tråkig outfit


Skit tråkig outfit, får fixa till den med lite armband och sånt där. Mitt ansikte vela inte fastna på bild ikväll heller. Får se när jag kommer hem inatt, blir nog inte alltför sent med tanke på att jag är nå sjukt trött. Haha, såg nu att jag ser hur stor ut som helst! Men hörs imorgon, puss! :)

(:


M U M S ! :)

sista april!

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen och har nyss ätit frukost. Ska klä på mig nu sen ska vi åka till bollnäs och lämna in min dator. Sen när jag kommer hem ska jag duscha och fixa mig och sånt där innan jag drar ut. Men skriver mer då! :)


Har totalt fastnat för den här låten, vet inte riktigt varför.

tralalala

Har nyss kommit hem från bollnäs. Haha, jag, mamma och pappa åkte ända till bollnäs för att käka maxmål. Sitter iallafall inne vid Eriks data nu. Vi ska lämna in min data imorgon för den låter som en jävla helikopter.

Sitter och funderar lite på imorgon också. Undrar hur allt kommer bli. Men nu ska jag sitta och chilla med musik innan jag går och lägger mig och läser en skitbra bok som jag började läsa igår.
Sne hamburgare.

bikini

Har precis beställt en bikini och en klänning från h&m! Tack mamma!♥


friday

Godmorgon! Har nyss käkat frukost och ska hoppa in i duschen snart. Senare ska jag vara med Madelene tror jag. Får se vad vi hittar på isåfall. Min pollenmedicin tog slut igår så jag kommer gå runt och nysa hela dagen idag, haha. Men nu ska jag fortsätta dunka grym musik så vi hörs lite senare! :)


massa bilder!

Sitter vid msn, facebook och lyssnar på musik nu. Älskar såna här kvällar. När man snackar med dom bästa på msn och alla är glada och snälla. Haha. Ska snart flytta mig in till min dator för mamma och pappa ska snart sova. Och dom vill inte att jag ska sitta här och "smattra" på tangenterna.

Haha, hitta precis en massa gamla bilder på mig! Alla är från 2008 tror jag.

haha dom typiska bilderna när man skulle hålla kameran rakt ovanför huvudet!






Dom bilderna som kommer här nedanför är lite nyare än dom andra. Iallafall vad jag tror.






Gud vad jag saknar den här tiden när jag tänker efter. Folken, minnen och allt.♥

I'm gonna love you like I've never been hurt before

Tja igen! Sitter inne vid mammas data nu och lyssnar på skitbra låtar. Har nyss ätit potatisgratäng och kött. Så gott så jag nästan avlider. Ska lägga mig i soffan och kolla på tv med mamma nu. Sen blir det efterrätt också. Vi firar att Erik ska åka till umeå imorgon, så det äntligen blir en lugn stund här hemma! Närå.

Det kommer bli dålig uppdatering dom närmsta dagarna. För min data lever sitt eget liv. Eller iallafall fläkten på den. Låter mycket mycket värre än den gjorde förut. Får se vad som händer imorgon, madelene kanske vill hitta på nått? Hör av dig isåfall ;) Bloggar nog inget mer ikväll, så vi hörs väl kanske imorgon. Godnatt! :)


torsdag

Godmorgon! Har nyss käkat frukost och sånt. Ska gå och ta pollenmedicin nu för det behövs verkligen! Sen ska jag sätta mig ner med matten. Kan ändå inte sitta vid datorn på ett tag för det låter som den ska sprängas (?). Så vi hörs väl kanske ikväll! :)

ingen rubrik

Drar ut med Madde nu. Vet inte när jag kommer hem, men det blir inte alltför sent. Puss! :)

onsdag tror jag?

Godmorgon! Har varit vaken jättelänge men har äntligen orkat kliva upp ur sängen. Ska göra iordning lite frukost nu, sen hoppa in i duschen. Sen senare idag blir det att vara med Madde. Får se vad vi hittar på. Jaja, vi hörs väl senare! :)

Nån konstig bild.

min data + sönder = jag är superledsen :(

Godmorgon! Sitter inne vid Eriks data nu för min är typ sönder. Eller ja, nåt fel är det. JAG DÖR! :(  Får se vad som händer idag, kanske skulle vara med Madde men får se. Ska göra iordning frukost till mig och Erik nu så vi hörs lite senare.
Tack älskling för dom här dagarna! ♥

lalalala

Har varit uppe sedan 09:00, ganska otroligt för att vara mig. Har duschat och sånt där och ska käka frukost på balkongen i solen nu. Men jag måste springa och slänga ihop nå frukost nu innan jag spyr. Hejdå♥

härlig dag!!

Sjukt härlig dag idag alltså! Det är supervarmt ute, och vi ska snart äta påskmat. Blev lite senare än vi trodde men ja, sånt som händer. Sen lite senare ikväll drar jag ut med Madelene. Kommer bli sjukt härligt med tanke på att vi inte har varit med varandra på länge och sen att vi har lite saker att planera;)

Har nyss packat också. Jag ska åka bort imorgon och kommer hem på tisdag tror jag? Så jag kommer inte blogga någonting då, för jag kommer ha roligare saker att göra då. Så jag kommer nog inte blogga så mycket nästa vecka. För när jag kommer hem så ska jag plugga sjukt mycket. Ta igen matte, no och spanska som jag kommit efter i. Men jag tror ni klarar er utan mig ändå;)


glad påsk!

Godmorgon! Vaknade för ett tag sen av att älskling ringde. Ska hoppa in i duschen nu för mitt hår är verkligen kaos! Sen ska jag klä på mig och sånt där. Sen ska man ju äta påskmat idag också. Fast jag gillar inte så mycket av det, typ bara köttbullar. Haha, jag är lite konstig jag vet.

Får se vad som händer efter att jag käkat och allt det där. Men ja, får se om jag orkar blogga något mer idag. Hoppas ni får en bra dag iallafall!♥

långfredag

Hej! Gårdagen var väl sådär, det var inge roligt på tranan, tror jag växt ifrån det där nu. Så vi gick därifrån vid 23:00 ungefär. Sen gick vi till max oxh käka sen tog vi 01:20 bussen hem. Moa hoppade av i söderala, sen hämtade mamma och pappa mig på källgatan. Somnade direkt när jag kom hem.

Vaknade supersent idag. Har klätt på mig nu och ska åka och hämta mina skor hemma hos Moa sen ska vi köpa påskgodis och sånt där. Sen ska jag sitta på balkongen och chilla hela dagen. Även fast vi har skugga, men det kan väl vara ganska mysigt ändå?

Tänker inte sitta vid datorn idag så blir inget mer bloggande. Ha en bra dag, puss!♥

hemma hos moa

Hej! Sitter hemma hos Moa nu. Hon är nere i duschen så jag passar på att blogga lite. Vi ska börja fixa oss till tranan nu snart, kommer såklart en massa bilder imorgon! Har varit en sjukt härlig dag idag, och kvällen/natten kommer bli detsamma. Men ja, vi hörs imorgon! Puss!:)

mobilblogg in tha schoool ;D

Sitter i skolan nu och gäspar som fan. Aja orkar inte skriva nå mer nu. Puss :)

lalalala

Har gjort jättemycket saker sen jag bloggade sist. Jag har duschat jättelänge och rakat benen och skrubbat hela kroppen. Känner mig som en ny människa! Sen har jag städat bort alla gamla läxor och provpapper som har legat på rummet sen i början av 9an. Och en massa andra saker. Jag har gjort allting förutom det viktigaste, plugga till no provet! Så ska ta tag i det nu!

Sen imorgon ska jag och Moa till tranan så det blir ingen uppdatering imorgon. I bästa fall kanske det kommer upp ett inlägg efter skolan innan vi går ner på stan och sen åker hem till henne. Puss

Haha, någon gammal konstig bild.

rubrik suger

Är hemma nu. Ska ta mig nått att äta snart. Sen ska jag sätta igång med pluggandet till no provet som är imorgon. Bara massa prov hela tiden, och när vi ändå snackar om prov så kan jag säga att jag klarade so provet också. Ganska bra med tanke på att jag nästan inte pluggat något. Men ja, jag kanske skriver ett till inlägg mot kvällen, orkar inte sitta vid datorn idag. Puss så länge♥

Enda bilden jag hade från idag. Haha, jag ser helt kritvit ut!

onsdag

Godmorgon alla sötnosar! Ska börja sminka mig lite nu och fixa till mitt kaos-hår. Vi ska knäppa avslutningskort klockan 14:00 idag. Men ja, nu har jag lite bråttom så vi hörs senare idag! :)

liten uppdatering bara

Sitter inne vid mamma och pappas data nu och pluggar till so provet och lyssnar på radio. Det är jättegamla och bra låtar, underbara minnen kommer tillbaka igen! Men nu läre jag fortsätta leta svaren på google/wikipedia så jag kan gå och lägga mig någon gång. Puss och godnatt!

några bilder

Tänker bara lägga in lite bilder från idag med moa:

Kedjan hoppade tre gånger när vi cykla till stan! Och den hoppade bara när jag cyklade:(



Om vi är tjocka? Nej inte alls!! :D

tisdag

Har kommit hem nu. Utvecklingssamtalet gick ju sådär, men det blev genast mycket bättre när jag kom hem och såg att jag kom in preleminärt på handel! Sitter och käkar apelsin nu och ska fixa lite saker och sånt sen ska jag råplugga till soprovet som är imorgon! Så bloggar inge mer idag! Puss♥

försovning

Godmorgon! Har försovit mig, skulle egentligen ha klivit upp halv 8 men vakna nu. Börjar om 10 minuter så jag får på nästa lektion som börjar 10:00 istället. Är så jävla trött så jag tror jag ramlar ihop snart, vill bara gå och lägga mig. Men jag har ju utveckligssamtal idag så kan inte vara hemma. Nä, nu läre jag slänga på mig nå mjukiskläder och få i mig nå frukost så vi hörs senare idag! ♥

Försovning, 190 till skolan! prykbryt;)

less

Har varit hemma ett tag nu. Ska knäppa igång one tree hill och kolla på det ett tag så jag får något annat tänka på. Är så jävla besviken/less på vissa personer så jag skulle kunna spy. Är inte på humör för att blogga idag så det här blir nog sista inlägget för idag om jag inte blir på bättre humör senare då. Puss♥

mobilbloggar

Sitter i cafeterian med moa och madde nu och väntar på att matsalen ska öppna. Hörs när jag kommer hem.

måndag äckelmorgon

Ska precis börja sminka mig, käkade nyss frukost också. Har försovit mig, så jävla typiskt. Är så himla trött alltså! Men nu läre jag skynda mig! Så vi hörs sen!

färssjön

Hej igen! Det var fortfarande lite is kvar uppe i färssjön. Men man kan bada, ska försöka dra med mig Madde för att göra det i veckan;) Har suttit vid datorn ett tag och dunkat massa sommarlåtar. Solen skiner för fullt! Ska snart käka sen ska jag sätta igång att plugga för so provet som är imorgon.

ingen rubrik

Ska ta cykeln och hämta upp Madde sen ska vi cykla till färssjön och kolla om det är is eller inte. Fast vi ska inte bada, kanske någon dag snart;) Det är även sjukt varmt ute! Ska gå ut i shorts och linne!

Hörs senare med massa sommarbilder! :)

söndag

Vaknade för en stund sen. Har snackat med älskling också. Ska kila iväg och käka lite frukost nu sen får vi se vad som händer senare. Om Madde vela gå ut eller inte. Men nu, lite bilder från igår:

Solen i ögonen..

drar ut i sommarvärmen!♥

Nu är jag redo för att dra ut i värmen! Det är sommarväder fan! Alla går runt i tshirt/linne! Jag är överlycklig! :D


lördag

Har varit vaken ett tag nu. Har käkat frukost och suttit och kollat på reprisen av talang med mamma. Ska hoppa in i duschen nu sen skulle jag och Madde kanske vara med jonte? Annars så kanske hon och jag hittar på något själv. Det är sjukt varmt ute, sommar! Helt underbart! Så vi hörs senare! :)

städning på g (y)

Ska sätta igång och städa rummet nu. Är så dammigt så jag knappt kan andas. Sen ikväll blir det talang och mys framför tv:n. Så vi hörs väl kanske senare eller så blir det imorgon.♥

Saknar den där tiden fan..

mobilbloggar

Sitter i skolan nu, har so. Slutar snart så bloggar mer då. Puss :)Madde tycker att det är kul med so ;)

fredag morgon

Godmorgon! Har käkat frukost, klätt på mig och sminkat mig nu. Ska bara platta igenom håret lite snabbt sen är jag klar. Börjar 08:55 så madde kommer väl snart. Får se vad som händer sen. Puss♥

kvällsinlägg

Sitter och kollar på one tree hill nu. Ska lägga mig efter det här avsnittet och prata med min älskling. Helg imorgon, underbart! Allting känns så bra just nu. Det börjar bli sommar, jag har världens bästa pojkvän och jag mår bara allmänt bra:D Skriver mer imorgon, godnatt♥

weheartit.com

lite om dagen

Hej! Sitter och käkar lite nu och lyssnar på musik. Har varit världens skönaste dag idag! Först sovmorgon till 10:45. Hade spanska då, sen lunch, sen matte där vi satt ute i solen och solade istället för att jobba. Sen svenska där vi mest satt och snackade i grupprummet.

Tog bussen hem till Moa efter skolan. Vi hoppade studsmatta och dunkade musik som fan! Haha, hennes grannar blev nog lite irriterad;) Sen tog vi bussen in till stan igen och käka glass.

Ska ta hål i örat lite senare tror jag. Om jag nu vågar. Så ont kan det ju inte göra, eller? Men får se hur det blir med det. Ska kolla på lite one tree hill nu så vi hörs kanske senare ikväll!


jag var så fet så studsmattan gick sönder och fjädern flög 5 meter:(

torsdag morgon

Godmorgon! Klev nyss upp ur sängen. Och när jag drog upp persiennerna så sken solen ute, helt underbart! Men ska käka frukost, klä på mig och sånt där nu. Kommer inte blogga så mycket idag, måste faktiskt plugga till so provet så jag tänker inte sitta vid datorn nånting. Puss

even the best fall down sometimes

Sitter och chillar och lyssnar på musik samtidigt som jag håller på och fixar en design åt Moa så snäll som jag är. Ska gå och göra lite nudlar snart. Sen ska jag lägga mig i sängen och läsa so. Det här blir sista inlägget för idag. Börjar 10:45 imorgon, sjukt skönt! Godnatt♥

Bild från idag.

hemma

Kom nyss hem. Ska hoppa in i duschen nu och duscha iskallt. Håller på och svettas ihjäl! Sen ska jag sätta mig och plugga so. När vi var på väg hem så såg vi att det var jättemycket svart rök så vi åkte dit och det hade precis slutat brinna när vi kom dit.


ingen rubrik

Slutade vid 12 idag, sjukt skönt! Med tanke på att jag var hur trött som helst i skolan. Nationella gick faktiskt jättebra kändes det som. Men nu ska jag chilla lite med one tree hillså vi hörs väl senare eller något.

onsdag

Godmorgon! Sitter här nu och håller på och somnar. Käkade nyss frukost också. Ska slänga på mig nå kläder nu och fixa mig lite. Vi hörs senare idag! :)

weheartit.

nyklippt

Har klippt mig nu. Klippte bara bort det slitna, vilket var ganska mycket! Men nu är håret mycket fräschare och inte lika gult längre. Fick ingen bra bild på håret så ni får väl se lite senare i något inlägg.

Har nyss ätit mat också. Är proppmätt! Det är för kallt ute, så går inte ut och går idag. Så istället chillar jag med one tree hill. Har nationella imorgon. Engelska, uppsats. Kommer nog gå bra. Men orkar inte skriva nå mer nu och kommer inte blogga nå mer ikväll så vi hörs imorgon. Godnatt

bilder på kläderna

Här har ni bilder på kläderna. Orkar inte redigera dom så dom får bli lite dåliga. Färgerna är inte heller helt som i verkligheten.

Typ partyklänning eller vad man säger.

Jättesöta linnen som kommer bli perfekta i sommar!

Två vanliga tröjor.

Linne typ?

Jättesnygg tröja!

Grymt snygg tröja!!

Vanliga tröjor.

Jeans.


Trosor.


Och till sist, jättesnygga skor!
Jag har världens bästa mamma och pappa

Nu ska jag tvätta bort sminket, bädda upp sängen och fixa lite innan jag lägger mig i sängen och snackar med mitt hjärta. Så säger godnatt nu:)

bilder

Kom hem för ett tag sen. Och direkt när jag kom in så ropade mamma att jag skulle komma in på hennes rum. Och då hade hon varit och hämtat ut ett paket från ellos. Alla kläder var skitsnygga och allt passade förutom ett par jeans där vi tagit fel storlek. Lägger in bild på allt snart, måste ladda digitalkameran först.

Jag och Madde gick förresten skitlångt idag! Kommer lite bilder här nedanför nu. Alla bilder är tagna med min mobilkamera samtidigt som vi gick, därför dom är så dåliga.











Dom där bilderna får räcka. Nu ska jag knäppa kort på kläderna. Puss en stund♥

promenad med maddis

Drar ut och går med Madde nu! Hörs om ett tag! :)

Var tvungen att ta svartvitt annars skulle ni få en chock av mitt gula hår..

hemma

Är hemma nu, vi fick sluta lite tidigare. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Skulle vela gå ut, får väl fråga Madde lite senare. Ska ta nått och äta nu sen kolla ett eller två avsnitt av one tree hill. Har inget mer att skriva nu så vi hörs väl senare

mobilblogg

Sitter och har matte nu. Slutar efter det det. Men hörs mer när jag kommer hem :)

taken

Kollade nyss på taken igen. Kollade ju på den i fredags med mamma och pappa också. Det är nog min nya favoritfilm alltså!

Handling: Den föredetta CIA-agenten Bryan får sig en smärre chock då han ringer sin 17-årige dotter Kim som är på semester i Paris tillsammans med väninnan Amanda. Medan far och dotter talar bryter sig plötsligt iskalla människohandlare in på hotellet och kidnappar de båda kvinnorna. De albanska gangstrarna får dock mer motstånd än vad de räknat med. Bryan är inte en man att leka med och han sätter in hela sin arsenal av effektiva och dödliga knep i kampen att finna Kim och Amanda och straffa deras kidnappare. Bryan har dock bara fyra dygn på sig att hitta flickorna innan de blir sålda till prostitution i ett främmande land och försvinner för alltid. En kapplöpning mot tiden har börjat...

söndag

Vaknade vid 10:00 har jag för mig. Sen somnade jag om och klev upp klockan 12:00. Mamma och pappa är hos Robban i bollnäs och Erik kommer snart hem från sin träning. Idag ska jag typ bara ta det lugnt. Och sköta om mig själv typ duscha, raka benen, ansiktsmask och sånt där.

Nu ska jag iallafall gå och käka tacos till frukost så vi hörs lite senare!

Bjuder på en bild på mig och Erik.

rubrik

Sitter fortfarande vid datan. Har suttit och pillat på en ny design ett tag också. Ska stänga av datan nu och gå in till mamma och pappa och kolla på tv. Pratade med älskling i telefon för en stund sen, och jag var ju inte precis den roligaste att prata med. Blev sjukt sur och bitter för att han "retade" mig för mitt hår. Så förlåt för det hjärtat

Här har ni en låt som jag lyssnat på i stort sett hela dagen.

Stationen - Ison & Fille

sommar!

Fan det är skit soligt ute, fast det blåser ju jättemycket fast det skiter vi i. Längtar till sommaren som en idiot! Har suttit och lyssnat på massa gamla sommarlåtar nu. Den här sommaren ska bli den bästa!


lördag

Hej! Vaknade ungefär vid 10:00 imorse sen sov jag i 4 minuter kändes det som. Men sen när jag kollade på klockan så var klockan runt 13:00. Gick upp och käkade frukost och har suttit och kollat på one tree hill ett tag nu. Ska hänga in lite kläder i garderoben nu sen ska jag gå in till Erik och spela tvspel med han. Sen ska jag bara chilla galet resten av kvällen!

Så där ser mitt hår ut för tillfället. Ska överdosera silvershampo så jag får bort det gula.

godnatt

Älskling gick och precis och la sig så nu sätter jag mig i soffan och kollar på taken med mamma och pappa. Kommer nog gå och lägga mig snart, är jättetrött. Hörs imorgon. Godnatt

hårfärg

Sitter med hårfärg i håret nu, håller på och blir tokig för det kliar så mycket! Ska skölja ur färgen halv 4 så sysselsätter mig med one tree hill tills dess!

fredag

Har varit hemma ett tag nu. Nationella gick faktiskt ganska bra! Eller iallafall läsförståelsen. Ska slänga i lite tvätt i tvättmaskin nu sen ska jag färga håret! Kommer nog en bild på resultatet om det inte blir helt fail. Puss så länge

ingen rubrik

Somnade på sängen tidigare idag till sovlistan på spotify, sjukt härligt. Har suttit och kollat på one tree hill ett bra tag nu och ska fortsätta med det. Blir sängen tidigt idag, har nationella i engelska imorgon. Aja, har inte så mycket mer att skriva, vela mest bara visa att jag lever. Puss

Någon flummig skolbild ;)

hemma

Kom hem från skolan för en halvtimme sen ungefär. Sitter och käkar gurka nu och har precis satt på mig mjukiskläder och tvättat bort foundationen(säger man så?) och ska lägga mig i soffan och kolla på one tree hill snart. Gjorde klart svenskan i skolan idag, jobbade hela lektionen! Så idag ska jag bara chilla galet! Hörs senare

Madde och jag;)


Dom två sista bilderna är vad vi fördröjde tiden med på mattelektionen.

torsdag

Klev upp vid halv 7 och sitter här klar nu. Ska bara borsta tänderna och sånt där. Slutar väl säkert runt 3, så slänger kanske in ett inlägg då eller lite senare. Blir inte så mycket bloggande idag för jag måste plugga till so provet som är imorgon! Vi hörs!

Bilden är från igår.

hatar rubrik

Har legat död i soffan och kollat på one tree hill ett bra tag nu. Sitter och lyssnar på musik nu och tänker lite. Jag tänker så himla mycket nu för tiden så jag till och med glömde bort att hämta svenska uppgifterna innan jag gick hem från skolan idag.

Ska fortsätta kolla på one tree hill nu och snacka lite med älskling. Fan, nu börjar jag få ont i magen igen! :( Hörs imorgon!

rubrik

Slutade 11:40 idag, sjukt skönt! På vägen hem så var det även sjukt varmt så man kunde gå utan jacka. Ska kolla på one tree hill hela dagen tror jag. Hörs senare ;)

Erik har svårt att bestämma sig om han ska käka bulle eller dricka saft ;)

onsdag

Vaknade typ vid 05:00 och låg vaken till 07:00 sen somnade jag och sen väckte pappa mig vid 09:00. Trodde att älskling skulle ringa vid 6 tiden men det gjorde han inte, svikare. Haha närå. Sitter här och ångrar att jag sminkade mig. Tänkte ta lite foundation på två finnar som jag fått men det slutade med hela ansiktet. Orkar inte platta håret heller. Har ju bara en lektion. Tror jag ska gå och tvätta bort sminket nu.

Ska gå och käka lite frukost nu också. Har inte ont i magen just nu men kommer säkert få efter jag ätit. Hörs lite senare! Kommer nog inte blogga direkt när jag kommer hem. Då kommer jag typ, eh sova eller kolla på one tree hill. Så vi hörs när vi hörs. Puss

Sakna..

klagar lite ;)

Har så jävla ont i magen. Fick så sjukt ont i magen efter jag hade ätit så jag slängde mig in i duschen och duschade ashett vatten på magen. Är väl lite bättre nu men det kommer säkert bli lika igen. Har läst igenom alla sidor i so boken två gånger idag. Och nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på one tree hill.

Kommer nog inte blogga nå mer idag. Orkar inte ens gå eller sitta. Måste ligga hela tiden. Får se om det blir nå skola för mig imorgon, men jag läre nästan gå med tanke på att jag var borta förra veckan också. Får stoppa i mig en jävla massa alvedon så ska det nog gå bra! Puss och godnatt

plugg

Shit, har verkligen sovit ut idag. Vaknade för ett tag sen och har nyss käkat frukost. Har fortfarande ont i magen, vad är det för fel egentligen?

Ska lägga mig i soffan och läsa igenom alla sidor i so boken! Eller kanske är bäst att sitta kvar här, annars somnar jag väl. Sen ska jag kolla på one tree hill. Ja, vi hörs senare iallafall!

weheartit.com

måndag

Har varit vaken ganska länge nu faktiskt. Låg och prata med älskling ett tag när han ringde runt kvart i 6. Klev upp typ 10 i 7 och ska väl slänga på mig nå kläder nu. Mår jätteilla och kommer nog inte få i mig nå frukost tror jag. Får hoppas att det är god mat i skolan, vilket dock inte är så stor chans. Hörs när jag kommer hem!

so + one tree hill

Sitter och jobbar lite med so:n nu. Eftersom jag har jobbat så dåligt i skolan så tar jag igen det nu. Håller på och laddar ner första säsongen av one tree hill med. Och någon annan film. Har faktiskt aldrig sett one tree hill enda från början. Har tänkt laddat ner det flera gånger men har aldrig blivit av. Sen har jag ju haft andra avenyn med. Men nu när det är slut så börjar jag på oth istället.

Blir sängen ganska tidigt idag tror jag. Har haft ont i huvudet i två dagar nu. Sen är det ju alltid skönt att vara pigg imorgonbitti också. Puss


söndag

Vaknade runt 9 imorse av att älskling ringde så hela min stol bredvid sängen skakade så jag fick panik och typ välte hela stolen! Sen somnade jag om sen gick jag upp och åt tacos till frukost. Pappa och Erik har nyss åkt för att spela fotboll i borlänge.

Ska dammsuga hela lägenheten nu sen ska jag och mamma kolla på kläder eftersom det inte blev något igår. Sen blir det film hela kvällen! Tror jag ska ladda ner filmen som jag, oskar och moa kollade på igår eftersom jag aldrig fick se slutet. Men vi hörs senare! :)

Bild från igår innan moa kom. Tandborste i munnen och allt;)

mammsen

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

Söt bild.

godnatt

Sitter och snackar med älskling i telefon nu. Saknar han hur mycket som helst! Ska typ kolla på film sen eller gå och lägga mig. Säger godnatt nu iallafall! :)

hos oskar

Sitter hemma hos oskar med han och Moa nu. Vi typ bara sitter vid datorn och lyssnar på musik. Får se när vi drar hem. Hörs mer senare. Puss ;)

Bjuder på gammal bild.

är med moa

Sitter här i Moas knä just nu, hihi. Vi ska dra ner på stan om ett tag tror jag? Hörs senare med massa bilder! :)

lila

Kom precis ur duschen och av en ren slump så har jag nästan bara lila kläder på mig. Lila mjukisdress, lila trosor och lila handduk på skallen;)

Haha värdelöst inlägg.

lördag

Har nyss vaknat till liv, eller ja orkat kravla mig ur sängen. Har också ätit frukost och ska hoppa in i duschen nu. Sen ska jag sätta mig med mamma och kolla på lite kläder. Kanske beställer något också?;)

Senare kanske jag skulle vara med Moa men jag vet inte hur det blir. Får se helt enkelt! Annars blir jag hemma med mamma eftersom pappa och erik är i borlänge och spelar fotboll.

Ännu en bild från igår;)

Cause you're everywhere to me and when I close my eyes it's you I see

Har sjukligt ont i huvudet. Känns som jag ska dö! Därför går jag och lägger mig nu. Godnatt alla sötnosar! ;)

första april

Har nyss svullat i mig chips och dricka. Har även tröstätit marabou idag. Moa vet vad jag menar, haha! Äter bara godis nu för tiden. Vill inte ens veta hur mycket jag gått upp den här veckan! Jag och Moa som skulle bli nyttiga, haha det går ju bra! ;)

Ska gå och fortsätta kolla på tv med mamma och pappa nu. Och nu ska jag faktiskt käka sallad, så jag känner mig lite nyttigare;)

Sen är det ju första april idag med. Försökte lura älskling men han gick inte på det säger han, men det tror jag han gjorde, bara det att han inte vågar erkänna det;) Jag själv har bara blivit lurad två gånger. Av Moa i skolan, haha det var fan det värsta! Sen av Jonte nyss, så dum som han är:(

fredag!

Ska käka tacos nu sen efter det ska jag gå och lägga mig en stund. Håller på och svimmar känns det som. Är helt borta i huvudet!

Hade även matteprov och so-prov idag. Matteprovet gick bra. Men so-provet gick inte bra! Haha. Ska göra det någon annan dag.

Ikväll blir det mys framför tv:n med mamma och pappa! Hörs senare :)

Lika som bär? ;)



Några bilder från idag;)

godmorgon

Har nyss käkat frukost. Ska klä på mig nu och borsta tänderna och sånt. Orkar inte sminka mig idag heller. Det är cp-väder ute också. Typ snö och blött överallt.

Helt osminkad och nyvaken;)

kommer inte på någon passande rubrik

Har legat på mamma och pappas säng och tagit bort massa onödiga bilder som man inte behöver. Vilket var typ 1700 stycken. Ska tvätta bort mascaran nu och borsta tänderna och sånt där. Sen blir det sängen!

RSS 2.0