Home again.

Hej. Kom hem för ett tag sen. Känns skittråkigt att vara hemma igen. Men ändå ganska skönt. Drar nog tillbaka till Uppsala snart igen. Har stor lust att flytta dit och gå i skolan där istället. Får se vad som händer i framtiden. Har iallafall haft så jävla roligt i Uppsala. Har skrattat tills tårarna runnit och hittat på massa galna saker och träffat så härliga personer.
 
Nu har jag precis kommit ur duschen iallafall. Sen ska jag käka sen ska jag börja fixa mig sen drar jag och Moa till stenö på quizz. Ni får bilder från Uppsala och bilder på vad jag köpt typ imorgon. Puss :)
Bild från när vi var på bio med Anton och kollade på den nya filmen Cockpit. Skitrolig film!

Dont let your fears win.

Godmorgon! Har precis klivit ur sängen. Ska slänga på mig nå kläder, käka frukost och packa det sista. Var ute på Stenö igår på Quizz. Var sjukt segt i början, det fanns inga platser eller något. Sen så blev kvällen underbar i slutet.♥ Är sjukt taggad på att åka till Uppsala idag, men känns ändå lite jobbigt att åka härifrån efter igår. Kommer inte ta med mig datan dit. Kanske bloggar från mobilen annars så bloggar jag när jag kommer hem igen. Men nu måste jag börja fixa allt som ska fixas. Ha det bäst, puss! :)
Bjuder på två bilder. Den första är från förra gången vi var i Uppsala och den andra är från när vi grillade med några för någon dag sen.

Sömnbrist.

Herregud, kom hem för ett tag sen. Har inte sovit på hela natten. Var ute med Moa och Bazza igårkväll/natt sen bestämde vi att vi skulle sova hemma hos Moa. Alltså så skulle alla trängas i hennes säng. Gick väl bra för dom som låg längst in. Jag låg såklart längst ut och höll på att ramla ner hela tiden så jag la mig på golvet ett tag sen försökte jag sova i sängen igen men det gick inte. Så vid 07:30 ungefär så gick jag hem. Nu har jag precis satt igång en tvättmaskin och ska ta något att äta sen ska jag försöka sova lite. Sen ska jag packa inför Uppsala och sen på kvällen så kanske jag och Moa drar till Stenö på quizz. Idag blir det sängen tidigt så man är pigg tills imorgon, längtar! 
Trött och sliten tjej!

Livet leker

 

Död är man i all evighet, men lever gör man bara i ett ögonblick.

Hej. Sitter och lyssnar på musik med Erik just nu. Har kom hem från Gothia igår så nu är det slut på lugnet här hemma, haha närå. Roligt att ha han hemma igen. Åker till Uppsala på onsdag igen. Ska bli sjukt roligt. Vet dock inte riktigt när jag kommer hem men det är sånt som märks. Ska shoppa, festa och hitta på massa roliga saker. Ska bli skönt att komma ifrån den här döda staden. Får se om jag bloggar något innan jag åker, annars får ni ha det så bra, puss! :)

Don't compare yourself to others. Compare yourself to who you were yesterday.

Hej. Sitter och äter frukost nu. Eller ja, vad man nu ska kalla det. Var ju ut på stenö igår på Quizz. Sen blev det massa problem. Så jag och Moa kom inte hem förrän 7 på morgonen. Somnade direkt och vaknade vid 16:00. Ska fixa mig lite nu sen drar jag hem till Moa sen drar vi och grillar med några. Sen får vi se vad som händer helt enkelt. Puss! :)

Vädret <3

För första gången på länge så skiner solen och det är blått på himlen. Tyvärr vaknade jag ganska sent men jag och Moa tänker ändå åka till stenö och steka lite. Sen blir det att dra hem sen ut till stenö igen för att gå på quizzen. Hoppas vädret håller i sig!!
Lite failad bild, men nu måste jag springa ut, hejdå!

Home again.

Jaha, då var man hemma igen då. Kom hem för ett tag sen. Tänkte tvätta bort sminket sen tänkte jag lägga mig och sova. Har inte sovit någonting under tiden jag var i Uppsala nästan. Men jag har haft sjukt roligt. Har festat, åkt runt lite och kollat på massa saker i Uppsala och gått runt på stan. Om ett gott skratt förlänger livet så måste jag nog leva i cirka 150 år efter dom här roliga dagarna. Men nu måste jag sova innan jag somnar här vid datan, puss!

Wonderful life.

Hej. Hade en jättehärlig kväll igår. Var på Quizz ute på Stenö. Var en sån där jättehärlig sommarkväll. Fast det var ju dåligt väder men det spelar ingen roll. Var massa svängig musik och roligt folk överallt. Blev även uppraggad av en kille när vi var där, haha. Åkte hem vid 00:30 tiden ungefär. Fick sitta i bakluckan hela vägen hem. Hade inte fått plats i bilen annars, haha.
 
Har precis käkat lite frukost och ska slänga mig in i duschen nu. Sen efter det ska jag tvätta massa kläder och sånt. Drar till Uppsala imorgon med Moa. Ska bli skönt att komma iväg och hitta på massa roliga saker. Love life.

New.

Tubtopp från H&M.

Summer 2012.

Hej! Har precis vaknat till liv och sitter nu och dricker alvedon och kollar på One Tree Hill. Är ledig resten av sommaren nu. Blir att hitta på en massa roliga saker och hänga på stranden så jag kommer inte uppdatera bloggen så mycket, men det förstår ni nog. Vem vill sitta och hänga vid datorn varje dag på sommaren? Tyvärr så har det varit dåligt väder ända sen jag slutade jobba och kommer nog vara det några dagar till. Idag så regnar det lite och det är allmänt tråkigt väder ute så det blir en mysdag hemma idag. Kolla film och käka lite godis. Perfekt när jag har ont i huvudet och känner mig seg också. 
 
Så eftersom jag inte kommer blogga så mycket under sommaren så hoppas jag att ni får en underbar sommar! Puss på er :)

New in.

 
 

Jag vill inte klandra dig, jag bara saknar den gamla dig.

Hej! Igår var ju upptagen hela dagen sen på kvällen så drog jag ut med Moa. Vi typ cyklade omkring och snackade lite. Sen köpte hon pizza sen cyklade vi hem till henne. Sen tog vi bussen ut till Mohed för att vi tänkte skrämma Madde och Alex som tältade där. Men såklart så började vi skratta och det blev helt misslyckat. Då gjorde vi iallafall upp en eld och grillade korv. Sen drog jag och Moa till busshållplatsen och såg att den sista bussen gick 01:40. Och klockan var kanske 02:15 då eller något. Så vi fick för oss att vi skulle börja GÅ hem. Vilket vi började. Men som tur var så kom det en bil som stannade som vi fick åka med in till stan för att vi kände dom lite. Hade vi fått gått hem hade vi inte varit hemma förrän kanske klockan 06:00 eller något på morgonen. Och vi hade inte kunnat ringa någon heller för att våra mobiler hade dött då. Kom hem till mig ungefär vid 03:30 och då somnade vi nästan direkt. 
 
Nu har jag precis vaknat till liv. Ska ta och hoppa in i duschen sen får vi se vad som händer idag. Blir sängen tidigt iallafall så jag orkar upp till jobbet imorgon. Sista veckan, skönt! 
En bild från igår.

RSS 2.0