I don't know the key to success, but the key to failure is trying to please everybody.

Hej. Har precis käkat lite och nu sitter jag och skriver ett tal som vi ska ha på tisdag inför klassen. Ska ju egentligen kolla på X-factor nu men gör det senare när jag ska lägga mig istället. Var förresten i Gävle tidigare idag. Var rätt tråkigt tyvärr. Kallt och jävligt var det. Aja, ska fortsätta skriva på det där jävla talet nu. Puss :)
Bild från igår.

If you make a boy laugh, he likes you. But if you can make him cry, he loves you.

Hej! Gårdagen var jätterolig och lyckad. Eller aa det spårade ju lite men aa, kul ändå. Kom iallafall hem till Madde där hon, alex och hans kompis sead var. Sen drog vi till skytten på fest. Blev lite strul så vi drog hem till Madde igen. Kom hem när klockan var kanske 02:00 -02:30. Kollade på ett avsnitt av OC innan jag la mig. Nu har jag precis fixat mig och ska käka nu. Sen drar jag, madde och alex ut och hittar på något.
En bild från igår. 

New.

Ett par trosor från Lindex och lösnaglar från ÖoB. Får se om dom är bra eller om det bara är skit.
 

You know my name, not my story. You've heard what I've done, not what I've been through.

Hallå. Vaknade för ett tag sen. Har käkat frukost och nu ska jag slänga på mig nå kläder och lite smink sen dra ut till ecenter med Madde och Alex. Sen ikväll drar jag hem till Madde där vi typ skulle dricka lite och sånt bara. Kommer nog bli en härlig dag. Kan inte heller bli annat när man har bästa sällskapet. 
Just nu. Har pappas stora och sköna tröja på mig ;D

Bild 7.

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
Ja, ni kan ju förstå varför jag aldrig har lagt upp den här bilden.. Det här är även den första bilden jag tog men min data ;)

London

Har glömt att berätta det här. Idag fick min klass reda på att vi ska få åka till London den 12-16 november. Kommer bli riktigt nice! 

Bild 6

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Bästa just nu.


Bild 5

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

Dreambag

Såg den här på Kenzas blogg för någon dag sen. Och jag har gått in och kollat på den här väskan flera gånger på hennes blogg sen dess. Jag skulle nästan kunna döda för den här väskan. Synd att den kostar så mycket, annars skulle den ha blivit min direkt!

Bild 4.

4e bilden: En bild på på ett ställe du vill åka till.
New york.

Bild 3.

3e bilden: En bild på din förebild.

Jag har ingen riktig förebild men om jag måste välja någon så blir det nog Blondinbella, eller ja Isabella Löwengrip som hon heter egentligen. Anledningen är för att hon har skrivit massa bra böcker till tonårstjejer och att hon startat massa företag osv. 

Bild 2.

2a bilden: En bild på ditt husdjur

Vi har inte något husdjur eftersom typ alla i familjen är allergisk. Men skulle jättegärna vela ha en sån hund som på bilden.

Bild 1.

1a bilden: En bild på dig själv

Eftersom jag är sämst på att ta kort på mig själv nu för tiden så fick det bli en dålig cambild. Men bättre än inget iallafall ;)

Dont you worry child. See heaven’s got a plan for you.

Hallå. Sitter och pluggar företagsekonomi just nu. Trodde jag var fri från läxor men visade sig tydligen att det är nå uppgifter som man ska ha gjort tills imorgon. Om 45 minuter så bosätter jag mig i soffan för att kolla på Efterlyst. Har sovmorgon till 12:25 imorgon, hur skönt som helst! Har inte så mycket mer att säga just nu. Bloggar mer imorgon, då jag även börjar med första bilden på 30-bilder saken. Puss!
Hade orientering på idrotten idag. Gick ju sådär om man säger så :p

30 bilder

Tänkte börja köra på en sån här lista eftersom jag inte har så mycket att skriva. Får se hur länge jag orkar hålla på! Börjar imorgon :)
 
1a bilden: En bild på dig själv
2a bilden: En bild på ditt husdjur
3e bilden: En bild på din förebild
4e bilden: En bild på på ett ställe du vill åka till
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om. 

Believe that dreams come true every day. Because they do.

Hejsan. Den här skoldagen var verkligen hur jobbig som helst. Den tog aldrig slut kändes det som. När den väl gjorde det så gick jag raka vägen hem. Hoppade in i duschen sen målade jag naglarna och nu sitter jag och kollar i H&Ms nya katalog. Sen tänkte jag kolla lite på One Tree Hill tills X-Factor börjar. Supermysigt. Ikväll blir det iallafall sängen tidigt så jag slipper vara lika död imorgon som jag var idag. 

Tisdag.

Godmorgon. Har precis orkat kravla mig ur sängen och nu ska jag väl slänga på mig nå kläder och lite foundation runt ögonen och sånt där. Är så jävla trött idag eftersom jag aldrig kunde somna igår pga vissa saker. Vill bara att skoldagen ska gå hur fort som helst så att det blir kväll så att man kan kolla på X-factor och sen lägga sig i skönaste sängen och sova. Ge mig lov.. Aja, har lite bråttom nu. Skriver mer senare! :)

Enjoy your youth. You'll never be younger than you are at this very moment.

Har precis kollat på X-Factor och sen Beck som började direkt efter. Och nu sitter jag här och ska försöka skriva den där uppsatsen på religionen. Såg på Maddes blogg att hon hade satt upp såna där ljusslingor igen. Vilket påminde mig om att sätta upp min också. Så nu är det jättemysigt i rummet. Knäpper en bild imorgon så ni får se. Vad mer har jag gjort idag? Har varit på Hällmyra med mamma och pappa och gått. Gick bara 1,7 km med dom för alla var lite seg idag. Själv fick jag värsta feelingen och vela bara springa som fan så jag gick samma sträcka igen. Försökte mig på att jogga lite vilket inte var det bästa. Astma + dålig kondition + nyss varit sjuk = dålig kombo. Höll seriöst på att dö. Aja. Sen har vi varit på Jysk och kollat på en ny säng åt mig. Beställde hem en så får se när dom får hem den. Men nu måste jag börja skriva den där j*vla uppsatsen som aldrig blir klar.. Hörs imorgon, puss!
Just nu. Ni ser ju lite av slingan i bakgrunden.

Be weird. Be random. Be who you are. Because you never know who would love the person you hide.

Drog hem till Moa tidigare idag eftersom att hon är hemma nu under helgen. Satt och snackade lite och sen hamnade vi på en fest på skytten. Var väl inte den bästa. Folk bråkade och det var kaos. Men lyckades ha roligt ändå. Runt klockan 23:30 så skjutsade Sebastian hem mig och Moa. Sen stannade vi alla hemma hos henne ett tag innan han skjutsade hem mig.
 
Och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Tänkte kolla lite på one tree hill och grina lite. Är sjukt sorgligt i den serien just nu. Sen ska jag väl lägga mig. Får se vad som händer imorgon. Tänkte försöka plugga lite. Skriva en uppsats i religionen som typ alla är klar med och som jag inte ens har börjat med än, bra där Ellenor. Aja, nu blir det one tree hill. Puss och godnatt :)
Bjuder på en bild från dagen när vi hade skolfoto. Hade bråttom och hann inte ta någon riktigt bra bild. Därför jag är helt vit i halva ansiktet typ.

Grym.


School.

Tjena! Sitter i skolan nu på inköpslektionen. Har lunch efter det här och sen har jag religion sen slutar jag. Idag blir det bara mys hemma. Har världens mensvärk så tänker hemma framför tvn hela kvällen. Nu ska vi göra ett collage med massa modebilder och sånt, kommer bli jättebra tror jag. Både jag och Madde är jätteinspirerade. Aja, puss så länge :)

I want to be your favorite hello and hardest goodbye.

Har precis kommit ur duschen. Tog en långdusch med hårinpackning och allting. Ska gå och göra ansiktsmask och sånt där snart. Ska ju knäppa skolkort imorgon och då vill man ju vara lite "fräsch". Sen ska jag väl försöka hitta något att ha på mig också. Men nu blir det som sagt ansiktsmask, hitta kläder och mys i soffan/framför en serie resten av kvällen. 
Bjuder på en lite misslyckad bild från i somras när jag var i Uppsala.

Tisdag.

Sitter på inköpslektionen nu. Om en kvart så ska jag, Erik och Reza gå till Stadshoteller och ställa nå frågor. Sen drar jag hem och käkar eftersom vi får ganska lång lunch. Sen har jag samhäll,religion och administration efter lunchen. När jag kommer hem vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske drar ut och går med mamma och pappa om jag orkar.
 
Åh, började längta jättemycket efter snö och vinter när jag såg den här bilden. Allt är ju så sjukt mysigt på vintern! 

Keep your head held high,ladies. There are bitches out there who'd love to see you fall.

Hej! Den här dagen har varit lite sådär. Är fortfarande sjuk och har varit det hur länge som helst känns det som. Så gick hem på lunchen och tänkte käka hemma eftersom det var så äcklig mat i skolan och sen dra tillbaka och gå på religionen men jag orkade helt enkelt inte. Tog en alvedon och la mig och kollade på film med mammsen. Sen drog jag och Madde ut till Lindex och kollade. Kom därifrån med två par trosor iallafall. Nu ska jag gå och käka, sen klockan 20:00 blir det att kolla på X-factor ikväll igen. Imorgon går man 07:45 - 16:00. Får se hur fan man ska orka det. Men nu ska jag käka, hörs någon dag, puss! :)
Suddiga bilder, men det får duga.

RSS 2.0