back to the start.

Kom hem för ett tag sen från ecenter. Var in på dollar och köpte godis och andra saker och sen stannade vi på donken på hemvägen och svullade. Sitter just nu och tar det lite lugnt och lyssnar på musik:)

Höstlov <3

Är hemma nu. Sitter och dunkar musik och taggar igång lite. Ska dra till dollar med erik och köpa godis för han åker till åland idag och kommer tillbaka på söndag, buhu kommer sakna han! Sen ikväll blir det att dra ut lite! :)

Jag svär jag drömde om dig inatt.

Klev upp för ett tag sen. Ska sminka mig lite lätt nu och sätta på mig nå mysiga kläder. Orka ha 2 timmars lunch mellan våra 2 lektioner idag. Hörs senare, puss! :)

Beroende tack vare att Madde har snackat om den här så mycket förut ;)

Det blir nog aldrig nånsin kärlek mellan oss två.

Sitter fortfarande uppe.. Vet inte hur jag ska orka upp imorgon, men det löser sig! Sitter iallafall och lyssnar på grym musik och lite andra saker. Ska lägga mig i sängen snart och tänka lite och läsa en jättebra bok jag börjat läsa. See you tomorrow! ;)

Old times.

Giving someone a second chance is like providing someone with another bullet after they missed shooting you the first time.

Sitter och dricker te,kollar på gossip girl och käkar hårdmackor. Har blivit helt fast för det igen, hade en period förut när jag älskade det. Tänkte kolla på en skräckfilm istället, men det kanske inte är det smartaste när man är ensam hemma? Fast resten av familjen kommer nog hem snart. Känner på mig att helgen kommer bli riktigt bra - om det går som planerat! Sen resten av höstlovet ska jag bara ta det lugnt och sova ut som aldrig förr!

Dålig bild.

True.


Gossip girl♥







Dagen

Hej. Är hemma nu. Badhuset var väl ganska roligt, men drygt också på ett sätt. Beställde ett par skor när jag kom hem, ni får se dom senare! Dom är jättemysiga och varma, vilket är bra då jag ofta fryser om fötterna när det är snö ute. Nu ska jag bara kolla på film och vänta på mat. Hoppas på pizza, snälla mamma?

Onsdag

Tja. Sitter och käkar choklad i cafeterian just nu med Madde. Börjar 12:20 igen tror jag med svenska. Sen ska vi upp på badhuset med klassen och bada, TAGGA!;)

Favoritbilden!

Bjuder även på dagens favoritlåt! ;)

Godnatt

Har packat badkläder och sånt där tills imorgon. Ska kolla ett avsnitt ur gossip girl sen blir det sängen!

If a man whistles at you, do not respond. You are a lady, not a dog.

Hej! Hade tänkt gått till skolan idag, men vaknade upp och hade jätteont i högra sidan av halsen? Så gick och la mig igen och sov till 13:00 ungefär. Sen har jag hängt i soffan hela dagen. Imorgon är det bad på idrotten, vilket faktiskt kan bli ganska roligt. Hade såklart varit roligare om man inte hade ont i halsen och ont i huvudet hela tiden men. Ska kolla på lite film nu och sen klockan 20:00 så blir det att kolla på 112 - på liv och död. Hörs imorgon! :)

Gammal cam-bild :)

Dör

Såhär snygg och pigg ser jag ut just nu. Satt nyss inne i duschen på golvet med kokande vatten över mig. Skulle ju lägga mig i soffan tidigare men fick en svettattack och sen när jag väl kom in i duschen så frös jag? Nu tänker jag iallafall däcka i sängen och kolla på film.

Nyduschad, kaos hår som är blött och tröttaste utseendet. Orka.

Everyone one you meet comes with a baggage. Find someone who loves you enough to help you unpack.

Ligger med mamma i soffan och kollar på tv. Har fruktansvärt ont i huvudet och känner mig helt drogad. Blir sängen tidigt idag, håller på och dör av huvudvärken! Nu ska jag krypa ner i soffan och käka honungsmelon, hörs kanske senare eller imorgon:)

Företagsekonomi

Tja! Har företagsekonomi just nu, sen info, och sen mentorstid. Sen efter skolan får vi se om the family skulle åka iväg eller inte. Sen ska jag mysa i sängen hela kvällen. Är sjukligt trött!

Måndagmorgon

Jaha, då var det dags att kliva upp till skolan igen. Jag förstår verkligen inte varför sängen ska vara så otroligt skön på morgonen? Ska bli jätteskönt med höstlov nästa vecka! Men nu måste jag snabba på lite, puss!

I know it's time to leave, but you'll be in my dreams


Du garvar åt mig för jag är annorlunda. Jag garvar åt dig för du är precis som alla andra.

Helvete! Blev så inne i datan och hittade en massa bra låtar så jag glömde bort tiden! Missade början av Gustafsson 3 tr. Och precis när jag kom in i tvrummet så blev det såklart reklam. Men aja, bättre att se lite än inget alls! Så nu hämtar jag mina älskade dill & gräslök chips och slänger mig i soffan igen, hörs imorgon, puss & godnatt:)

Haha, någon bild från weheartit som vanligt;)

When the past is dead, let it rest in peace.

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen. Ska snart hoppa in i duschen för mitt hår är så jävla äckligt. Sen tänkte jag dra ut på en promenad. Behöver rensa tankarna lite. Sen blir det massa mys ikväll framför tvn! :)

Någon borde byta stad för nu kommer allt tillbaks.

Hej! Är äntligen hemma nu. Var ju som sagt i Sundvall idag och kollade på när Erik hade match. Sen efter så åkte vi och åt på ikea. Var så hungrig så jag hann inte knäppa kort på maten. Sen stack jag och Erik in på Birsta city och kollade lite. Sen drog vi hemåt. Nu ska jag sätta på mig myskläder och tvätta bort sminket och ta det lugnt.

Haha, dom pigga och söta syskonen!

Trött

En sak är säker.. jag tänker aldrig mer följa med Erik när han har match någonstans på helgerna. Jag är uppe klockan 09:00 på en lördag! Ska ladda ner lite musik som jag kan lyssna på i mobilen nu, bloggar mer när jag kommer hem, puss! :)

Ansiktsprodukter!

Tänkte skriva lite om vilka ansiktsprodukter jag använder. Jag tycker att dom är jättebra och att dom funkar. Men det är ju såklart olika för alla!

Om jag har smink på mig så tvättar jag bort det med tvål först. Sen använder jag produkten ovanför. Det är skrubb, ansiktsmask och ansiktstvätt samtidigt. Fast jag skrubbar bara sen sköljer jag av.

Sen använder jag den här ansiktsmasken. Fast den använder jag bara ungefär en gång i veckan. Och den ska appliceras på torr hud. Vilket jag inte fattade förräns för några veckor sen. Tycker den är jättebra!

Sen använder jag det här ansiktsvattnet. Det tar man på en sån där bomullstuss och drar i ansiktet. Har alltid använt en som är i samma märke som ansiktsmasken förut, men kände för att prova på något nytt för en gångs skull.

Min hud har blivit jättebra efter att jag använt dom här produkterna. Kommer nog använda dom tills dom slutar tillverkas haha. Nu ska jag kolla på film och mysa och sen hoppa ner i sängen. Hörs imorgon! :

Idolmys! :)

Har nyss svullat massa tacos, tror jag spricker snart. Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på idol och äta lite chips. Men det tar nog en stund innan jag får i mig något mer, haha. Blir sängen ganska tidigt då hela the family ska till sundsvall tomorrow! Bloggar kanske sen, annars hörs vi imorgon! :)

Fail bild. Men har inte tid till att ta en ny.

hurt

Det kallas "krossat hjärta", men det gör ont i hela kroppen..

Fredag♥

Är hemma nu. Slutade vid kvart i 11 ungefär för jag var klar med allt man skulle göra. Sitter och kollar på gossip girl nu och myser lite. Hörs lite senare! :)

And the truth is that I really miss you.


Du måste vara som du var.

Godmorgon! Är ovanligt pigg nu på morgonen faktiskt. Men blir nog trött när jag väl kommer till skolan. Slutar 11:35 idag, skönt! Idag kör jag på mjukisbyxor och en tröja. Är ju så kallt så jag orkar inte ha jeans eller leggings idag. Idag blir det bara hemmamys, är så sjukt trött efter en vecka i skolan:)

Tävling!

Jag är med och tävlar om RevitaLash från www.hudvardsbutik.se på Sandras blogg.

Klicka på bilden för att komma till tävlingsinlägget!


Nytt smink!

Kom nyss hem från ecenter. Var och köpte nytt smink med pappa som sagt.

Mascaran är den bästa jag någonsin har provat!:) Nu ska jag sitta och chilla framför gossip girl och käka en choklad som Madde tipsade mig om tidigare idag. Hoppas bara jag köpte rätt!?

För innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.


Jag vet inget om dig men jag är fast inatt.

Hej. Slutade vid halv 3 ungefär. Sen dess har jag suttit och snackat med mamma. Ska kolla på gossip girl nu sen ska jag och pappa åka iväg och köpa nytt smink åt mig:)

Matteprov.

Sitter och hänger i cafeterian med Madde just nu. Har matteprov nyss också, gick väl ganska bra tror jag. Har företagsekonomi nästa lektion, sen info och engelska. Hörs när jag kommer hem, puss på er! :D

Torsdagmorgon.

Godmorgon! Har legat i sängen i ungefär en halvtimme nu innan jag orkar kliva upp. Ska slänga på mig nå myskläder nu och sminka mig lite. Tagga matteprov nu första timmen! Haha, nä men hoppas det går bra iallafall. Ni håller väl tummarna för mig?;)Men nu måste jag skyna mig lite, hörs senare idag!

Nån bild från arkivet.

-

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Prata inte med henne om du ändå hade tänkt prata likadant med andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.

The best thing to hold onto in life is each other.

Ska spela sims 3 resten av kvällen. Har blivit beroende igen.. Ska käka chips också, har varit sugen på det i flera dagar och nu får jag äntligen det! Blir sängen ganska tidigt ikväll med. Imorgon tänkte jag dra ut på en jättelång promenad efter skolan, men får se hur det blir det med det hehe. Blir inge mer inlägg idag, så godnatt!:)

Don't say it unless you mean it. And if you mean it, you better be ready to prove it.

Hej! Har inte hunnit blogga på hela dagen. Direkt efter skolan så stack jag, mamma och mormor till erikshjälpen. Har aldrig varit där förut och har aldrig köpt något på second hand. Förut tyckte jag till och med att det var jätteäckligt. Men jag hittade 3 tröjor iallafall.:)Sen åkte vi till coop och handlade och nu har jag precis käkat. Och ska nu sätta mig i soffan och kolla på 112 - på liv och död och plugga till matteprovet som är imorgon!

Nyduschad:)

Sims 3

Har gjort klar nästan hela matteläxan som man skulle göra för att träna till provet. Har bara några uppgifter kvar. Nu tänker jag chilla framför Sims 3 hela kvällen. Dock blir det sängen ganska tidigt så jag inte försover mig imorgon också.

You can't break a broken heart.

Hej. Sitter just nu och försöker plugga lite till matteprovet som är på torsdag. Lika bra att jag gör det nu innan alla tvprogram börjar. Fick tillbaka serviceprovet idag också, fick C. Vilket är ungefär som vg, så jag är nöjd! :) Orkar inte blogga nå mer idag,puss.

En bild som Madde tog på mig förut;)

Tisdag

Hej! Försov mig imorse men fixa mig i 190 och hann till lektion innan den slutade. Sitter iallafall på entreprönarskapen nu och skriver om knarkare, haha. Lunch snart, thaifisk. Inte det godaste men. Slutar klockan 16:00 idag och då blir det att plugga till matteprovet som är på torsdag. Så det blir väldigt dåligt med inlägg idag. Hörs senare, puss! :)

Misslyckad bild..

För jag visste att det här var sista gången som han stack.


Låten som förklarar allt..

Sometimes, this is the best we can get.

Kom hem för ett sen. Har suttit och myst i soffan med mamma och kollat i elloskatalogen. Och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ska kolla på gossip girl så jag slipper alla tusen tankar i skallen. Får se om jag bloggar senare, har ingen lust idag.

Bjuder på en gammal fjortisbild.

Måndagmorgon

Godmorgon! Sitter framför datan och försöker bli lite piggare med bra musik. Ska leta fram nå kläder nu. Inge sugen på skola alls idag. Är så trött och har ingen lust att jobba över huvudtaget. Men men, sånt som måste göras. Nu måste jag skynda på lite, puss:)

Long time ago♥

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm.

Dags att krypa ner i sängen nudå. Fastnade framför en massa bloggar, bland annat Petters;)Hörs imorgon!

...

Tv-mys

Nu blir det te framför Gustafsson 2 tr. Mysigt! :)

Gör aldrig någon till ditt allt, för när den försvinner står du där med inget kvar.

Hej! Har inte suttit vid datan förrän nu. Tänkte spela lite sims nu, haha har fastnat för det igen! Sen vid 20:00 blir det att kolla på Gustafsson 3 tr. Aja, har inget att skriva så see you later,puss :)

How do I breathe without you here by my side?



You know it's so hard to say goodbye when you love someone so much.

Har chillat hela dagen bara. Ska gå och göra lite te nu och kollar på någon film och bara mysa. Kommer inte blogga nå mer idag, godnatt:)

Whenever I find the key to happiness, someone changes the lock.

Godmorgon! Vaknade av att mamma ringde och väckte mig. Verkligen jättekul då jag sov hur skönt som helst och dessutom drömde en jättebra dröm. Kunde inte somna om sen såklart. Så drog mig upp hit till datorn. Vill gå ut och gå men måste vänta på att Erik kommer hem. För ingen vet om han har nyckel eller inte och jag är ensam hemma. Just nu sitter jag iallafall och dunkar musik (måste passa på när mamma och pappa inte är hemma) och ska nog hämta lite godis och spela lite sims nu. Får se vad som händer senare idag, puss! :)

Haha, en bild jag redigerade på några sekunder igår i brist på annat;)

Helt okej frukost!

Inget kändes äkta som du och jag idag.

Grymt att Linni inte åkte ut. Mamma och pappa dissade mig och lämnade mig ensam i tvrummet så nu sitter jag istället inne på mitt rum och lyssnar på musik. Ska iallafall gå och spela NHL med pappa nu, sen lite senare tänkte jag spela lite sims. Var ett tag sen, måste ju hålla koll på familjen, haha;) Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, sånt som märks. Orkar inte blogga nå mer idag. Har ingen inspiration eller något. Så vi får helt enkelt höras imorgon!:)

Chill i soffan ;)

Tjena! Sitter och chillar med mamma och pappa i soffan nu och väntar på att idol ska börja igen. Tycker jättesynd om Linni som glömde bort texten totalt. Hoppas bara att hon inte åker ut!

Kungen

Myskväll.

Var iväg och lämnade Erik på ahuset för han ska lana där. Sen åkte jag och pappa till shell och köpte godis. Ska kolla på livet enligt rosa nu tills idol börjar! :)

If you could read my mind, I wonder what you would think about yourself.

Tänkte börja städa mitt rum nu. Kan liksom behövas då det är kläder över HELA golvet. Saker överallt och allmänt kaos. Kanske städar lite i garderoben med. Får se. Sen blir det att chilla resten av kvällen. Blir ju idol ikväll såklart! :)

Söt osminkad tjej;)

Livet enligt rosa;)

Har laddat ner Livet Enligt Rosa serien. Tänker börja kolla på den, bara för nostalgins skull, haha:)


Seg dag.

Tänker tillbringa resten av kvällen av att kolla på gossip girl och mysa. Är så himla seg och slut idag, puss och godnatt! :)

Speak when you are angry and you will make the best speech you'll ever regret.

Är helt död idag. Har legat och sovit till och från sen jag kom hem. Ska försöka hålla mig vaken nu tills så jag kan inte somna inatt. Aja, har inte så mycket mer att säga, puss :)

Cp dag.

Sitter på företagsekonomin just nu. Drar hem efter den här lektionen tror jag. Har inte kunnat sova så mycket inatt, är så jävla hungrig, mår illa, och känner mig febrig.

Värdelöst.

När jag kom hem idag, ungefär vid kvart över 2. Så tänkte jag att jag skulle lägga mig på mamma och pappas säng och sova i en timme ungefär. Jag vaknade nu! Vet inte hur det kommer gå när jag ska sova senare, får hoppas på det bästa! Ska lägga mig i soffan och kolla på 112 - på liv och död nu. Bloggar inge mer idag, godnatt! :)

Ge mig mat!

Sitter på svenskalektionen och snackar om mat med madde. Är så hungrig! Slutar om en halvtimme, sen ska vi på någon föreläsning i aulan. Hörs när jag kommer hem! :)

Skulle inte precis tacka nej till det här!

Glädjen som fanns är sedan länge glömd.

Nu tror jag inte längre på mig själv
och jag har ingen annan än mig själv att skylla
Jag stannar kvar och väntar,
jag tror du kommer snart
Jag ligger kvar här,
så blir nog allting bra.
Jag stannar upp och flämtar
nu har jag inget kvar
Jag slutar upp att kämpa
nu vill jag lägga av.

-

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take a breath with out you babe
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want a broken heart
And I don’t wanna play the broken-hearted girl


Be confident. Just because you make mistakes, doesn't mean you are one.

Håller på och pluggar företagsekonomi som vi har läxa i till imorgon. Om 20 minuter ska jag ta en paus och kolla på 112 - på liv och död. Eftersom dom filmat här i trakterna. Men nu ska jag plugga vidare så hörs vi imorgon! :)

Tisdag

Hej! Kom hem kanske halv 4 idag. Fick gå när man var klar med provet, det gick förresten jättebra! Nu ska jag springa iväg till tempo och köpa spagetti och choklad;)

Dagens låt♥


Har suttit och läst i serviceboken ett tag nu, och kan faktiskt allt tror jag. Ska sätta mig i soffan och mysa en stund innan det blir dags för sängen. Slutar klockan 4 imorgon, men vi får nog gå när vi gjort klart provet? Hoppas det! Godnatt :)

Everyone hears what you say, friends listen to what you say, bestfriends listen to what you don't say.

Kom precis hem. Har tvättat bort sminket och ska gå ut i köket och käka något nu sen blir det att plugga för fullt hela dagen. Serviceprov imorgon! Orkar inte blogga idag. Kommer nog tillbringa största delen av dagen i soffan med pluggboken. Så vi får höras imorgon, puss! :)

Gammal cambild:)

-

I dont need to say goodbye
In my dreams we'll never die.

If you can't accept the fact that people aren't perfect, you're going to end up alone.

Har nyss ätit potatisgratäng och nå kött. Haha, standard. Ska nu lägga mig i soffan och vänta på Gustafsson 3 tr. Blir sängen tidigt idag då jag är hur trött som helst. Godnatt :)

Don't ever worry about things, that doesn't worry about you.

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen, har precis käkat frukost och ska börja klä på mig nu. Sen ska vi åka och handla, sen ska jag plugga hela dagen. Så blir nog lite dåligt med inlägg idag:)

The last house on the left!

Har nyss den bästa filmen någonsin med mamma! The last house on the left hette den. Kan verkligen tipsa alla om att se den här, den var spännande ända från början till slutet!

Handling: Två tonårstjejer kidnappas, torteras, våldtas och mördas av ett gäng kriminella. Efter morden söker de kriminella en plats att sova på och hamnar till slut i samma hus som ena tjejens föräldrar. När föräldrarna inser vad som hänt och vilka som är deras gäster blir hämnden fruktansvärd..
http://thepiratebay.org/torrent/5039610/

I still can't believe you're gone.

Gammal favorit!

Together we done so much fun shit in our days that I don't remember the half.


Det här kommer min lördagkväll bestå utav + mys framför tvn såklart! Orkar inte gå ut eller göra någonting annat så blir bara hemma ikväll, skönt det också:)

I don't think fearless means that you don't have fears. I think it means that you have fears but you jump anyway.

Hej! Vaknade vid 12:00 idag ungefär. Har fixat lite på rummet och nu tänkte jag hoppa in i duschen. Sen göra lite i matteboken och plugga till serviceprovet som vi har på tisdag. Och kanske förbereda mig lite inför måndag då vi ska prata inför klassen om någonting.

'Cause I know how it hurts, when you lose the one you wanted.



.






The girls with the prettiest smiles, always seem to have the saddest stories.

Gud vad jag älskar fredagar. Älskar att sluta 11:35! Gick och käkade hamburgare i matsalen innan jag gick hem och nu sitter jag här. Ska lägga mig i soffan och kolla på tv nu. Blir bara att vara hemma idag, och ha lite mys! Imorgon blir det ut på äventyr;)
Det skulle ha varit en bild här nedanför egentligen men det är nå fel blogg.se så det går inte att lägga upp någon.


Fredagmorgon.

Godmorgon! Har precis lyckats ta mig upp ur den ovanligt sköna säng. Den har varit sjukt skön och varm varje morgon den här veckan så jag nästan aldrig tagit mig ur den. Ska iallafall klä på mig nu och käka frukost. Orkar inte sminka mig då jag bara har två lektioner idag, slutar 11:35. Så då ska jag väl gå hem och ta det lugnt sen dra ut ikväll kankse? TTYL ;)

skolkorten!

Har fått sett mina skolfoton nu! Haha, det gick ju sådär.


llalala


Never mind, I'll find someone like you.

Fattar inte varför jag sover över hela tiden, blir så trött på mig själv. När ska saker börja gå bra för mig igen? Men ska börja fixa mig lite smått nu och hitta nå kläder att ha på mig. Bloggar väl mer senare idag kanske :)

Before you say something, stop and think how you'd feel if someone said it to you.

Hej. Tänker följa med mamma och pappa ner till gävle nu så vi får höras lite senare ikväll eller imorgon, puss! :)

Osminkad och söt. Ser ut som jag världens påsar under ögonen, vet inte vad som hände, haha :o

I can't help myself from looking for you.

Hej! Har inget orkat blogga något idag. Direkt efter skolan följde jag med mamma och pappa och handlade på ecenter. Har nyss ätit sallad och ska nu mysa framför någon film. Börjar kvart i åtta imorgon, dö! Har ingen lust att blogga nå mer idag så vi får höras imorgon! Puss & godnatt :)

-

The best feeling is when you look at him.
And he is already staring.

You.

I think you can do much better than me
After all the lies that I made you believe
Guilt kicks in and I start to see
The edge of the bed
Where your nightgown used to be
I told myself I won't miss you
But I remember
What it feels like beside you

I really miss your hair in my face
And the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me

A part of me left with you.

Ska dricka en kopp te nu och kolla lite gossip girl sen blir det sängen! Bloggar mer imorgon! :)

Googlebild.

-

When you have a hard decision to make, flip a coin. Why? Because when that coin is in the air, you suddenly know what you're hoping for.


You're so far away but somehow I can feel you anyway.

Kollade nyss på en film, stort misstag! Den hette Going The Distance tror jag. Och som ni kanske kan räkna ut så handlar den om två stycken som blir kära och sen ska tjejen åka hem igen efter sommaren och dom inleder ett distansförhållande. Kände verkligen deras smärta när dom skulle skiljas igen och när dom låg och pratade i telefon på nätterna och vela att den andra skulle vara där hos den.

Jag och Rasmus hade ju ett distansförhållande vi med. Så jag vet verkligen hur det där känns. Och jag som fortfarande saknar han och inte vill något hellre än att ha tillbaka han så gjorde det lite extra ont att se filmen. Men ja, ni som vill ska verkligen se filmen! Tyckte den var jättebra och rolig ibland också! :)

Don't really know how I got here.

Har världens kanske värsta mensvärk någonsin! Tänker därför sätta mig och kolla på film och käka glass med chokladsås.

Bild från google.

The moment you give up, is the moment you let someone else win.

Hej. Slutade 11:40 idag, sen gick jag, madde och amanda och käka innan vi gick hem. Och nu sitter jag här. Nu ska jag bara ta det lugnt. Bloggar väl kanske mer senare :)

mysig söndag

Sitter och dricker te, käkar mackor och kollar i ellos katalogen, mys! Fattar egentligen inte varför alla hatar söndagar? Jag tycker söndagar är jättemysigt och man kan ta det lugnt efter veckan och sånt där. Blir väl ett eller två avsnitt ur gossip girl innan jag lägger mig.

sommar..

Skulle seriöst göra nästan vad som helst för att få sommar igen! Stekande sol, ingen skola, bada och bara leva livet.



Ge mig!

Söndag

Hej. Vaknade jättesent idag, runt 2 - halv 3. Sitter just nu iallafall och lyssnar på musik och kollar på lite bloggar. Blir bara att vara hemma idag. Ha lite "hemma-spa" och mysa. Så kommer inte blogga nå mer idag tror jag, så vi får helt enkelt höras imorgon! Puss!:)

Trött

Gick hem när ahuset stängde, eftersom det inte finns någonting att göra i den här stan. Fastnade i telefon när jag kom hem och nu sitter jag här och ska nog lägga mig nu, är jättetrött. Imorgon blir det bara ta det lugnt och kolla på tv typ. Men nu måste jag lägga mig innan jag somnar här, haha. Godnatt!

bästa låten!

Lördagkväll!

Har precis sminkat mig lite och ska försöka välja nå kläder att ha på mig nu. Sen ska jag käka kebabtallrik sen drar jag och Madde ut ikväll igen. Blir nog ahuset ikväll igen tror jag? Bloggar mer imorgon

Har inte hunnit fixat håret än men ska väl ta och göra det nu hade jag tänkt.

Be with people who know your worth. You don't need so many people to be happy, just a few real ones who appreciate you for who you are.

Hej! Vaknade för ganska längesen. Och kom precis ur duschen. Ska väl klä på mig snart tror jag väl. Kom hem ganska tidigt igår faktiskt. Gick hem direkt när ahuset stängde, hade så ont i huvudet. Får se vad som händer ikväll, hörs senare! ;)

RSS 2.0