bilder från stenö

Dagen i stenö var helt jävla underbar! Stekande värme och jätteskön sand! Sen drog Madde med mig på ett ävenyr runt hela stenö och in i skogen, haha. Lite bilder blev det iallafall:)




Sitter för tillfället och lyssnar på musik, men ska lägga mig nu, är så himla trött och slut. Upp tidigt och plugga matte i 3 ½ timme och sen ligga och steka i solen i 3 dagar gör så man blir HELT slut. Skönt med lite helg imorgon iallafall, mindre skönt att det kommer regna enligt vädret på tvn och sånt. Godnatt

underbart väder!

Tja! Det är hur härligt väder som helst så idag blir det stenö, trots det som hände igår. Hemsk upplevelse och har inte riktigt släppt det än. Ska börja packa och fixa nu så vi hörs! :)

Sommar<3

-

Hej. Var ju inte så roligt i stenö om man säger så. Vill inte skriva om det. Länken nedan får tala för sig själv.
http://helahalsingland.se/soderhamn/sandarne/1.3656971-sjuaring-drunknade-bland-hundratals-badgaster

stenö idag igen!

Skiter i om jag bränner mig mer, drar till stenö med kvart i ett bussen. Jag och Madde har förresten redan en plan om hur vi inte ska bli lika bränd som igår. Det är toppenväder ute, mer än 30 grader ute! Underbart! Det här är sommarväder! Hörs när jag kommer hem :)

svider som fan

Jag dör!! Fan vad det svider på armarna, nacken, halsen och överallt! Kommer aldrig kunna somna. Ska knäppa igång en film nu och försöka somna till den. Blir nog inge stenö imorgon, måste försöka hålla mig borta från solen och låta huden läka innan jag börjar sola och bada igen. Hädanefter ska jag alltid använda solskydd! Hör av mig mer imorgon! :)

Tänkte se den här, hoppas den är bra bara! :)

härlig dag!

Hej! Har varit en superhärlig dag. Stekande sol och badande. Fast jag brände mig jättemycket.. Dock så var sommarskolan skitdryg, jag och madde fick flytta ifrån varandra för vi pratade. Vad tror dom? Att man ska plugga matte i timmar utan att prata? Imorgon blir det stenö igen för det skulle bli jättevarmt! :) Pratade med Jonte idag också, sjukt härligt att höra hans röst! Fick nästan tårar i ögonen..
Sitter iallafall just nu på golvet bredvid mamma och snackar lite, ska väl lägga mig ganska tidigt. Har ont i huvudet efter all sol idag.




Haha sött, snodde dom två sista från Madde.

stenö nästa!

Har precis packat och snart kommer Madde sen tar vi bussen till stenö och steker lite där! Hörs! :)

Bild från google.

orka rubrik

Har sovit nästan hela dagen, och nu har jag precis kollat klart på johan falk med mamma och pappa och ska hoppa ner i sängen nu. See you tomorrow! :)

Söt bild! :D

You can't break a broken heart.

Sommarskolan idag var något av det drygaste jag varit med om. Var helt borta i huvudet och fattade ingenting. Det är jättevarmt ute så imorgon blir det stenö med Madde efter sommarskolan. Har ont i huvudet och är allmänt trött så ska kolla på film eller något idag bara.

Dagens outfit. Fast jag skippade leggingsen när jag såg hur varmt det var.

When I look at you

Skulle ju lägga ut en bild på sockerkakorna men det funkar inte att lägga upp nå bilder över huvudtaget? Dom blev iallafall jättebra och Erik verkade gilla den med choklad för han har käkat upp hälften av den redan! Håller på och laddar ner säsong 8 av one tree hill nu, med engelsk text! Hittade ingen med svensk och jag får panik för jag har bara 2 avsnitt kvar ut säsong 7. Så får klara mig med engelsk text.
Min rasmus kommer hem imorgon eller på tisdag men jag kan ju inte träffa han eftersom jag har sommarskola så åker nog till han på helgen. Sen när sommarskolan är över så kommer jag praktiskt taget bo hos han, eller nä men jag kommer vara där ofta! Men nu ska jag kolla one tree hill så vi hörs imorgon efter skolan! Puss! :)

sockerkaka

Fick världens sötsug förut så jag rotade fram alla saker som man ska ha till sockerkaka. Gjorde dubbelsats så nu står dom inne i ugnen och jag sitter här och svullar i mig smeten som blev kvar och ska börja kolla på the last song nu.

Ni får såklart bild på dom sen, om dom inte blir misslyckad av någon anledning då ;)

söndag

Hej! Vaknade vid 12 idag ungefär. Har käkat frukost och sånt nu. Och det är typ halvskumt väder ute, lite sol men ändå svarta moln överallt så blir väl en filmdag igen. Blir väl sängen ganska tidigt idag men tanke på att det är skola imorgon..
Och vill ni veta vad som händer när man sover med en boll när man har halvblött hår? Det här händer:

I wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time

Sitter och kollar lite one tree hill men har för tillfället tagit en paus ifrån det och sitter och tänker för fullt just nu. Har en jättesorglig men samtidigt bra konversation på facebook just nu. Ja, ska väl fortsätta kolla nu, vela bara visa att jag lever! :)

weheartit.com

lördag

Tja! Vaknade för ett tag sen och har käkat frukost och har precis slängt på mig mysdressen. Blir att ligga och kolla på tv/film idag eftersom det är konstigt väder så det blir inge bad idag. Skulle egentligen behöva gå ner på stan och lämna en bok på bibioteket som jag helt glömt bort att jag hade här hemma och köpa nagellim. Men orkar verkligen inte så gör det på måndag efter skolan istället.

haha, love

midsommar!

Hej! Har inte bloggat något idag, men det spelar väl ingen roll eftersom ingen sitter vid datorn på midsommar nästan. Vaknade iallafall klockan 05:45 imorse och då låg jag i soffan eftersom jag somnat där. Så jag gick och la mig i sängen och sov till 12 eller 1. Sen åt vi mat lite senare och sånt där. Sen var jag och Erik ut och spelade fotboll. Eller ja, jag agerade målvakt medans han sköt. Ska kolla ett eller två avsnitt av one tree hill sen blir det sängen. Imorgon kanske jag och Madde skulle hitta på något om det blev bra väder. Hörs imorgon, puss! :)

Haha, bild från google.

Torsdag

Hej! Sommarskolan gick ganska fort faktiskt, fast var jättehungrig under hela tiden. Ska kolla på lite film nu, hörs! :)

Haha, söt bild! :)

onsdag

Tja! Vaknade vid halv 7 av att jag fick sms och kände då att min hals typ brann? Haha, sen var jag sjukt slemmig och hostade som en idiot så gick upp och tog hostmedicin och la mig igen. Vaknade för ett tag sen och har suttit och snackat med mamma om allt möjligt. Ska lägga mig i soffan tror jag och kolla på tv och kanske sova en stund, är helt slut.

Bilden är från en underbar tid och är tagen utanför världens bästa ställe.. :(

godnatt (igen haha)

Blev inge one tree hill, istället blev det björnbröder med familjen. Smaskade på jordgubbar och grädde också. Ska fixa ihop sängen nu sen lägga mig och läsa eller något tills jag somnar. Sommarskola imorgon igen då, jättejobbigt är det, men det är bara att bita ihop, får ju skylla mig själv när jag inte hängt med.



Och nu till något helt annat. Den här låten lyssnar jag alltid på när jag inte kan somna, man blir så avslappnad så man somnar. Sen är ju texten bra också.

godnatt

Tänker lägga mig i sängen och kolla på one tree hill nu och käka marabou mango. Kommer antagligen somna också. Hörs imorgon!



3 konstiga bilder, första bilden är från idag och den sista bilen är just nu;)

my day

Kom hem för ett tag sen. Först var vi på banken och fixade kontokort åt mig och Erik, det var på tiden kanske? Fast har en känsla av att det inte kommer användas så mycket. Sen hämtade vi ut hostmedicin från apoteket sen åkte vi och handla. Och just nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att maten ska bli klar. Sitter även och dricker loka, det är typ någon ny smak tror jag. Skit god! Jag brukar inte gilla loka eller ramlösa, brukar oftast dricka cola, men den här är verkligen skitgod!

tisdag

Hallå! Sommarskolan var väl som vanligt, gick sjukt segt och jag var äckligt hungrig. Sitter och lyssnar på musik nu och ska ner på stan med familjen snart. Det är jättetråkigt väder idag igen, och eftersom det regnat varenda dag sen skolavslutningen så gör det antagligen det idag med. Hörs senare! :)

Just nu. Tillfällig frisyr bara, ska nog gå och fixa till den nu..

trött dag

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag. Har bara legat på sängen hela död och knappt orkat röra mig. Ska följa med pappa till doktorn imorgon. Ska kolla upp vad det är för fel eftersom jag hostar hela tiden och har gjort det i snart 3 veckor. Nu ska jag fortsätta prata med min rasmus på msn, hörs! :)

måndag = sommarskola

Hej! Antar att dom flesta ligger och sover eller sommarjobbar nu. Klev upp vid 7 imorse och hoppade in i duschen och så mycket har jag aldrig hatat att duschat, vela bara lägga mig på golvet och sova. Jobbade inte så mycket idag, sen fick vi sluta 10:00 för att det var första dagen. Snart ska jag och pappa åka och handla lite, för det finns inge frukost till dom som fortfarande sover här hemma, vilket är mamma och erik. Sen vet jag inte vad som händer. Börjar få ont i huvudet nu så det blir väl att ligga och kolla på tv eller något. See you later!


Två bilder jag hade i mobilen. Den understa är från imorse, man riktigt ser hur trött jag är.

regn

Det regnar som fan ute, det bara smattrar mot fönstret. Ganska mysigt men såhär mycket ska det inte regna på sommarlovet. Ska lägga mig och kolla på tv nu och försöka sova eftersom det är sommarskola imorgon. Kommer nog inte jobba så mycket imorgon för jag och Madde har mycket att snacka om imorgon! Så vi hörs runt 12 tiden imorgon då sommarskolan slutar :)

söndag

Tja! Vaknade ganska sent idag med, min säng har blivit så otroligt skön! Det är tråkigt väder idag med, grått och kallt. Så det blir en film dag idag, håller på och laddar ner sjunde säsongen av one tree hill nu, så blir väl att kolla på det sen. Annars för tillfället sitter jag och lyssnar på en massa gamla låtar, gud vad mycket minnen man har med dom låtarna här under. Sommarskola imorgon då.. Känns sådär, inte precis kul att gå i skolan men måste ju få g i matte.

Fonky Fresh - Ibland när jag saknar dig

Synd att du är så söt - Dj amul

Anton och Affe - Alla minnen

Haha, tänk att man faktiskt lyssnade på såna här låtar för några år sedan! :o

jag hatar rubriker

Hej! Sov otroligt länge idag igen. Har lyckats vända på dygnen nu redan. Har legat i soffan med Erik och kollat på saltkråkan sen jag klev upp. Blir nog tv och film hela dagen idag, är sånt väder ute. Så blir riktigt dåigt uppdatering idag. Puss

Någon konstig bild från weheartit.

the blind side

Måste verkligen tipsa alla om att se the blind side! Den är jättebra och sorglig men endå "lycklig" på samma gång. Det är lätt den bästa filmen jag sett på länge!

Handling: Michael Oher kommer från slummen i Memphis och vet inte mycket om livet i övrigt. När han och framgångsrika Leigh Anne Tuohy möts uppstår kemi så till vida att hon och hennes familj bestämmer sig för att adoptera Michael.

Michael börjar spelar amerikansk fotboll och får stöd av sin nya familj för att nå högsta målet, NFL. Filmen är baserad på en sann historia.


mysfredag

Har precis varit ner på ica med pappa och köpt lite godis och dricka till kvällen. Ska kolla på en film som rasmus tipsade mig om nu, the blind side hette den tror jag.

cp väder

Hej! Blev inge stenö idag pågrund av vädret, det regnar just nu tror jag. När ska sommarvädret komma egentligen? Blir väl one tree hill hela dagen skulle jag tro. Blir så hängig och trött när det är sånt här väder..

weheartit.com

sänghäng

Ligger i sängen och lyssnar på musik nu. Har tagit ett litet break från one tree hill, men ska fortsätta kolla efter det här inlägget. Imorgon ska jag åka till stenö så det blir inte så mycket inlägg imorgon, men ni klarar er nog! ;) Men nu väntar one tree hill så vi hörs imorgon, puss! :)

Haha.

gårdagen

Hej! Vaknade riktigt sent idag, runt halv 4 ungefär, men det är väl okej efter en kväll som igår? Hade jättekul igår, orkar dock inte skriva så mycket så ni får allt i bilder istället! :)

















Nu ska jag dammsuga lägenheten lite snabbt sen blir det att ta det lugnt framför one tree hill :)

schools out

Hej! Har duschat, käkat frukost och allt sånt där nu. Ska börja klä på mig nu och förbereda mig för kvällen. Sen tar alla bussen hem till Moa. Sen drar vi in till stan. Petter sjunger klockan 21.00 så det läre jag se!

Kommer en massa bilder imorgon! Så vi hörs då! :)

Bild från igår. 9c

it's over now

Sådär nu var det gjort, 3 år på norrtull. Det känns så jävla hemskt att lämna klassen. Grinade jättemycket innan avslutningen, men nästan ingenting på den. Men nu fattar jag verkligen hur det är. Vi kommer inte komma tillbaka in i svenskaklassrummet efter sommarlovet och se hur alla förnändrats. Vi kommer aldrig sitta i ett klassrum igen allihopa. Tiden har gått så jävla fort! Knäppte typ inga bilder så ni får senare när alla andra lägger in på facebook.

Nu ska jag bara ligga i sängen och snacka med rasmus på msn, sen blir det sängen. Imorgon är det schools out och innan det är det fest hos Moa.

Såhär såg iallafall jag och Madde ut. Bilden är tagen av henne.

Här har vi då älskade 9c!

slutar nian om några timmar!

Kom hem från Hans för ett tag sen, och har nyss kommit ur duschen. Ska börja tänka hur jag ska håret, men med tanke på det tråkiga vädret blir det nog bara vanligt lockigt. Synd att jag inte köpt en vattenfast mascara, för ikväll kommer tårarna att rinna! Får se till att ha med mig näsdukar, haha.

Ska dunka musik nu och njuta av att jag går ut nian om några timmar! Hörs imorgon med en massa bilder! Puss! :)

Haha, ganska kass låt men den får vara med i det här inlägget ;)

Vet att ni blir avundsjuk


I would if I only could

Blev inge one tree hill på sängen idag inte. Städade garderoben istället, för den har varit kaos ett ganska långt tag. Och fyfan vad mycket randiga tröjor jag har. Kommer ihåg när alla fick något fel och hade randiga tröjor, jag har nog stannar kvar i det stadiet tror jag. Hittade kläder jag inte ens visste jag hade.

Ska kolla på tv lite med mamma nu en stund sen blir det sängen. Imorgon blir det att åka hem till min mentor Hans med klassen, sen på kvällen är det skolavslutning. Så det blir sista dagen som 9c-are imorgon.. Känns sådär. Vi hörs imorgon! :)

Just don’t stand there and watch me fall

Har städat rummet nu. Lyckades ha ner min fina lampa också så det hamnade glas över hela golvet. Sen när jag plockat undan det så skulle jag göra egen isglass men då spiller jag saft över hela golvet. Så jävla typiskt. Men nu blir det one tree hill hela dagen, puss!

Jag bara älskar den här musikvideon. Och det roligaste är väl att jag sitter och gör samma rörelser med huvudet som dom.

måndag

Godmorgon! Haha, vaknade nyss. Fast kanske inte så konstigt med tanke på att jag aldrig kunde somna inatt, varför blir det alltid så? Det regnar som sjutton ute så idag blir det en film dag, fast det blir efter jag har städat rummet. Och imorgon är det skolavslutning då. Längtar inte så himla mycket som jag brukar, är nästan inte ens glad över det. Men det är väl för att klassen splittras och man lämnar högstadiet. Men härligt med sommarlov ska det bli! Hör av mig senare! ;)

listaaa

Hugger väl in på den här listan tills jag blir tillräckligt trött för att sova:)

1. Var hittade du den här listan? Listboxen.
2. Var är dina föräldrar födda? Vet inte.
3. Vad är det senaste du installerade på datorn? Minns inte.
4. Vilken är din favoritrestaurang? Donken? (a)
5. När badade du i en pool senast? Oj, vet inte riktigt.
6. Har du varit med i någon skolpjäs? Ja.
7. Hur många barn vill du ha? 2 eller 3.
8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Hårdrock när dom bara skriker och är äcklig.
9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Får inte rösta och bryr mig inte ett dugg.
10. Vad har du för TV-kanaler? Alla möjliga.
11. Har du åkt moped någon gång? Ja.
12. Har du busringt någon gång? Det gjorde man ju jämt när man var mindre.
13. Har du fått felparkeringsböter? Haha nej.
14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Ja, fan va kul, men ändå skit läskigt.
15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Norge då tror jag.
16. Har du en egen trädgård? Nope.
17. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Scooby doo helt klart.
18. Kan du alla orden i nationalsången? Nej.
19. Badkar eller duschkabin? Dusch.
20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Vet inte.
21. Favoritpizza? Capricciosa.
22. Chips eller popcorn? Chips.
23. Vilken färg på läppstift använder du? Använder typ aldrig läppstift.
24. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Nej.
25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej.
26. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin.
27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Mamma och pappa, max mat.
28. Favoritchoklad? Marabou.
29. När röstade du senast? Men aldrig.
30. När åt du en hemodlad tomat sist? Haha, ingen aning.
31. Har du vunnit en prispokal någon gång? Nej.
32. Är du bra på matlagning? Nja sådär.
33. Klarar du att tanka själv? Ja tror jag väl.
34. Har du beställt något från TVshop? Nej.
36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nej.
37. Vad var det senaste du handlade? Kläder.
38. Har du kräkts offentligt? Ja.
39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Haha svårt egentligen, kul med pengar men kärlek är ju bättre.
40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Ja.
41. Har du ringt något betalnummer?  Va?
42. Kan man vara vän med sitt ex? Ja.
43. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Minns inte.
44. Hade du mycket hår som liten bebis? Ingen aning.
45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Det vanliga.
47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Pratar med min rasmus.
48. Vad är du tacksam för idag? Vet inte riktigt.

You don't know what it's like to be like me

Har precis käkat tacos så nu är jag riktigt mätt. Ska lägga mig i sängen nu och kolla på film. Har världens huvudvärk, hela familjen har det, haha. Sen imorgon ska vi till stormorshäll med arbetslaget, fan vad drygt! Hoppas verkligen det regnar så man slipper.

Bjuder på en halvdrogad bild från skolan.

söndag

Tjena! Sitter här med handduk på huvet och mjukiskläder. Ska börja klä på mig snart sen drar jag och Madde till färssjön efter hon käkat tror jag. Vi hinner inte med bussen till stenö och det går typ inga heller, skit knäppt. Drömde en riktigt hemsk dröm om mig och Madde inatt, måste berätta för henne sen! Aja hörs ikväll eller något! :)

Någon bild.

listor

Gör två listor i brist på annat.

SENASTE

1. Kompisen du träffade: Madde måste det väl vara.
2. Personen du pratade I telefon med: Min rasmus.
3. Du fick SMS av: Rasmus.
4. Du kramade: Erik tror ja.

IDAG
5. Kläder: Shorts och linne.
6. Bättre än igår: Japp.

IMORGON
7. Är det: Söndag (vi låssas att klockan inte är över 12 än)
8. Planer: Bada med Madde i färssjön!
9. Något tråkigt som händer imorgon: Kommer antagligen se irriterande hundar där uppe på färssjön.

FAVORIT
10. Nummer: 16.
11. Färg: Typ alla.
12. Årstid: Sommar såklart!
13. Saknar du någon?: Varför ligger den här på "favorit?" Och ja, det gör jag.
14. Humör för tillfället?: Sådär.

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: Kolla mobilen och tog p piller.
16. Vad åt du sist?: Päron.
17. Vad irriterar du dig på?: Äckliga idioter som bara tänker på sex!
18. Tror du på distansförållanden?: Jag är ju i ett, så både ja och nej. Jag tror att någon måste flytta till slut, tror inte man orkar med att leva i ett sånt hela livet.
19. Vem tänker du på just nu?: Rasmus med tanke på frågan ovanför.
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Klart han gör, vad annars? ;D
21. Vart reste du sist?: Gävle.
22. Vad gjorde du igår kväll?: Datan tror jag.
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Pappa.
24. Ler du ofta?: Ja.
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: Kärlek.
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Japp.
27. I vems säng sov du i igår natt?: Min.
28. Vilken färg har din tröja?: Svart.

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Ja.
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja.
31. Gråter du när du skadar dig?: Ibland, oftast.

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Ja.
33. Vad gör dig glad?: Roliga saker, härliga personer, när folk i min närhet mår bra och sånt.
34. Önskar du att du var lyckligare?: Nä, är tillräckligt lycklig nu.
35. Är lycka överskattat?: Va?
36. Kan musik göra dig glad?: Ja.

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Ja.
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Ja.
39. Har du en flick/pojkvän?: Japp.
40. Är du nöjd med det?: Yes.
41. Är du kär?: Inte lite heller.

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: Finns bara en person jag verkligen hatar, eller inte hatar med ogillar oerhört mycket! Men det kan man ju inte skriva i en blogg kanske?
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: När jag var mindre.
44. Är du en mobbare?: Nej.
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Ja.
46. Har du blivit sviken någon gång?: Ja.

SKOLAN
47. Gillar du skolan?: Ja, förutom när man blir pressad med prov.
48. Favoritämne?: Svenska och engelska.
49. Värsta ämne: Ganska självfallet, matte. 
50. Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: Minns inte, är väl samma skit överallt.



Vem?
Vem sov hos dig senast? Dont remember.
Vem pussade du sist? Min rasmus.
Vem tror du tänker på dig just nu? Ingen aning, rasmus kanske? ;D
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa? Min familj, rasmus och madde.
Vem skrev ditt 5:e inkomna sms? rasmus.
Vem kommer du aldrig att förlåta? Finns en person, men det kan jag inte säga här.

Vad?
Vad får dig att bli rädd? Finns mycket.
Vad gjorde du i helgen? Inget speciellt hittills.
Vad skulle du göra om du fick reda på att en av dina närmaste plötsligt inte lever? Ingen aning faktiskt.
Vad har du på dig just nu? Shorts och linne.
Vad tänker du på just nu? Sommarlov.
Vad för mobiltelefon har du? Har rasmus just nu vilket är en htc, men min som han har nu är en sony ericsson vivaz pro.
Vad är det för färg på din vänsta strumpa? Har inga strumpor på mig.

Är?
Är du snygg? Klart.
Är du brunett? Nej.
Är du orolig för något just nu? Nej.
Är du lycklig? Ja.
Är det snyggt med rosa strumpor? Ja.
Är du kär? Ja
Är du oskuld? Nej.
Är du mysig? Vet inte, fråga någon annan?
Är det snyggt att vara riiiktigt smal? Nej.
Är du ensam just nu? Japp.
Är det soligt ute? Nej tror jag knappast med tanke på klockan.

Har?
Har du någonsin ljugit för en vän? Ja.
Har du blivit sviken av en vänn förut? Ja.
Har du plattat håret någongång? Varje dag i stort sett.
Har du något husdjur? Nej, allergisk.
Har du gått ner i vikt förut? Ja.
Har du hål i naveln? Nej, men vill ha!
Har blåa ögon? Ja.
Har du varit i Asien? Nej.

Vill?
Vill du ha breda höfter? Har det redan.
Vill du vara smalare? Lite smalare skulle ju inte skada.
Vill du ha en hund? Ja.
Vill du att det ska vara soligt nu? Nej, det kommer ju vara det imorgon.
Vill du ha sex just nu? Varför inte?
Vill du vara singel? Nej.
Vill du sova just nu? Snart.

Kan?
Kan du cykla fort? Kan väl alla?
Kan du sminka snyggt? Nej.
Kan du springa långt? Nej.
Kan du vara utan godis och andra onyttigheter i mer än en vecka? Ja det kan jag, frågan är om jag vill.
Kan du bita dig i tån? Ja.
Kan du vara sparsam med pengar? Ja.
Kan du vara utan sex tills du är gift? Vet inte.

Hur?
Hur vill du ha det i ditt rum? Mysigt.
Hur vill du bo? I en kojja i skogen. Nejdå, typ ett hus bara.
Hur är ditt drömjobb? Köra ambulans.
Hur mår du igentligen? Bra.
Hur ska en drömkille/tjej vara för dig? Som rasmus.
Hur vill du att en kille/tjej ska visa intresse för dig? Bry sig om mig, prata mycket med mig och sånt där vanligt.
Hur många solglasögon äger du? Inga, haha kanske dags att skaffa ett par?
Hur länge ska du vara vaken idag? Inte länge.

Ska?

Ska du sova snart? Ja.
Ska du utomlands i år? Nej.
Ska du ha något svart på dig imorgon? Vem vet.
Ska man ha blåa eller bruna ögon som tjej? Spelar väl ingen roll?
Ska man va lång eller kort när man är kille? Spelar ingen roll.
Ska du duscha i morgon? Ja.
Ska du köpa något i veckan? Vet inte.
Ska vi sluta ställa frågor nu? Tydligen.

Bilder på kläderna


"Magtröja"

Jumpsuit.

Linne.

Jättemysiga shorts, köpte ett par vita också.

Avslutningsklänningen.

Kort kofta.

Lösnaglar + nagellack.

Obligatorisk avslutning när man varit i gävle!

Nu ska jag kolla på sista avsnittet av tusen bröder sen chilla resten av kvällen. Imorgon kanske jag och Madde skulle åka och bada om det var varmt ute, vilket det antagligen är. Hörs!

valbo vs. sundsvall

Hej! Har nyss käkat frukost och nu sitter jag och dunkar jättebra sommarmusik och ska börja klä på mig, sen drar vi antingen till valbo eller sundsvall och letar avslutningsklänning till mig. Kanske får med mig lite annat smått och gott också? ;) Men nu läre jag skynda mig lite här, hörs senare! :)

Härlig bild.

Som om dessa band som vi knöt bara försvann

Hej! Till att börja med, förlåt för jag inte uppdaterat någonting idag. Men ja la mig på sängen och kollade på tusen bröder och somnade framför det. Min hals är verkligen inte okej, men det finns inte så mycket att göra åt det.. Imorgon blir det att åka till valbo eller sundsvall med mamma och pappa och leta efter en avslutningsklänning. den som jag beställde från nelly fanns inte tydligen, så får hoppas att jag hittar någonting imorgon! Nu ska jag gå och käka sen blir det häng i soffan, hörs :)


Dagens låt.

Don't let our memories fade away

Godmorgon. Kunde inte sova inatt så jag skippade so lektionen där vi ändå bara kollade på film. Börjar om cirka 20 minuter så måste väl börja gå snart. Har bara den lektionen sen slutar jag, så det är ju skitskönt! Aja hörs senare idag! :)

weheartit.com

Cause what we have can't be replaced

Sitter här i rasmus urmysiga tröja. Den luktar precis som han, blir galen, saknar han så mycket. Har kollat på tusen bröder ett tag nu, och det är så himla bra. Skulle vela kolla klart på hela skiten nu men jag läre lägga mig så jag orkar upp imorgon, så vi hörs imorgon, godnatt! :)

Haha jag ser helt knäpp ut, men sånt skiter vi i här ;)

hemma från vårsoarén

Är hemma från vårsoarén nu. Och fyfan vad sorgligt det var.. Vill verkligen inte sluta i nian och börja i en helt annan klass.. Knäppte dock bara en bild så här har ni den:

Och såhär såg klänningen ut som jag hade på mig:

Den blev lite uttöjd efter allt kaos som var här hemma innan. Nu blir det iallafall att kolla tusen bröder tror jag och snacka med rasmus ett tag :)

Torsdag

Hej! Vaknade för ett tag sen, sjukt skönt att få sova ut. Stannade hemma från skolan idag eftersom jag fortfarande är sjuk. Har nyss käkat frukost med mammsen och snackat om lite knäppa saker. Ska väl hoppa in i duschen nu sen kolla på någon film eller något. Vårsoaré ikväll också, kommer bli ganska jobbigt att klä sig fint och sånt när man inte har någon lust alls. Men måste väl. Och för er som inte vet så är det när alla nior träffas och käkar tillsammans.

Någon konstig bild.

stockholm

Tja! Stockholm var sådär, har haft ett antal skrattanfall idag alltså. Haha. Hade dock jävligt ont i nacken, huvudet, halsen och öronen. Men kul var det! Köpte bara en "magtröja" och två par trosor. Här kommer några bilder! :)













Haha lite knäppa bilder, och den första bilden snodde jag från Madde! Nu blir det tusen bröder sen sängen, puss! :)

onsdag morgon

Godmorgon! Är mycket mycket sjukare nu än igår. Har 39 graders feber men jag tänker inte missa stockholm. Jag är verkligen helt likblek, tur att det finns smink som kan dölja det;) Är jättestressad. Har inte ens plattat håret eller någonting och Madde kommer om en kvart! Hörs ikväll när jag kommer hem eller imorgon! :)

stockholm imorgon!

Har precis vaknat i soffan, och fan vad ont jag har i halsen! Ska hoppa in i duschen nu och plocka fram kläder till imorgon sen somnar jag nog till någon film. Vi ska samlas kvart i 7 på skolan, alltså måste man kliva upp halv 6 ungefär? Herregud säger jag bara. Ska försöka ta jättemycket kort så ni får se dom på torsdag. Som sagt, nu väntar duschen! :)

sjuk -.-'

Hej! Är jättesjuk nu, därför jag inte har bloggat någonting idag. Har legat i sängen och kollat på tusen bröder och nu ska jag ta en alvedon och lägga mig i soffan. Puss :)

Allting har förändrats men du finns kvar

Godmorgon! Klev upp för en halvtimme sen och har precis slängt på mig kläder. Ska gå och käka frukost nu. Jag börjar dessutom bli sjuk också, har ont i halsen och är helt slemmig, haha. Jaja, hörs när jag kommer hem.

En bild från igår, haha höll ett salladsblad framför solen;)

bilder

Sådär! Nu har jag äntligen lite tid över till er. Hade jättemysigt ute i källvik. Eller nja, det var ju ungefär vid källvik. Erik följde förresten med ändå, han kom hem precis när vi skulle åka. Sitter med en handduk på skallen och käkar päron nu och ska kolla på tusen bröder. Skola imorgon då, fast vi har nog inga riktiga lektioner skulle jag tippa på. Sen är det stockholmsresan på onsdag, hoppas verkligen vädret håller i sig!
Nu får ni några bilder från grillningen:







Sen blev det såklart en varsin mjukglass när vi kom hem. Jag älskar Pumpens!

hemma

Hej! Är hemma nu, har inte tid att blogga, ska iväg och grilla med mamma, pappa och daniel nu. Erik följer inte med för han är i färssjön och badar. Bloggar mer senare, puss! :)

People might not be here forever, do the most of the time.

Hej! Förlåt för jag inte uppdaterat någonting idag. Har varit upptagen hela dagen. Vaknade ganska sent sen åkte vi hem till Rasmus mormor och morfar och grillade. Ligger iallafall i sängen nu och lyssnar på musik och ska kolla på film nu. Hörs :)

Gammal bild.

almost easy

Hej! Somnade till slut iallafall. Har nyss käkat frukost och vaknat till riktigt, ska ut och sola nu. Har övertalat rasmus till det, haha ;) Hörs sen! :)

Nån konstig bild.

The feeling that you give me drives me crazy

Hej! Förlåt att jag inte har skrivit någonting idag. Sitter iallafall hemma hos min rasmus nu. Vi ska typ kolla på film nu och mysa, jag är skit trött så jag kommer somna tidigt ikväll, om inte rasmus håller mig vaken då. Har inte mått illa på hela dagen men det kommer nog när jag ska sova. Men vi hörs imorgon eller senare! :)

Har inga bilder så jag bjuder på en gammal en.

Du kan drömma tillbaks men aldrig komma tillbaka

Godmorgon! Har haft en jävligt jobbig natt, somnade inte förrän klockan var 04:00, hur länge ska det här hålla på? Låg och mådde illa och det kändes som jag skulle spy. Har nyss kommit ur duschen och ska börja fixa mig sen tar jag bussen till min rasmus. Hoppas verkligen att jag kan somna hemma hos han så jag inte håller på och mår illa och spyr, pinsamt isåfall;) Hörs när jag är hos han!


Haha, maddes favorit låt ;)

When I think of you I don't feel so alone

Sitter och camar med min rasmus nu, blir väl sängen snart tror jag. Åker till han vid 1 tiden imorgon ungefär. Jag har smakat den nya mcflurry på donken med ballerina kladdkaka, och jag kan säga att den inte var så god. Tycker mycket mer om daim. Haha vet inte varför jag berättade det där. Vi får höras imorgon istället för jag vet inte vad jag skriver. Puss

Gammal bild.

akuten

Har nyss kommit hem från akuten. Mamma tvingade dit mig för att jag har varit yr sen i tisdags och haft on ti bakhuvudet länge. Men det var inge fel och dom sa typ att det var något virus trodde dom. Så stannar hemma ikväll och åker till min älskling imorgon. Jag som vela dit idag! :(

Ska käka lite nu sen chilla resten av kvällen.. utan min rasmus :(

Bild sen crusingen.

torsdag

Hej! Har varit vaken ett tag nu. La mig ute och solade på balkongen och blev faktiskt jättebrun. Men sen så hoppar jag in i duschen och ska raka benen, och då lossnar ju all brunhet:(

Ska klä på mig nu och packa lite eftersom jag åker till älskling idag. Kommer såklart att blogga där hemma också!

mjukglass

Har sovit sen jag kom hem från skolan, sjukt. Har nyss käkat en pizza som blev helt bränd och äcklig. Är fortfarande trött, så ska lägga mig i sängen och kolla på one tree hill. Imorgon får jag träffa min rasmus, längtar! Nu kom Erik och fråga om jag vela följa med till pumpen och köpa glass och det vill jag ju såklart! Så one tree hill får vänta ett tag :)

lek med camen

Hej! Sitter i skolan med Mrs Madelene. Vi håller på och leker lite med camen ;) Slutar efter den här lektionen så see you then! :D



How can you love someone, and not yourself?

Godmorgon! Är ännu tröttare än jag var igår, kommer somna när som helst! Orkar absolut inte fixa mig eller någonting och det blir garanterat mjukiskläder idag. Fyfan vad jag ska sova imorgon! Men nu måste jag käka frukost så hörs när jag kommer hem någon gång! :)

Memories they're following me like a shadow now

Har legat och kollat på tv med mamma ett tag nu. Nu blir det sängen, är dötrött! Skönt med helg imorgon, och ännu skönare att jag får tillbringa den med min rasmus! :)

Söt bild från en oförglömlig tid.


RSS 2.0