lalala

Haha, vilken jävla störd dag. Blev utslängd ur bussen i glössbo för att vi åkte med komunkortet. Vilket jag gör varje gång jag ska till bollnäs men aldrig blivit utslängd. Och vi blev sittande där i tre timmar. Ingen kunde hämta oss och vi hade inte nå pengar till bussarna, bara 30 kronor för att åka hem från bollnäs. Till slut kunde mamma och pappa komma och skjutsa oss vidare till bollnäs. Vi tänkte först GÅ till bollnäs, 2 mil i stekande sol. Sen tänkte vi lifta med någon.

Badade iallafall när vi kom fram ett tag. Och höll på att fjanta oss i forsen, vårat nya favoritställe;) Sen gick vi till ica och köpte kakor och annat mums och satte oss i någon park och käka sen åkte vi hem. Har nyss fikat lite med familjen och sitter nu här och lyssnar på musik och ska kolla på sex and the city nu så see you tomorrow! :) Knäppte tyvärr inga bilder idag men ni klarar er utan eller hur? Ja tänkte väl de :)

bollnäs

Madde kommer till mig om typ en halvtimme eller något sen åker vi till bollnäs och badar. Lite sent, men det är fortfarande sjukt varmt ute! Har på mig vita shorts och en magtröja idag.

Mitt ansikte ser sjukt ut pågrund av solen som kommer in genom fönstret :ö

sommarväder♥

Hej. Vaknade precis. Skulle egentligen ha tältat med Madde och Peter idag men det var nå cp med bussarna så det blev inget. Madde är iallafall nere på stan nu sen ska vi åka och bada någonstans. Äntligen börjar det komma bra väder igen! Men ska äta frukost nu, så jag skriver mer lite senare! :)

giftig

Vet inte vad det är för fel på mig, men den här låten har fastnat totalt! Lyssnar på den 24/7 och kan inte sluta. Haha.

hatar rubrik

Hej. Sitter just nu och lyssnar på musik, ska gå ut på balkongen till pappa när jag skrivit klart det här inlägget. Det är crusing i bollnäs ikväll, skulle vela gå på det, men orkar nog fan inte. Har så ont i benet under ögat, och då får jag ont i huvudet också. Så ska nog bara ligga hemma och vila idag. Vi hörs väl kanske senare ikväll, tror jag ska ta en bloggpaus. Hatar allt som har med min blogg att göra. Aja, puss :)

Någon härlig sommarbild från weheartit.

hemma

Är hemma nu. Och fyfan vad trött jag är och jag har skitont i benet under ögat på något konstigt sett? Haha, när vi skulle hoppa från trampolinerna så skrek vi som fan så det hördes över hela stranden, haha. Sen gick vi och käkade på max efter det. Men är jättetrött nu efter att ha skrattat, solat och simmat i värsta forsen så ska lägga mig i sängen nu och kolla på sex and the city, puss! :)

Snodde bilden från Madde ;)

bollnäs!

Madde kommer nog hit snart sen tar vi bussen till bollnäs. Det är toppenväder ute! Idag har jag på mig min jumpsuit från bikbok tror jag. Lite stor men sjukt skön!

Fick såklart ingen bra bild med camen. Så ni får en bild som jag tog när jag provade den första gången :)

Som om dessa band som vi knöt bara försvann

Tjo. Är hemma nu, blev ganska tidigt eftersom Madde inte hade någon hemnyckel och alla skulle lägga sig hemma hos henne. Vi åkte iallafall ut till o-ringen. Var väl kul där, förutom att det var lite stelt med en person, haha. Sen stannade vi vid donken på vägen hem och käkade glass sen gick vi hem. Imorgon har vi tänkt åka till bollnäs och bada, om det är bra väder. Annars drar vi nog till o-ringen igen. Om det nu är nå folk kvar då. Blev inga bilder, men det behövs väl inte? Nä visste väl det :) Nu blir det några avsnitt ur sex and the city så vi hörs imorgon, puss! :)

Du är bäst nu, men du var bättre förr

Ska ringa till Madde nu sen drar vi väl antagligen ut. Får se när jag kommer hem :)

Fick inte till en enda bra bild. Så fick bli en spegelbild. Shortsen har jag gjort själv och tröjan är typ mörkblå. Min mage ser jättekonstig ut för att min datastol står precis i bakgrunden, haha.

tjoooo

Har precis börjat fixa mig lite. Har sminkat klart mig och valt kläder. Ska gå och platta håret nu, får se om jag orkar använda volymmaster men tror inte det, det är svinvarmt i lägenheten och då orkar man inte stå med en varm tång i skallen, haha. Kanske kommer en liten facelook bild innan jag går ut, får se. Puss! :)

lalalala

Vaknade vid 2 ungefär tror jag. Ska väl försöka ta mig in till duschen nu, är sjukt seg idag. Sen ska jag vara med Madde, får se vad vi hittar på. Aja, hörs :)

-

It hurts to want everything and nothing at the same time.

satc

Sitter just nu och käkar apelsin och kollar på sex and the city. Har varit lite halvdålig bloggning idag. Men har tappat lusten totalt. Imorgon ska jag iallafall vara med Madde. Var ju jättelänge sen vi var med varandra, så vi har antagligen mycket att prata om. Ska väl snart gå och lägga mig.. ensam:( Saknar min rasmus jättemycket:( Men vi hörs imorgon, godnatt :)

gott :)



kaos rum


Kanske borde ta och göra något åt mitt rum? Fast nä, det kan nog vänta några dagar ;)

Allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om

Godmorgon! Har nyss käkat "frukost" med Erik, om man nu kan kalla det för frukost när det är såhär sent? Ska väl hoppa in i duschen sen klä på mig. Runt 6 tiden så ska vi hem till Daniel för han fyller 23 år. Men vi hörs väl senare eller något. Har tappat lusten att blogga nu för tiden, vill göra om bloggen helt och hållet men har inte orken till att sitta och fundera hur jag ska ha det. Kanske blir en bloggpaus ett tag framöver eller något, får se. Puss :)

03:00

Woho har vänt på dygnen än en gång! Kommer antagligen vakna vid 3 tiden imorgon eller senare, också blir det konstigt med tider och när man ska äta, jobbigt. Men men, får vända tillbaka dygnen någon annan dag för nu ska jag hämta en apelsin och sätta mig och kolla på några avsnit ur sex and the city. Har precis laddat ner första säsongen. En av dom absolut bästa serierna! Jag kan inte följa en serie eller liknande på tv, glömmer alltid bort tiderna och sånt, så måste hålla på och ladda ner dom istället. Men det är ju ganska bra det också, för då får man se avsnitten efter varandra och inte hålla på och vänta en vecka eller hur långt det nu är emellan dom på tv. Aja puss! :)

Haha charmig tjej.

hemma

Hej! Är hemma nu. Eller har varit det sedan klockan halv 10 typ. Har inte haft någon lust alls att blogga hemma hos rasmus. Plus att jag inte haft tid, eftersom vi varit datanördar hela dagarna. Haha. Sitter iallafall just nu och käkar köttbullar, brunsås, potatis och lingonsylt. Haha, bra att äta det mitt i natten. Tänkte spela lite sims senare om jag nu orkar det, har jätteont i huvudet. Hörs imorgon!

En bästavän är någon som vet allt om dig, och fortfarande tycker om dig.



A pretty face doesn't mean a pretty heart.

Hej. Har inte bloggat på länge, men har inte orkat/haft tid. Sitter iallafall i tvrummet bredvid rasmus. Båda två sitter vid varsin data. Sociala paret, haha. Har fått jättemycket fina kläder av hans mamma som hon inte kunde ha. Har en känsla av att jag inte kommer få plats med mina egna kläder i väskan när jag ska hem. Får se när jag kommer hem, i helgen eller efter. Och då måste jag och Madde hitta på något riktigt galet/helt stört! Som vi har gjort varje sommar. Men ja vi hörs kanske senare ikväll eller något! :)

film

Kollade nyss på en film, Role Models hette den tror jag. Jättebra var den faktiskt. Och jag grinade i slutet som den fjolla jag är, haha. Ska lägga mig och försöka sova nu, har ju lyckats vända på dygnen som händer varje lov. Godnatt :)

i brist på annat

Vem?
Vem sov hos dig senast?
Eh minns inte.
Vem pussade du sist? Min rasmus.
Vem tror du tänker på dig just nu? Rasmus kanske? (a)
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa? Älskling.
Vem skrev ditt 5:e inkomna sms? Orkar inte gå och kolla.
Vem har du senast ringt? Samma som ovanför.
Vem kommer du aldrig att förlåta? Haha, det är ju väldigt passande att skriva ut här?

Vad?
Vad får dig att bli rädd?
Förlora någon nära person.
Vad gjorde du i helgen? Var med Madde tror jag?
Vad skulle du göra om du fick reda på att en av dina närmaste plötsligt inte lever? Ingen aning.
Vad har du på dig just nu? Mjukisbyxor och myströja.
Vad tänker du på just nu? Allt möjligt.
Vad för mobiltelefon har du? Sony Ericsson Vivaz Pro, men har bytt med rasmus ett tag nu.
Vad är det för färg på din vänsta strumpa? Har inga på mig.

Är?
Är du snygg?
Klart jag är!
Är du brunett? Nej.
Är du orolig för något just nu? Nej.
Är du lycklig? Ja,
Är det snyggt med rosa strumpor? Ja det är det väl.
Är du kär? Ja
Är du oskuld? Nope.
Är du mysig? Ibland kanske.
Är det snyggt att vara riiiktigt smal? Nej.
Är du ensam just nu? Ja, buhu :(
Är det soligt ute? Nej.

Har?
Har du någonsin ljugit för en vän?
Yeah.
Har du blivit sviken av en vän förut? Ja.
Har du plattat håret någongång? Ja.
Har du något husdjur? Nej, men vill ha en hund!
Har du gått ner i vikt förut? Ja tror jag väl?
Har du hål i naveln? Nej.
Har blåa ögon? Ja.
Har du varit i Asien? Nej, inte vill jag dit heller.

Vill?
Vill du ha breda höfter?
Har jag väl redan tror jag.
Vill du vara smalare? Varför inte?
Vill du ha en hund? Ja.
Vill du att det ska vara soligt nu? Ja.
Vill du ha sex just nu? Why not?
Vill du vara singel? Aldrig i livet, har ju världens bästa pojkvän.
Vill du sova just nu? Nej.

Kan?
Kan du cykla fort?
Kan väl alla eller?
Kan du sminka snyggt? Ja, kan jag väl, men om jag orkar är en annan sak.
Kan du springa långt? Nej.
Kan du vara utan godis och andra onyttigheter i mer än en vecka? Jarå.
Kan du bita dig i tån? Ja.
Kan du vara sparsam med pengar? Ibland.
Kan du vara utan 6 tills du är gift? Haha nä.

Hur?
Hur vill du ha det i ditt rum?
Mysigt.
Hur vill du bo? Med rasmus, sen kvittar det hur vi bor.
Hur är ditt drömjobb? Sån där ambulans sak.
Hur mår du igentligen? Bra.
Hur ska en drömkille/tjej vara för dig? Precis som rasmus.
Hur vill du att en kille/tjej ska visa intresse för dig? Vet inte riktigt.
Hur många solglasögon äger du? 0 faktiskt!
Hur länge ska du vara vaken idag? Ett tag till iallafall.

Ska?
Ska du sova snart?
Kolla frågan ovanför.
Ska du utomlands i år? Nej.
Ska du ha något svart på dig imorgon? Ingen aning.
Ska man ha blåa eller bruna ögon som tjej? Spelar väl ingen roll.
Ska man va lång eller kort när man är kille? Spelar ingen roll.
Ska du duscha i morgon? Yes.
Ska du köpa något i veckan? Vet inte, antagligen.
Ska vi sluta ställa frågor nu? Ja tack.

sova♥

Det enda jag har gjort idag är.. sovit? Somnade på mamma och pappas säng efter vi hade käkat och vaknade klockan 22:00. Saknar rasmus så jag tror jag blir galen! Men imorgon så åker jag till han! :) Vi hörs imorgon :)

regn

Godmorgon. Haha, jag vaknade vid 6 imorse och kunde absolut inte somna om hur jag än försökte. Så tog med mig täcket in till tvrummet och la mig där och kollade på tv och somnade tillslut. Vaknade för 1 ½ timme sen typ. Ska väl lägga mig och kolla på film nu eller något. Finns inte så mycket att göra när det regnar ute. Hörs! :)

hemma

Tja. Är hemma nu, har precis tvättat bort sminket och satt på mig sovtröja. Ska gå och äta någon macka eller något nu, har ju inte ätit sen klockan 5 typ. Och ikväll gjorde vi ju det där "hemliga" som ingen fick veta, och ja, vad ska man säga? Det slutade ju inte precis bra, haha. På tisdag åker jag till min rasmus, gud vad jag längtar! Men nu ska jag käka något sen lägga mig i sängen och kolla på tv tills jag somnar, puss!

En bild som jag knäppte förrförra sommaren har jag för mig.

lalalal

Drar ut nu. Försökte knäppa en outfit bild men det gick inte så bra så ni får en konstig bild istället. Hörs någon gång inatt om det inte blir för kallt och tråkigt så vi drar hem tidigt. Puss :)

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Hej! Vaknade ganska sent idag, runt 2 tiden tror jag. Men sånt som händer när man sitter uppe till 4 och kollar på jönssonligan med pappa, haha. Sitter iallafall och dunkar musik nu, mamma och pappa är ute så man passar ju på då. Och imorgon så ska mamma ringa och kolla om jag kan få göra något pricktest eller nåt för det är nåt som jag inte tål, men vi vet inte vad. Hörs senare! :)


Haha myskläder och handduk på skallen;) Och mitt högra ben ser helt knäppt ut på bilden, vad hände liksom?

Even the best fall down sometimes

Kanske börjar bli dags för sängen nu snart eftersom jag ska ut med Madde imorgon. Och då måste man vara pigg och utvilad eftersom man aldrig vet vad som händer när vi är ute. T.ex som imorgon då vi ska göra en sak som ingen får veta, inte ens du rasmus;) Och man vet ju aldrig vad som händer då, haha. Men vi hörs imorgon! Puss på er!

Just nu. Trött tjej med uppsatt hår som är allmänt kaos.

Jag skulle inte ens vara hälften utan det du gör

Sen jag skrev senast så har jag hunnit äta tacos, fått ett och annat utbrott, dunkat musik och en del andra saker. Är jättelycklig nu för jag har velat äta tacos hur länge som helst och har tjatat om det i flera dagar nu, haha. Ska nog gå in till tvrummet och mysa med resten av familjen nu. Så vi hörs imorgon eller senare ikväll! :)

weheartit.

ge mig en hund!


Blir så desperat efter en hund när jag ser den här musikvideon. Dom är så himla söta och gosiga. Ååh, varför finns allergi för? :(

lördag

Hej. Vaknade jättesent idag, kan nog vara för att jag var uppe ganska länge inatt. Erik har nyss kommit hem från dalecarlia så ikväll ska vi väl ha myskväll eller något med familjen tror jag. Annars skulle jag vela hitta på något med Madde, känner för lite tjejsnack;)  Men ska hjälpa Erik att packa upp alla sina saker nu, hörs! :)

Jag måste varit någon annan innan jag kände dig

Sitter och pratar med min lilla söta rasmus på msn nu. Ska kolla på någon film nu tror jag sen blir det sängen. Blir nog att jag kollar på ps i love you. Jag kommer aldrig tröttna på den filmen, så himla härlig och bra. Hörs imorgon sötnosar ;)

Haha såhär söt är jag i mina hörlurar just nu! ;)

-

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara". Lite nyfikenhet bakom "jag undrar bara". Lite kunskap bakom "jag vet inte". Lite känslor bakom "jag bryr mig inte". Och lite smärta bakom "det är lugnt".

give me everything tonight

Hej. Vaknade vid 1 idag ungefär. Det regnar som fan ute så tänkte hjälpa mamma att städa lite sen lägger jag mig i soffan och myser, perfekt när det regnar ute. Skulle ju ha åkt till rasmus idag egentligen men jag har världens mensvärk. Ganska konstigt med tanke på att jag inte ens har börjat med sockerpillerna än, ska göra det om en vecka? Aja hörs senare iallafall! :)

bilder

Kom hem för ett tag sen. Har precis satt på mig sovtröja och tvättat bort sminket. Orkar inte skriva så mycket. Ska nog kolla på en film nu och chilla innan jag lägger mig i min nybäddade säng med nya sängkläder, mysigt!




Haha, ni får ingen bild på mig och Madde för alla dom såg.. ja väldigt konstiga ut om man säger så.

Jag är nog inte det du drömmer om

Ska ringa till Madde nu sen drar vi ut. Får se vad som händer:)

Var ett tag sen jag klädde mig fint och sminkade mig. Så idag har jag både mascara och foundation. See you later! ;)

the moment i met you

Hej. Kom ut från duschen för ett tag sen och då fick jag en allergichock såklart. Sällan jag får det? Nej. Bara jag som får konstiga sjukdomar och allergier, aldrig att erik skulle få det. Ikväll ska jag och Madde som sagt upp på berget och kolla, tills dess ska jag väl kolla på några filmer. Hörs! :)

Haha nytorkat och fluffigt hår.

bästavän

Kom hem för ett tag sen. Ska tvätta bort mascaran nu sen sitta och chilla med musik. Imorgon ska jag och Madde gå upp på berget på trivselkvällen och kolla lite om det är kul/mysigt eller inte. Var mycket mer aktuellt när man var mindre, men ja får se. Här får ni några skakiga flummiga bilder:







Den här låten har totalt fastnat i min skalle eftersom NRJ väljer att nöta den hela tiden!

lalalala

Håller på och dunkar musik nu och klär på mig sen drar jag ut med Madde. Vet inte riktigt vad som händer. Det är väl helt dött på stan med tanke på det tråkiga vädret. Vi skulle iallafall till donken lite senare. Aja hörs senare ikväll, förhoppningsvis med några bilder :)

Bästa låten just nu


onsdag eller torsdag? ingen aning om vilken dag det är

Hej. Vaknade vid halv 12 idag ungefär. Drömde en jättekonstig och rolig dröm inatt och var helt förvirrad när jag vaknade. Ska packa upp alla kläder jag hade med mig hem till rasmus och slänga in lite kläder i tvättmaskinen sen hoppas jag in i duschen. Får se vad som händer senare, skulle vela hitta på något med Madde. Så madde om du ser det här så kan du väl höra av dig;)

Bild från weheartit.

-

Enjoy the little things in life.
For one day you'll look back and realize they were the big things.

tisdag tror jag?

Godmorgon. Vaknade vid 12 idag ungefär. Har nyss käkat frukost med mamma och pappa och fick ett litet utbrott därinne också. Har aldrig varit med om ett sånt här tråkigt sommarlov någonsin! Det händer ingenting, det är absolut cp väder. Vill att det ska vara jättevarmt och soligt varje dag så man åker till stenö varje dag typ.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska väl fråga rasmus om han kan hjälpa mig ladda ner sims och få det att fungera. Vi spelade ju det hela dagarna hemma hos han, och han var helt beroende! Haha, så söt! Åker nog till han i helgen igen, får se.

Någon bild från weheartit.

hemma

Hej. Är hemma nu. Har haft jättemysigt hemma hos älskling. Hans mamma var så snäll och skjutsa hem mig, så stannade vi på donken och käkade innan vi åkte hem till mig. Ska packa upp nu sen prata lite med mamma och pappa. Kommer bli jättejobbigt att sova själv inatt :( Hörs imorgon :)

En bild från arkivet. Sitter på mammas data just nu så har inga bilder.

orka rubrik

Sitter inne i tvrummet med rasmus data nu. Satt ute och solade på balkongen med hans mamma tidigare, sjukt härligt väder! Synd att det kom enorma moln sen. Han ska klippa sig nu och jag ska väl sitta här och kolla facebook under tiden. Hörs mer senare! :)
En bild från arkivet.

lördag morgon

Hej. Vaknade för ett tag sen, har sovit skitskönt inatt! Ska väl gå in till tvrummet nu där rasmus håller på och nördar sig framför ett spel. Får se vad som händer senare idag, vi kanske drar och badar eller något. Det ser ut att vara sol ute men jag vet inte. Hörs senare iallafall! :)

Jag har en fruktansvärd bildbrist så nu får ni en gammal bild.

fredag

Tja! Sommarskolan var riktigt seg. Alla slutade klockan 10.00 men inte jag och Madde inte. Vi fick sitta kvar till halv 1 och jobba och göra ett prov för att få g. Och det fick vi, men det är precis på gränsen. Men bättre än inget iallafall! Har nyss kommit ur duschen och sitter här och lyssnar på musik nu. Tänkte lägga mig i sängen och sova en stund, är jättetrött efter dagen, hörs senare!

Jag och världens bästa vän :D

torsdag!

Tja! Stack till stenö direkt efter sommarskolan. Sjukt varmt var det då alltså! Maddes lillebror följde också med. Det var jättehärligt i vattnet också! Älskar sommar och stenö!




Några halvdåliga bilder från idag. Just nu sitter jag och fipplar med min nya facebook. Hade så många random människor på den andra. Ska väl krypa ner i sängen snart, är hur trött som helst med tanke på att jag bara sov en timme inatt. Sista dagen i skolan imorgon, sen är det sommarlov! Åker hem till världens bästa pojkvän imorgon och stannar där till söndag. Får se hur det blir med uppdateringen, men ska försöka skriva något inlägg. Puss

-

Har ingen lust att blogga idag, är allmänt irriterad och sur. Hörs imorgon.
When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have thousands reasons to smile.

gamla låtar

Några låtar som jag har jättemycket minnen med!


Overdrive - Ola

Segertåget - Maskinen

Fireflies - Owl city

Hey Soul Sister - Train

I'm yours - Jason Mraz

Fix you - Coldplay

Skulle kunna sitta här och lägga upp en massa låtar men det orkar jag inte. Blir alltid så knäpp när jag råkar trycka in på gamla låtar och trycker vidare och hittar massa gamla härliga låtar. Nu ska jag göra mig hemmastadd i soffan ett tag, puss!

tisdag

Är hemma från skolan nu, gick ganska fort idag faktiskt. Ska hjälpa mamma att göra rent något bord nu, sen ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv och försöka att inte somna. Har inte så mycket att skriva när det inte händer något om dagarna.

Haha, trött flicka med kaos hår ;)

måndag

Godmorgon! Uppe tidigt eftersom det är skola. Eller ja, jag försov mig en hel timme och vaknade klockan 08:00, men är redan klar och sitter och käkar frukost nu. Sista veckan nu, sen är det sommarlov på riktigt! Gick och la mig direkt när jag kom hem från rasmus, smsade en stund med han men han somnade väl antar jag? Men nu ska jag gå och göra något åt mitt hemska hår som står åt alla håll, hörs senare idag! :)
Det var meningen att det skulle vara någon bild här nedanför men det går inte att ladda upp några, sällan blogg.se ska krångla..

lördag

Godmorgon! Är vaken nu, och är inte alltför trött, somnade ju ganska tidigt igår. Ska slänga in mig i duschen nu sen packa och börja fixa mig lite grann. Kommer nog inte orka blogga någonting där. Men vi får se, hörs imorgon annars!:)

friday

Tjo! Hittills har dagen varit väldigt dryg och äcklig. Dryga personer och allt. Har iallafall käkat nudlar nu, vilket inte var speciellt gott. Började må illa av dom. Har även jätteont i huvudet efter allt som hänt nu på kort tid. Så blir inte att jag åker till bollnäs idag, gör det imorgon istället. Ska lägga mig på sängen nu och vila.

Haha, vad hände med bilden? Vi ser helt knäppa ut.

RSS 2.0