17:49

Hejsan! Fick städryck här hemma tidigare. Städade hela mitt rum sen hjälpte jag Erik att städa hans rum. Och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Efter skolan så gick jag och Amanda till försäkringskassan sen drog vi ut till ecenter. Har hittat praktikplats iallafall. Ikväll ska jag vara med Moa tror jag. Tror vi ska på ahuset och kolla på en modevisning, får se vad det är för något! Aa men bloggar kanske mer senare :)
Hittade en gammal bild. Haha "drömkoftan".

Fredagmorgon.

Jaha, godmorgon då. Klev upp 06:30 och käkade frukost i åratal sen stressade jag och slängde på mig kläder och var precis beredd att gå men då skrev Amanda att vi inte hade någon svenska. Fan vad drygt. Får göra det bästa av situationen och knäppa igång ett avsnitt av andra avenyn. Bloggar mer när jag kommer hem, puss :)
Bjuder på en halvgammal bild.

If you hurt me with the truth, don't comfort me with a lie.

Sitter och kollar på andra avenyn just nu. Känner mig mycket piggare nu. Så imorgon blir det att dra sig iväg till skolan. Efter skolan tänkte jag faktiskt dra ut och gå jättelångt med musik i öronen. Har velat göra det i flera dagar men har inte orkat eftersom jag har varit helt slut. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa på lite till provet som jag ska ha imorgon, godnatt :)
Ååh, ge mig sommar!

01:42

Har satt på mig sovkläder och gjort mig redo för sängen. Sen gick jag in på min blogg och började läsa den från början. Och herregud vad mycket saker som har hänt på lite mer än ett år. Så mycket som förändrats. Startade den här bloggen i mitten av 9an och nu när jag kollar tillbaka så känns det som att det var flera år sedan. Tror jag börjar få åldersnojja eller något. Aja, ska försöka ta mig upp till skolan imorgon. Godnatt :)
En bild som jag, Madde och Moa höll på att skratta ihjäl oss till förut.

Helt slut.

Usch vilken jobbig och konstig dag. Har legat exakt hela dagen. Först låg jag i sängen och kollade på andra avenyn, sen flyttade jag mig till soffan och har legat där tills nu. Är helt jävla utslagen, orkar inte röra mig över huvudtaget. Jag som hade tänkt att plugga idag. Men får väl plugga extra mycket imorgon istället. Har ju prov på fredag och jag är som vanligt ute i sista minuten med att plugga. Men det ska nog gå bra ändå.

Trött.

Godmorgon! Är jättetrött just nu. Gick och la mig alldeles för sent igår. Ska som sagt till ungdomsmottagningen och skaffa nya p-piller. När jag kommer hem tänker jag lägga mig i soffan och kolla på film/sova. Nu måste jag slänga på mig nå kläder, får se om jag bloggar senare eller inte. Puss :)
Härlig låt.

Tisdag.

Fyfan vilken natt. Kunde inte somna eftersom jag somnade på soffan på dagen. Somnade iallafall runt 04:00 ungefär? Drömde även då hur konstiga drömmar som helst, vaknade sen upp vid 07:00 och var helt blöt av svett och mådde jätteilla. Somnade om och vaknade av att pappa väckte mig och var lika konstig då så jag blev hemma idag. Sov jättelänge och åt sen lite frukost. Skulle vela gå ut och få i mig lite luft men orkar inte ens röra mig. Så idag blir det att sätta på sig mysdressen och sen hänga i soffan hela dagen och kolla på film. Imorgon har vi studiedag men såklart så har jag tid hos ungdomsmottagningen klockan 11:00. Ska fixa nya p-piller. Men nu ska jag slå läger i soffan, puss på er :)

Maybe it's not always about the happy ending, maybe it's about the story.

Gud vilken konstig dag. Hade jätteont i huvudet efter vi hade käkat här hemma. Så la mig på soffan och somnade såklart. Drömde jättekonstiga drömmar om konstiga personer. Vaknade upp och hade fortfarande huvudvärk och har ont i hela kroppen. Tror jag blev sjuk i lördags för både jag, Madde och Reza har blivit sjuk efter i lördags. Dom har blivit jätteförkylda, hoppas jag slipper bli det för jag orkar verkligen inte bli sjuk. Aja, kollade nyss på big brother iallafall. Nu tänkte jag göra i ordning lite te och macka och kolla lite på andra avenyn.

Måndagmorgon.

Godmorgon! Det var typ omöjligt att somna igår. Kollade igenom typ alla bloggar som finns kändes det som. Lyckades iallafall somna vid 03:30. Är helt slut i kroppen. Har prov idag också så kan inte vara hemma. Vill inte missa det när jag har pluggat jättemycket inför det. Får se vad som händer efter skolan. Tror jag ska dra ut och gå lite, sen blir det väl plugga till företagsekonomiprovet som jag ska ha imorgon tror jag det var. Aja, nu ska jag göra mig klar. Hörs senare 


Våffeldagen.

Våffeldagen idag, som såklart måste firas. Som vanligt så håller man på och dör efter typ 2-3 stycken. Snart ska jag och pappa åka och handla mjölk och sånt där som är slut här hemma. Senen ska jag duscha, ska ha i hårinpackning, göra ansiktsmask och allt sånt där mys. Sen blir det mys framför tvn tills det är dags att sova. Bloggar inge mer idag, så säger väl godnatt nudå :)

Söndag.

Vaknade 13:30 idag. Blev ganska sent igår. Kom hem vid 02:00 ungefär sen fastnade jag framför tvn med mamma tills klockan var kanske 04:00. Det är jättehärligt väder ute! Tror jag ska slänga på mig nå kläder och dra ut på en långpromenad med musik i öronen. Sen blir det väl att läsa i serviceboken litegrann.

19:31

Sitter och käkar popcorn nu och snackar med lite folk och lyssnar på musik. Ska gå och göra en smoothie när jag skrivit klart det här inlägget, har blivit beroende! Orkade inte bry mig så mycket om utseendet idag. Så har lite smink, oplattat hår och världens skönaste tröja på mig. Sen drar jag till ahuset med Madde, kommer väl hem runt 12 när det stänger.

Lördag.

Vaknade vid 11:30 ungefär. Låg kvar i sängen ett tag sen gick jag upp och käkade frukost. Sitter just nu och dunkar musik. Ikväll blir det att vara med Madde. Får se vad vi hittar på. Men blir väl antagligen ahuset då det inte finns så mycket annat att göra. Men nu ska jag dra och duscha sen ska mamma hjälpa mig att göra klart lite plugg.

;D

Blev bjuden på fest tidigare ikväll. Men kände inte att jag orkade fixa mig eller något sånt. Så det får bli en annan gång. Istället gjorde jag iordning äpplen, kiwi och banan och en smoothie och kollade på big brother. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu? Om jag ska kolla lite till på tv och sen gå och lägga mig. Hoppas någonting roligt händer imorgon. Aja, bloggar inge mer ikväll, godnatt :)

18:30

Kom hem för ett tag sen. Har tvättat bort det lilla sminket jag hade och tänkte nu kolla klart på ett avsnitt ur andra avenyn sen tänkte jag börja plugga lite till företagsekonomiprovet som jag har på tisdag tror jag. Sen lite senare blir det mys framför tvn.
Halvdålig bild från idag.

Fredag.

Vaknade klockan 12:00 ungefär. Gick upp och käkade världens frukost. Och nu har jag precis fixat till mig lite. Ska ner på stan med familjen och sen åka någon annanstans tror jag. Får se vad som händer ikväll. Om det blir en pluggkväll eller om det blir att dra ut. Har typ 3 prov nästa vecka. Men nu ska jag vara lite social med Erik så bloggar senare, puss! :)

Helg!♥

Kom hem nyss och nu är det helg! Är ledig imorgon. Ska nog lägga mig och kolla på andra avenyn nu och sen hoppas jag att vi ska åka och handla för jag vill ha hem massa frukt till helgen. Ikväll blir det bara att ta det lugnt. Ska skriva en bokrecension på engelska så jag har det gjort. Får se vad som händer resten av helgen.
Haha trött tjej.

Onsdag.

Efter skolan så följde jag med Madde och letade efter skor. Sen efter det så käka vi på donken. Hoppade in i duschen direkt när jag kom hem och nu sitter jag här. Tänkte göra en smoothie och kolla på andra avenyn. Sen lägger jag mig i sängen och kolla big brother och somnar förhoppningsvis efter det.
Snodde bilden från Maddes facebook.

One thing about following people, you will always be one step behind.

Skoldagen var sjukt dryg och jag var jättetrött. Efter skolan följde jag med mamma och pappa och handla lite nödvändiga saker. Köpte en kajalpenna och hudlotion. Och nu har jag precis sprungit in till datan för att kolla runt lite. Har tagit det lugnt sen jag kom hem från ecenter. Gått runt i mysdressen, kollat film och sånt där. Men nu ska jag dra tillbaka till soffan och kolla på tv med mamma och mysa med smoothie, vindruvor, banan och äpple. Hejdå :)

A pretty girl is nothing if she has an ugly heart.

Har inte orkat blogga någonting idag. Har varit seg hela dagen. Var iallafall iväg till ecenter med pappa och Erik tidigare. Köpte en ny foundation och en ny mascara. Nu tänkte jag kolla lite på andra avenyn sen ska jag och Erik göra nå smoothie tror jag. Blir sängen sjukt tidigt ikväll, är jättetrött. Så säger jag godnatt nu så bloggar jag mer imorgon, puss :)

18:24

Har suttit och lyssnat på gyllene tider med mamma ett tag nu, haha sjukt svänigt egentligen! Nu ska jag hoppa in i duschen och ha i hårinpackning sen ska jag göra ansiktsmask och sånt där. Sen ska jag käka tacos sen blir det väl att plugga resten av tiden. Hörs mer imorgon, puss :)

Söndag.

Har varit vaken ett tag. Låg och läste i sängen när jag vaknade och har precis käkat lite frukost. Nu tänkte jag kolla på andra avenyn ett tag sen får vi se vad jag hittar på efter det. Blir nog att plugga så jag kan allt till provet imorgon.

Good things come to those who wait, but better things come to those who go out and get it.

Amanda vela att jag skulle komma till ahuset tidigare idag men jag orkade verkligen inte. Har legat och kollat på tv hela kvällen med mamma och käkat massvis med popcorn. Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på tv och läsa i serviceboken eftersom vi har prov på måndag. Imorgon blir det bara att ta det lugnt tror jag. Godnatt :)

Lördag.

Har precis käkat lite grann. Vaknade vid 12:30 ungefär. Nu har Erik och pappa precis åkt till Uppsala för att spela fotboll. Själv tänkte jag hoppa upp på springbandet en stund, sen in i duschen. Får se vad som händer ikväll. Men det lutar mot att det blir ahuset ikväll igen.
Bjuder på en flummig bild från en skum tid.

Calling someone fake won't make you real, calling someone ugly won't make you pretty and calling someone stupid won't make you smart.

Drog till donken med madde tidigare idag. Sen till ecenter och kollade lite sen hem och käka och sånt där och nu ska vi dra till ahuset och se vad som händer där.
Bjuder på en flummig och konstig bild i brist på normala bilder.

Härlig dag!

Slutade ungefär 11:30 sen gick jag och Madde ner på stan och satte oss i solen. Det är sjukt härligt väder ute alltså! Plus att det var mycket folk på stan också. Ååh, älskar när det börjar bli varmare. Nu har jag precis gått in en snabbis för att blogga lite. Satt tidigare på balkongen och drack saft och läste blondinbellas bok som jag lånade idag. Ikväll blir det att dra till ahuset med madde, får se om det händer något kul. Nu ska jag gå ut på balkongen igen. Hörs senare! :)

Fredagmorgon.

Har precis fixat till mig lite. Var helt slut imorse så idag blir det uppsatt hår och sköna kläder. Har service nu på morgonen, sen mentorstid och sen info sen slutar jag vid 12:00. Går nog och käkar då sen drar jag och Madde ner på stan och fixar nya p-piller. När jag kommer hem tänkte jag ta en tur på en springbandet, var några dagar sen jag gjorde det nu.

Sometimes the strongest peoples in the morning are the ones that cry themselves to sleep at night.

Kom hem nyss. Har precis tvättat bort sminket och satt på mig myskläder. Har typ feber eller något. Är sjukt varm och är jättetrött så blir nog att sova direkt efter big brother. Och imorgon är det fredag. Vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen men jag vill göra något sjukt kul, får se vad som händer!
Bjuder på en gammal & osminkad bild.

14:06

Sitter och kollar på andra avenyn och käkar en apelsin nu. Ska väl göra det tills klockan blir typ 5 och jag ska dra till järnbron.
En låt som jag hörde idag och som jag fastnade för av en anledning, amanda vet varför;)

Swedish.

Sitter med Amanda i glasrummet nu och skriver om typ renässansen. Klockan 17:00 ungefär så ska vi åka till Sandarne och träffa nå skumma typer. Kommer hem typ 21:00 så hörs mer då, puss :D

Onsdag.

Hoppade in i duschen när jag kom hem från idrotten och nu har jag fixat mig lite igen. Ska ner på stan med mamma och pappa och fixa lite saker och sånt där. Sen när jag kommer hem tänker jag typ ta det lugnt framför andra avenyn as usual.
En bild från dagens idrott.

Don't rush to fall in love because even in fairytales, the happy ending takes place on the last page.

Kom hem nyss. Har tvättat bort sminket och satt på mig sovkläder. Tänkte kolla på ett avsnitt av andra avenyn sen tänkte jag lägga mig, är så sjukt trött. Slutar ungefär vid 3 imorgon så vi hörs väl någon gång efter det, godnatt :)

Tisdag.

Har varit en helt okej dag. Hade prov första timmen och det gick bra tycker jag. Har precis käkat lite och ska väl fixa till sminket lite och sätta på mig nå bättre kläder än det jag har på mig. Ska nämligen ner till mormor för att hon fyller år. Så kommer väl vara lite folk där. Blir nog inte så sent då alla här hemma är rätt sega och för att jag måste plugga lite engelska till imorgon. Bloggar mer senare eller imorgon! :)
Haha sjukt svängig låt ;)

Never waste an opportunity to tell someone that you love them.

Har suttit och kollat på andra avenyn hela dagen känns det som. Så sjukt spännande hela tiden, en av dom bästa serierna som gjorts. Om det är någon därute som av någon konstig anledning inte har sett den, ladda ner den! Du kommer inte ångra dig;)Nu först ska jag sätta igång och plugga lite företagsekonomi, har inte orkat göra det tidigare så ska försöka få något att fastna i skallen tills imorgon. Bloggar mer imorgon, godnatt:)
En låt som var väldigt betydelsefull förut

Everyone has a story untold, never start judging someone like we know them back to front because the truth is, we probably don't.

Sitter och kollar på andra avenyn och väntar på att vi ska åka och handla. Har precis sökt sommarjobb så får hoppas på att jag får ett då. Sen ska jag väl försöka plugga till provet som vi har imorgon, orka att vi har prov direkt efter lovet. Blir att lägga sig tidigt ikväll, är helt slut efter en dag i skolan, illa.

Måndagmorgon.

Hade en sjukt jobbig natt. Hade en fruktansvärd huvudvärk, aldrig haft så ont tidigare tror jag! Så somnade inte förrän klockan var kanske 4? Vaknade sen 2 minuter innan mitt alarm skulle gå av att jag fick sms av mats som skrev att vi inte hade någon service om man var klar med allt. Så nu har jag inte bara sovmorgon till 10:35, nu har jag till 12:20. Orkar inte gå och lägga mig igen så ska fixa mig nu och sen tänker jag käka frukost framför andra avenyn, mysmorgon!

23:48

Kollade på Taken tidigare ikväll med mamma och pappa. Bästa filmen. Kan se den hur många gånger som helst utan att tröttna på den. Fast den är sjukt hemskt, usch. Nu ska jag kolla på ett avsnitt ur andra avenyn och dricka te och käka mackor, sen är det dags för sängen.

Söndag.

Jaha, sista dagen på lovet. Imorgon blir det att vakna till ett drygt och högt alarm och sen kravla sig ur sängen och försöka på något sätt att sminka sig. Idag blir det bara att ta det lugnt. Ska käka god mat när mamma, pappa och erik kommer hem sen blir det väl häng framför tvn/datan hela kvällen. Nu tänkte jag kolla på lite big brother tills dom kommer hem! :)
Ge mig sommar och sol nu...

02:47

Blev inte att jag kollade på melodifestivalen hemma. Drog istället till ahuset och var med madde och jonte. Kollade på melodifestivalen, spelade fia med knuff och biljard. Sen följde vi med Jonte på bussen, han hoppade av i Sandarne så vi åkte vidare till Vallvik och sen hem igen. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Tror faktiskt jag ska kolla på något avsnitt ur andra avenyn som jag laddade ner i förrgår. Det är även sista dagen man kan sitta uppe länge innan lovet tar slut så man måste ju passa på! Bloggar mer imorgon :)

Lördag.

Vaknade precis. Satt uppe och snacka med folk sen gick jag in på chatroulette och letade efter amanda, haha. Somnade inte förrän klockan var typ 07:30? Nu ska jag jogga lite på bandet, sen in i duschen sen ska jag och mamma äta tacos som blev kvar från igår. Jobbigt att vakna då man ska äta middag och inte får äta någon frukost, haha. Aa men vi hörs kanske senare, puss på er! :)

When you blame and criticize others, you are avoiding some truth about yourself.

Sitter och kollar på big brother och käkar sallad och lite godis som jag är värd efter att ha joggat på bandet jättemycket senaste tiden. Imorgon åker erik och pappa till borlänge och spelar fotboll så jag och mamma blir själva. Så blir väl mys framför melodidfestivalen på kvällen. Är ju även final då. Vet inte riktigt vem jag vill ska vinna men Loreen, David Lindgren och Lisa Miskovsky är ju ganska bra. Så hoppas på någon av dom då! Men nu ska jag fortsätta kolla så vi får höras mer imorgon, puss! :)

Fredag.

Har joggat 10 minuter på bandet nu och ska väl göra 10 minuter till. Var tvungen att ta en paus för det blev så varmt inne på rummet. Sen efter det ska jag ta en dusch sen lägga mig på sängen och kolla på big brother, sen ska vi käka tacos här hemma, sen blir det väl big brother mys hela kvällen på sängen eller något. Nu vet ni hur min dag kommer att se ut, har tappat det här med bloggningen totalt, men känner mig ändå tvungen att blogga en gång om dagen, haha :D

Torsdag.

Hej. Vaknade sent idag. Plus att hela den här dagen suger. Har ingen lust att göra något idag så ska jogga på bandet sen tänker jag ligga och kolla på film hela dagen. Bloggar imorgon kanske, puss!

Onsdag.

Hej. Har inte orkat blogga idag. Har varit så sjukligt trött hela dagen. Har legat i soffan och kollat på tv och sånt. Och nu sitter jag och dricker te och käkar mackor. Ska väl knäppa igång någon film lite senare tror jag. Bloggar kanske imorgon! :)
Han är inte lite snygg precis ;)

Tisdag.

Har precis vaknat till liv. Vaknade vid 13:00 sen låg jag kvar i sängen och kollade igenom gamla sms, haha sjukt underhållande. Ska gå och käka frukost nu sen kankse jag tar en joggingtur på bandet sen kanske det blir att vara med Madde. Såg att hon behövde hjälp med läxorna, och jag behöver också hjälp med några saker så vi får väl försöka fixa det;)

It's crazy how you can go months or years without talking to someone but they still cross your mind everyday.


Be a witness, not a judge. Focus on yourself, not on others. Listen to your heart, not the crowd.

Sitter och lyssnar på musik och snackar med lite skumma folk. Ska väl lägga mig i sängen och kolla på tv tills jag somnar snart. Känns som att jag börjar vända på dygnen nu. Ska försöka fixa till det så jag inte vänder helt på dygnen. Så segt när man vaknar klockan 16:00 och hela dagen är borta. Plus att man blir sjukt trött. Vet inte riktigt vad jag skriver, så vi får höras senare idag! Godnatt :)
Bilderna är tagna för 3-4 dagar sen tror jag.

Måndag.

Är sjukt seg idag. Blir nog till att hänga framför tvn hela dagen. Var som sagt hemma hos Madde igår och kollade på wallander och åt massa godsaker. Frukt doppade i choklad och sen glass. Mamma och pappa kom och hämtade mig klockan 03:00 sen fastnade jag framför en film på tvn med mamma sen gick jag och la mig. Nu ska jag fortsätta kolla på en film som började kolla på i förrgår men aldrig hann se klart, puss :)

Söndag.

Kom nyss ut ur duschen. Sprang på bandet tidigare idag så nu har jag bränt bort alla chips jag åt igår, skönt. Ska väl fixa mig lite så jag är redo att åka och handla lite gott med Madde sen när hon kommer hem. Bloggar mer senare, puss!

Nattblogg.

Sitter i soffan och kollar på tv med mamma. Ska väl gå och lägga mig snart. Imorgon på dagen så ska jag försöka göra klart lite plugg, sen på kvällen blir det mys med bästavän framför wallander och big brother. Blir nog lite problem eftersom det börjar samtidigt men det löser sig väl! :)

The last time.

Sista gången! Sen tänker jag försöka sluta med godis och sånt där.

;D

Ligger just nu på min nybäddade säng och lyssnar på musik. Nu tänkte jag visa några headrar jag har haft genom tiderna!
Jag tror ni ser vilka som jag använde i början av min bloggtid ;)

Städerska ;D

Fick något fel förut. Började städa mitt rum. Sen skulle jag dammsuga inne på mitt rum men då dammsög jag hela lägenheten istället. Sen plockade jag ut och in i diskmaskinen sen städade jag inne i köket, sen inne på toaletten, sen gjorde jag ren alla speglar också. Sen gjorde jag även ren min data så nu är den blank och fin och ser ut som ny! Snart kommer pappa och erik hem tror jag och då ska vi väl käka något sen ikväll blir det mys framför tvn med familjen.

My message is you can do anything if you just put your mind to it.

Godmorgon! Vaknade faktiskt tidigt för att vara mig. Vaknade runt 10:30. Har precis ätit lite frukost med mamma och nu sitter jag här. Funderar på att hoppa på springbandet. Nu får det vara slut med att äta godis varje dag och knappt motionera någonting. Precis som Madde skrev på sin blogg så känner jag mig mycket mer tjock och pluffsig mot för vad jag var förut. Så nu får det blir en ändring på det!
Strunta i att det är en konstig bild från när jag precis kommit ur duschen. Den här bilden är tagen för någon månad sen. Vad hände sen liksom?

01:25 - Godnatt.

Har suttit och försökt göra en ny header. Men det är så tråkigt när jag bara har cambilder. Ska försöka börja knäppa lite bättre kort med digitalkameran istället. Nu tänker jag krypa ner i sängen och kolla på tv tills jag somnar. Imorgon blir det att vara hemma. Ska städa rummet och sånt där. Godnatt :)
Maten vi åt idag. Kan vara det godaste jag ätit på jättelänge, höll på att dö för att det var så gott!

No matter how talented you are, not everybody is going to like you. But that's life, just stay strong.

Somnade på mamma och pappas säng tidigare idag. Har sovit i kanske 3-4 timmar nu? Känner mig som en zoombie. Är jättehungrig så ska hjälpa mamma att laga mat nu. Blir kött, strips och bearnaisesås. Ikväll blir det att kolla på big brother och hänga framför tvn hela kvällen.

LOV ♥

Kom precis hem. Har varit en helt okej dag. Och nu är det lov!Ska hoppa på springbandet nu, sen duscha sen får man se vad dagen har att bjuda på. Känner på mig att det nog kommer bli en hemmadag idag. Skulle behöva städa rummet men blir kanske att man går ut ändå? Bloggar senare! :)

21:12

Har precis käkat pizza och ska väl hänga vid datorn till big brother börjar och då ska familjen mysa med tårta framför det. Blir att springa lite extra länge på bandet imorgon efter den här dagen, haha. Får även lov imorgon, sjukt skönt! Har inte så mycket mer att skriva så vi får höras imorgon, puss! :)

Grattis bästa pappa! ♥

Godmorgon! Vaknade klockan 08:00 och låg kvar i sängen och funderade om jag skulle kliva upp eller inte, men jag somnade istället om och vaknade för ett tag sen. Ska dra på mig träningskläderna och gå på gåbandet en stund sen hoppa in i duschen sen ska jag försöka göra klart alla läxor. Sen ikväll blir det väl att fira världens bästa pappa som fyller år, grattis!

Sen fyller ju Justin Bieber också år idag, så grattis till han också då! ;)

RSS 2.0