If you don't like something about yourself, change it. If someone else doesn't like something about you, fuck them.

Hej på er! Den här dagen var riktigt dryg ända tills jag slutade jobba. Imorse när jag vaknade var jag hur trött som helst. Sen när jag kom ut till cykeln så upptäckte jag att det var jättelite luft i bakdäcket. Men hade inte tid att pumpa i ny luft så jag fick cykla utan luft. På vägen till jobbet tappade jag kedjan TRE gånger. Andra gången fick jag ett utbrott och tredje gången blev jag så förbannad att jag bara vela slänga iväg cykelhelvetet. Där snackar vi psykiskt utbrott alltså. 
 
Efter jobbet så hämtade jag och Erik ut våra leg, haha fyfan vad störd jag såg ut på kortet alltså! Sen efter det så åkte vi hem till Daniel och tog med massa saker till tippen och slängde det. Och nu har jag precis kommit ur duschen och ska slänga i mig lite mat. Sen blir det väl att sova. Fredag imorgon, har aldrig varit så glad över att det snart är helg. Bloggar mer sen när jag får tid/lust. Ha det bra, puss! :)
 
Bjuder på en bild där jag var både svettig och trött..

Hänger på jobbet.

Sitter på jobbet nu. Orkade inte blogga igår, var hur trött som helst och hela dagen var dålig. Det är jättetråkigt väder ute, regnar som fan. Så idag får vi väl typ städa i källare eller något. När jag kommer hem ska jag slänga mig i soffan och hänga där hela kvällen :) 

Ett fel närmare rätt.

Jaha, då var den här helgen slut då. Har inte gjort någonting speciellt alls. Har inte velat sprungit runt ute eller gjort något heller för jag vill inte riskera att bli sjuk igen. Men nu väntar två veckors jobb sen efter det så är jag fri. Men nu ska jag slänga på mig sovkläder sen kolla ett avsnitt ur one tree hill sen ska jag sova. Puss på er :)
Två bilder från idag. Åkte till Regnsjö med mamma och pappa och fikade på något ställe. Sen åkte vi till Bollnäs och kollade massa saker. Sen åkte vi till två kyrkogårdar och pysslade till några gravar. Sen ett tag efter allt det där så käkade vi på aspendos. Vi blev supermätta direkt och jag vägrade lämna typ halva pizzan så jag vek ihop den och tog med den hem, haha. 

Dom 999 saker jag aldrig skulle göra, dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort.

Vaknade vid 12:30 idag. Igår gjorde vi inget speciellt här hemma. Stack till Stenö och träffade min moster, hennes man, mormor och bengt. Sen drog vi hem och åt. Och sen på kvällen så käkade vi jordgubbar och grädde. Och nu har jag precis slängt på mig lite kläder och snart ska vi åka till Sandarne och hälsa på hos min moster och hennes kille. Sen ikväll blir det att vara med Madelene. Har inte varit med henne på länge så antar att vi kommer ha väldigt mycket att snacka om! Men vi får höras, puss :)

Success is how high you bounce after you've hit rock bottom.

Drog och jobbade idag som sagt. Var rätt så jobbigt om man säger så. Har rensat ogräs hela dagen så har jätteont i händerna nu. Men det är ganska nice att tjäna sina egna pengar för första gången! Just nu sitter jag och laddar ner the sims 3. Råkade ta bort det förut så klumpig som jag är. Så kommer antagligen sitta och spela det hela natten. 
 
Imorgon är det midsommar också! Händer inget speciellt faktiskt. Blir att vara med familjen och mysa lite och sånt där. Härligt faktiskt. Kommer inte blogga imorgon, så glad midsommar på er! Puss :)

When life changes to be harder, change yourself to be stronger.

Yes! Har äntligen blivit frisk. Har bara lite hosta kvar. Så imorgon blir det att jobba. Följde med mamma och pappa och handlade tidigare. Och fan, vad mycket folk det var på coop som skulle köpa mat till midsommar. Folk trängdes och höll på, haha. Sen drog vi till Skärså och köpte pepparlax. Tänkte knäppa igång någon film nu. Sen blir det väl sängen tidigt ikväll så man orkar kliva upp 05:30 imorgon.
Dagens middag. Ingen orkade göra någon riktig mat idag så det fick bli sallad. Isbergssallad, tomat, paprika, gurka, rödlök och fetaost, sjukt gott!

Sjuk..

Ligger i soffan och kollar på tv med mamma nu. Jag har såklart lyckats blivit sjuk så jag missade första dagen på sommarjobbet. Hoppas på att kunna jobba på onsdag för jag vill inte förlora massa pengar. Aja nu vet ni iallafall att jag lever. Puss på er! :)

Lite om gårdagen.

Hej! Gårdagen var sjukt bra. Var längesen jag hade sådär roligt faktiskt. Aja, tänkte dra lite snabbt vad som hände igår. Först drog jag och Moa till skytten på fest. Det var lite segt och tråkigt i början men sen blev allt mycket roligare. Sen drog alla ner på stan. Kollade på kapten röd som var grym. Sen efter det träffade vi på massa härliga folk och drack lite medans vi väntade på att den svenska björnstammen skulle börja. Och dom var lika grym dom med! Sen efter det drog vi på efterfest hos Ted. Sen ner på stan en snabbis och sen drog jag hem. Vet inte ens vad klockan var när jag kom hem, hade ingen koll alls. Somnade direkt när jag la mig i sängen.

Idag vaknade jag vid 16:30 ungefär. Käkade frukost sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här. Ska dra till Jonte sen och kolla på film. Bjuder på lite bilder här under. Snodde alla utom den sista av Madde. Själv glömmer jag alltid bort att ta bilder.
Och en söt bild på mig och Oliver. Där började man dock bli ganska sliten, därav utseendet..

Fredag.

Hej! Har inte sovit någonting inatt. Kanske i 2 timmar knappt. Gick iallafall till skolan och gjorde matteprovet. Det var ganska lätt och jag hoppade bara över 2 uppgifter så kommer få g iallafall. Försökte sova när jag kom hem men det gick inte heller. Och nu håller jag på och fixar mig lite smått. Moa kommer hit snart, sen drar vi ner på stan och kollar på studenterna. Bara 2 år kvar för mig med! Sen blir det att dra hem och ta det lugnt till ikväll. Då det blir fest och schools out. Bloggar kanske mer senare idag, ha det bra, puss! :)

Skolavslutning!

Amanda kom hit för ett tag sen. Och nu håller vi på och fixar oss lite grann. Sen drar vi till skolan där vi sen får sommarlov! Sen ska jag dra till Faxeholmen och snacka om sommarjobbet.
Misslyckad bild, men söta ändå!

New in.

Beställde lite kläder med mamma förut och fick dom idag. Dock var det ett par skor och ett par shorts som jag inte kunde ha så ska byta storlek på dom. Sen är det några kläder som skulle komma lite senare också. Vill bara varna att det här kan vara dom sämsta bilderna jag har tagit på kläder någonsin.
Ser lite konstigt ut på bild. Men det är iallafall slitningar på jeansen.

Wonderful life.

Har varit hemma ett tag nu. Har varit en jättehärlig dag faktiskt. Det blev jättevarmt under dagen. Har även fixat E(G) i engelska och fick sen reda på att jag fick D(G+) på svenska nationella. På svenskalektionen så fick vi käka tårta också. Har även haft sista riktiga skoldagen med Amanda, kommer sakna henne nästa år! Imorgon är det avslutning och jag känner mig som ett litet barn. Det typ pirrar i magen och sånt där, haha. Så imorgon kommer Amanda till mig så "fixar" vi oss lite till avslutningen.
Snart så ska jag dra till stenö med Moa och Amanda. Vi ska typ sola och kanske bada också. Sen när jag kommer hem så ska jag välja kläder till imorgon och våga håret.
Amanda hittade sin drömkille inne på Team Sportia. Tycker inte han var så fin och trevlig precis. Väldigt tyst faktiskt. Men snygg tröja hade han ju iallafall.

It doesn't matter how you look, what your weight is or how much makeup you put on. The right guy will love you for whats on the inside.

Godmorgon! Sitter och äter frukost nu och lyssnar på musik. Kan inte fatta att det är sommarlov imorgon! Har ingen sån feeling alls. Kanske beror på vädret också. Hoppas det är jättedåligt väder medans jag sommarjobbar, och att så fort jag slutar jobba så blir det jättevarmt och stekande sol;) Men nu ska jag slänga i mig min frukost, vaknade lite senare än planerat så är lite bråttom nu.
Bjuder på en gammal cambild.

Never give up. There are so much more in life.

Tjena! Sitter just nu och lyssnar på härlig musik och målar naglarna i hopp om att det ska få mig att sluta bita på dom . Stannade hemma idag och läste den där engelskaboken. Inte en chans att jag skulle orka dra till skolan och sen orka sitta och läsa. Hade somnat direkt typ. Är så sjukt skoltrött den här sista tiden även fast vi inte gör så mycket i skolan. Vill bara få sommarlov och börja jobba så jag kan tjäna pengar. Ska väl kolla lite One Tree Hill innan jag går och lägger mig. Puss :)
Kanske världens bästa låt. Och musikvideon är ju grym den med.

Keep you're head up. Be who you wanna be.

Sitter just nu och kollar på Seven. Det är film som jag har som bok här hemma som jag ska skriva en bokrecension om. Men tänkte kolla filmen först och sen läsa boken, annars kommer jag inte fatta någonting. Så imorgon på engelskan så ska jag göra den där bokrecensionen. Och sen på fredagmorgon så ska jag göra matteprovet i ekvationer. Sen är jag klar med allt. Är faktikst sjukt stolt över mig själv som har suttit i flera timmar och övat in allt som har med ekvationer att göra. I början fattade jag verkligen ingenting. Men sen sökte jag på internet över hur man skulle göra. Och nu sitter allt. Så jag är jävligt stolt över mig själv! Aja, ska lägga mig i sängen när jag kollat klart filmen och läsa boken. Bloggar mer imorgon, puss och godnatt 


Don't find reasons to stay with someone who always finds a reason to leave.

Har precis käkat lite frukost. Och nu ska jag hoppa in i duschen. Sen efter det ska jag plugga hur mycket som helst. Har prov imorgon och jag SKA klara det. Så nu vet ni vad jag kommer spendera min dag med. Hoppas ni har det lite roligare än mig bara, puss 


I only miss you when I'm breathing.

Gud vilken seg och tråkigt dag det har varit idag. Har gått runt i pyjamas hela dagen och gör det fortfarande. Har precis käkat lite tonfisksallad och nu sitter jag och jobbar i matteboken. Tror jag börjar fatta det där med ekvationer nu faktiskt. Ikväll blir det väl att kolla på tv eller något sånt. Aja, finns inte så mycket mer att skriva om den här dagen. Puss


The toughest part about letting go is realizing the other person already did.

Fyfan vad härligt! Har sovit i 10 timmar timmar inatt. Så skönt att vakna upp utvilad för en gångs skull. Har precis slängt på mig nå kläder och ska väl snart borsta tänderna och sen dra ut till bussen som tar mig till praktiken. Sista gången idag, skönt. Sen när jag kommer hem så ska jag dra med mig mamma ner på biblioteket så jag kan låna en engelsk bok så jag kan göra den där förbannade bokrecensionen som aldrig blir gjord.
Kör på bara mascara idag. Vill passa på att bli lite brun i ansiktet också när det väl är sol ute;)

Don't chase after anyone who wants to leave you, if they want to walk out of your life, hold the door open for them.

Var ju som sagt ut med Moa tidigare idag. Var verkligen hur varmt som helst. Trodde jag skulle dö på riktigt där ett tag. Men man ska väl inte klaga antar jag. Vi gick iallafall runt lite i stan, sen köpte vi mjukglass på sibylla, sen gick vi till en brygga vid ån och solade lite. Sen drog vi hem till henne och hängde lite där. Sen la vi oss på hennes studsmatta och snackade sen drog jag hem och nu sitter jag här. Ska väl ta och plugga lite matte tror jag, eller så blir det att jag kollar på One Tree Hill. Man kan ju undra vad jag kommer välja.. Jaja, bloggar mer imorgon! :)
Ignorera mina fruktansvärt fula trosor på bilden.
Ser ju lite halvdrogad ut efter en dag i stekande sol.
Moas fina ögon vela vara med i bloggen.

Be proud of every scar on your heart. Each one holds a lifetime's worth of lessons.

Fick sluta typ 3 timmar tidigare på praktiken idag för att det inte fanns så mycket att göra. Sjukt underbart när man är trött och det är grymt väder ute. Fick dock dammsuga halva jysk idag, kommer ha träningsvärk i armen imorgon, haha. Lite senare ska jag dra ut med Moa och njuta av vädret.
Går verkligen inte att knäppa kort med camen när solen lyser in genom fönstret. På bilden har jag på mig en ny tröja/tunika som jag fick idag när jag kom hem av bästa mammsen.

Praktik.

Tagga praktik efter 2½ timmes sömn. Kommer ju inte alls vara nå död när jag kommer hem.

Älskade Sverige <3


Dagens planer.

*göra engelskbokrecension
*göra svenskbokrecension
*skriva sommarsaga
*skriva reportage om söderhamn/gågatan
* jobba i matteboken
  • göra bokrecension på engelska
  • göra bokrecension på svenska
  • skriva sommarsaga
  • skriva reportage om söderhamn/gågatan
  • göra klart arbete om konsumenttjänstlagen
  • jobba i matteboken
Kul eller något..?

Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra, för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.


You wanna know what's beautiful? Read the first word again.

Har precis duschat och nu sitter jag här i mysdressen och käkar glass och kollar på andra avenyn. Om 40 minuter börjar Big Brother så då blir det att bege sig till tvrummet och kolla på det med familjen. Heja Hanna! Skola imorgon då. Tror inte det kommer vara så jobbigt, då vi nog inte kommer jobba så mycket den här sista tiden. Sen 16:00 imorgon så har jag utvecklingssamtal. Kommer nog gå bra. Hörs imorgon, puss :)
Två misslyckade bilder.

Fredag.

Idag var det sjukt drygt på praktiken. Var mycket jobb och så där. Men var ändå sjukt roligt också, kan väl inte bli annat med Amanda heller. Sen byggde vi en "lekstuga" av en jättestor kartong och lekte med en jätteliten tjej som var typ 1½ år medans mormor och morfarn till den ungen var och kollade runt i affären, har aldrig sett något sötare barn alltså! Nu har jag precis käkat pizza och ska tvätta bort sminket och lägga mig på soffan och kolla på film.

RSS 2.0