Sista april.

Tja! Är nog den enda som sitter hemma ikväll känns det som. Men orkar ärligt talat inte dra mig ut eller göra något. Var ute och gick med mamma och pappa tidigare idag, gick ungefär 5 km, jätteskönt faktiskt. Sen när vi kom hem så gjorde vi skitgod mat, självklart däckade jag i soffan efter det och kollade på alcatraz. Dock orkade jag inte kollade klart på allt, så passade på att blogga nu. Ska väl återvända till soffan om ca 10 minuter för att kolla på big brother. Sen tänker jag kolla på en film efter det. Sen blir det väl antagligen mysa framför andra avenyn hela kvällen.
Bilden är från weheartit.

Härligt väder!

Klev upp ur sängen vid 13:00, gick då upp och gjorde havregrynsgröt, nya favoritfrukosten! Och nu ska jag börja fixa mig lite och sen dra ut med Madde och käka mjukglass och njuta av det härliga vädret!

Ge mig sommarlov! Så man kan ligga och sola på stranden och bada och allt härligt!


Ladies, check the friend zone. You might not know it, but the guy you're looking for is probably there.

Har inte orkar bloggat något idag. Vaknade upp vid 12 ungefär och såg att det var massa sol ute. Blev direkt taggad att städa rummet. Blir alltid det när det är soligt ute, vet inte varför men aa. Så gjorde det och dammsög och håll på. Sen har jag umgåtts med mamma hela dagen eftersom pappa och Erik var på fotbollsmatch idag. Kvällen spenderade jag i soffan grinandes framför tre sorgliga filmer, haha. Nu ska jag kolla klart på ett andra avenynavsnitt sen ska jag sova. Puss och godnatt :)
Härlig låt!

Fredag.

Har nyss klivit ur sängen och nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag käka frukost och kolla i nya elloskatalogen som har kommit. Sen vid 2-3 tiden så ska jag träffa Madde och Amanda. Men nu väntar duschen, puss :)


Nya skor.

Har fixat nya skor idag. Var verkligen på tiden då mina gamla var helt förstörda. Sen har jag även fått ett par helt vanliga svarta leggings. Tack mamma och pappa!♥ Tänkte kolla på andra avenyn tills big brother börjar. Imorgon ska jag vara med Madde, om det inte blivit ändrade planer? Bloggar mer imorgon!


No one looks back on their life and remember the nights they got plenty of sleep.

Godmorgon! Eller ja, jag har varit vaken ett tag faktiskt. Har precis klätt på mig och ska snart ut med mamma och pappa och fixa lite saker. Får se vad händer sen! :)
Haha, true!

Men det känns som jag dör varje gång jag hör någon med samma namn.

Hej! Läste precis på Maddes blogg att hon hade sovit bort hela dagen, kan säga att du inte är den enda! Hoppade in i duschen när jag kom hem sen la jag mig i soffan och somnade såklart. Ska väl dra mig tillbaka till soffan när jag skrivit klart det här inlägget för att kolla på big brother och hänga där resten av kvällen.

Hade idrott sista timmen idag och då fick man klättra klättervägg om man vela och det måste man ju såklart prova på! Gjorde det en gång i 9an också men gjorde bara den lättaste då. Nu klarade jag dom två lättaste, och Madde klarade den svåraste också, är fortfarande helt chockad över hur hon kunde klara den!
Var egentligen meningen att jag skulle sno bilder från madde och lägga in här, men såklart så funkar det inte att lägga in nå bilder, så dom kommer imorgon istället!

Onsdagmorgon.

Sitter och lyssnar på musik nu och väntar på att Madde ska komma hit, hon kommer nog vilken sekund som helst tror jag. Idag får jag även helg! Är ledig torsdag och fredag, och måndag och tisdag nästa vecka, skönt!

Nu minns jag knappt när jag höll om dig sist.


Not a day goes by that I don't think of you.

Åt pizzarester från igår och är jättemätt idag igen, haha. Sitter just nu och lyssnar på musik iallafall, om om typ en halvtimme så ska jag och pappa åka till dollar och köpa energidricka och typ en chokladbit till nationella som jag ska ha imorgon. Sen när jag kommer hem ska jag duscha sen tänker jag lägga mig i sängen och kolla på tv. Är jättetrött idag, fryser och känner mig allmänt slö. Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk, orkar inte det!

Måndag.

Sitter på servicen just nu och jobbar med nå kalkylprogram. Ska väl dra och käka efter den här lektionen sen tänker jag dra hem för jag glömde ta pollenmedicin imorse. Så blir jättetrött av att det kliar i ögonen och är jättesnorig och sånt där. Men nu ska jag jobba resten av tiden, bloggar kanske mer sen, puss :)

Söndag.

Sitter just nu i soffan med mamma och pappa och kollar på tv. Har inte gjort någonting idag, bara gått runt i myskläder. Käkade pizza för ett tag sedan så är hur mätt som helst, haha. Ska väl hänga här i soffan resten av kvällen. Big brother börjar ju om en timme så blir väl att kolla på det sen hoppa ner i sängen. Bloggar mer imorgon, puss! :)

Lördag.

Hej! Kom hem för ett tag sedan. Var ju som sagt på tranan igår. Var lite segt i början, men sen började det komma fler folk och sånt. Var inte superkul precis, men helt okej.  Drog ifrån tranan ungefär vid 01:00 och gick iväg och hämtade Erik som var hemma hos någon. Sen skulle vi gå hem till Erik. Och då snöade det, och det var skitkallt och mina skor var helt blöta. Var hemma hos Erik ungefär vid 03:00 och då drog Moa hem. Sen sov jag hemma hos Erik med han och Pontus. Har aldrig sovit så skönt i hela mitt liv. Var hur härligt som helst att lägga sig under ett varmt täcke efter att varit ute och gått med dyngsura skor.

Vi klev upp vid 14:00 ungefär och käkade frukost. Sen fixade vi oss sen drog jag till bussen och dom gick någon annanstans. Fick även sitta och vänta på bussen i en timme. Sen när jag kom hem slängde jag mig in i duschen och nu sitter jag här. Får se vad som händer ikväll. Om det blir hemmamys eller något annat.
Nya favoritlåten.

ÄNDRADE PLANER.

Precis som det står så blev det ändrade planer. Var tydligen ganska många som skulle till tranan ikväll så blev sjukt sugen själv så jag drar dit med Moa. Har inte varit där på typ tusen år. Så det kommer nog bli sjukt kul faktiskt! Är även första gången jag går på gymnasietranan. Bloggar imorgon! Hoppas ni får en bra kväll, puss! :)
Bjuder på två bilder från fjortistranan-tiden. Kan lova att jag inte är så där översminkad ikväll, haha!

In a world where we all desire to love, it's amazing how many people are hurting.

Har lyckats hålla mig vaken hela dagen, trodde jag skulle somna direkt när jag kom hem men icke. Har beställt skor nu och ett par vanliga svarta leggings. Nu är det bara en skinnjacka kvar att fixa. Blir inte att jag hittar på något ikväll. Det är jättetråkigt väder så orkar varken fixa mig eller dra ut. Ska snart käka tacopaj som jag, pappa och mamma har gjort. Kommer typ äta ihjäl mig för att det är så gott!
Bjuder på en gammal favorit.

Friday.

Chacha bloggen! Nä, skoja bara. Sitter på servicen med Madde nu. Har mentorstid efter det här sen info sen slutar vi. När jag kommer hem ska jag slänga mig in i duschen sen ska jag sova, är sjukligt trött. Får se om jag drar ut och hittar på något ikväll eller inte. Hörs mer senare, puss! :)
Haha, bjuder på en konstig bild.

Sommar 2012.

Idag när jag, Madde och Amanda satt på ecenter och väntade på bussen så satt vi i busskuren utan jacka och solade och lyssnade på musik. Kan inte vänta tills det blir sommar. Ligga på stranden och snacka, bada, mysiga sommarkvällar och allt annat roligt som händer! Synd bara att sommaren är så kort här i Sverige bara. Hoppas verkligen att det blir en varm och härlig sommar!


Courage is not having the strength to go on, it's going on when you don't have strength

Finns inte så mycket att blogga om nu för tiden. Är så skoltrött så jag skulle kunna dö. Plugg är verkligen inte min grej alltså. Men lika bra att göra det man ska göra den tid som är kvar tills det blir sommarlov. Sitter för tillfället och lyssnar på musik och försöker jobba ikapp i matteboken. Imorgon har jag både svenska och engelska muntliga nationella, får se hur det går. Tänkte göra ett tal till i boken sen kryper jag ner i sängen, godnatt :)

Be the woman a man needs, not a women that needs a man.

Har kollat på andra avenyn hela dagen. Tog precis en titt i ellos och h&m katalogen som vi fick idag. Och fyfan vad mycket snyggt det fanns! Ge mig en miljon så jag kan shoppa loss? Nu tänkte jag iallafall sätta på mig sovkläder, borsta tänderna och sånt där och sen lägga mig i sängen och kolla på big brother. Bloggar mer imorgon, godnatt! :)

Tisdag.

Hej! Kom hem från skolan för ett tag sen. Hoppade in i duschen direkt för att jag frös så mycket. Och nu sitter jag här och kollar på andra avenyn och käkar apelsin. Har varit en jättedryg dag, typ allting har gått emot mig idag. Aja, tänker iallafall ta det lugnt hela dagen. Finns inte så mycket att skriva då jag bara går i skolan och sen är helt slut resten av dagen. Kanske bloggar senare, puss :)
En bild på mig och Erik som är tagen för typ 1000 år sedan.

Måndag.

Har sovit ända sen jag kom hem från skolan. Är helt jävla slut. Nu tänkte jag kolla lite på andra avenyn innan jag ska återvända till soffan igen och kolla på Alcatraz och Big Brother. Bloggar mer imorgon, puss :)
Bjuder på en bild från i torsdags ( snodde den av madde)

Jag måste varit någon annan innan jag kände dig.

Kanske borde ta och stänga av datan snart. Ska följa med mamma och pappa till Gävle imorgon jättetidigt på morgonen, typ vid 8-9 tiden. Även fast jag kommer vara sjukt trött imorgon så är det en ganska bra idé att följa med för då kommer jag vara jättetrött på kvällen och kommer somna tidigt så jag orkar upp till skolan dagen efter. Men nu måste jag hoppa ner i sängen så jag inte är helt död imorgon, godnatt! :)
Bilden är tagen för kanske 2 månader sen eller något.

Lalala.

Vaknade riktigt sent idag. Kom inte upp ur sängen förrän klockan var 15:30 ungefär. Har iallafall käkat tacos som blev kvar från igår till frukost,lunch och middag. Och nu har jag precis slängt på mig kläder och haft på lite foundation i ansiktet och ska snart dra ut till bussen. Jag och Madde ska dra till donken och snacka lite om allt som hände i torsdags. Kommer nog inte orka käka något, kanske tar en glass eller bara en cola. Får se när jag kommer hem helt enkelt, puss! :)

They say that if you love someone, let them go to see if they come back. But let's face it, if you really love them, you're not letting them go.

Hej! Gårdagen var väldigt kaos. Men ändå jävligt rolig. Typ alla blev för fulla och blablabla. Kom hem vid kanske 3 tiden eller något, minns inte riktigt. Slängde mig iallafall i sängen direkt och vaknade vid 3 tiden idag. Har inte gjort någonting idag. Bara gått runt i myskläder och typ sovit. Tänkte iallafall kolla på andra avenyn nu sen hoppa ner i sängen.
Bjuder på en halvgammal bild.

Party tonight.

Ska packa ner lite saker i min väska nu sen vid 18:30 så drar jag hem till Madde och fixar mig där. Sen tar vi bussen till skytten. Erik i min klass fyllde 18 i tisdags så det blir fest där ikväll. Känner på mig att det kommer bli en jättebra kväll! Har lite bråttom nu så jag bloggar mer imorgon! Hoppas ni får en bra kväll, puss! :)

There's nothing more attractive than confidence, once you see your own beauty, so will everyone else.

Sitter just nu och dricker te och kollar på Andra Avenyn. Duschade jättelänge för ett tag sen. Gjorde hårinpackning, rakade benen, hade ansiktsmask och sånt där härligt. Ska väl slänga mig i soffan snart och kolla på big brother sen blir det nog att fortsätta kolla på Andra Avenyn tills jag ska sova. Hörs mer imorgon,puss! :)
Bjuder på en bild från.. åttan/i början av nian.

Onsdag.

Har precis slängt på mig kläder och sminkat på mig ansiktet. Ska ta 14:17 bussen med Madde till sjukhuset för hon ska ta någon spruta. Sen drar vi ner på stan en snabbis efter det. Sen blir det väl att dra hem och kolla på film och bara ta det lugnt tror jag. Aja, bloggar kanske mer imorgon! :)

Kommer inte på någon rubrik.

Ska dra till tempo och möta Madde om typ någon minut. Jag ska panta flaskor, haha. Sen går vi nog på stan en vända sen drar vi till donken. Vi har inte varit med varandra på typ 2 veckor!? Så vi har väldigt mycket att snacka om. Vet inte när jag kommer hem, men det blir nog inte allt för sent.
Hörde den här låten på radion inatt och har lyssnat på den hela dagen idag.

Now you're just somebody that I used to know.

Har lyssnat på den här låten i två dagar nu och det blir bara bättre och bättre för varje gång man lyssnar på den tycker jag! :)

Glad påsk!

Hej! Har inte bloggat på ett tag så tänkte göra det nu. GLAD PÅSK! Nu har jag precis klätt på mig och fixat till mig lite och snart kommer väl Daniel hit och då ska vi äta. Kommer gå upp några kilo idag alltså. Först påskmat sen massa godis och sånt. Men nu ska jag dra, får se när jag bloggar nästa gång. Hoppas ni får en bra påsk, puss! :D
Haha, söt bild. Aja glad påsk från oss :)

46 grejer.

1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
46. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!


Måndagmorgon.

Godmorgon! Är ganska trött idag. Somnade sent och vaknade alldeles för tidigt och kunde inte somna om. Har iallafall precis fixat mig klart och sitter och käkar frukost nu och kollar ett avsnitt ur andra avenyn. Går ganska länge idag också. Sen efter skolan så ska jag och mamma dra ner på apoteket och hämta ut mina nya p-piller tror jag. Sen tänkte jag faktiskt försöka ta en tur på springbandet, fyfan vad jobbigt det kommer vara eftersom jag inte gjort det på länge. Men aja, hörs senare :)

Nattens musik.


RSS 2.0