When a girl says "never mind" it really means you should have listened the first time.

Hej! Vaknade för en timme sen ungefär. Sitter just nu och käkar frukost inne på mitt rum forever alone eftersom alla inne i köket har damp på mig utan någon anledning. Vid 6 tiden ungefär så tar jag mitt pick och pack och drar till Amanda och fixar mig lite med henne och Emma. Sen drar vi ut på festligheter! Är inte så taggad än, men hinner säkert bli.


Kommer inte på någon rubrik.

Godmorgon! Har haft en väldigt konstig natt. Gick och la mig vid 04:00 och vaknade sen vid 06:00 av att det var skitvarmt i rummet. Gick runt uppe i lägenheten sen gick jag och la mig och kollade på barnprogram tills klockan blev 08:00 sen somnade jag vid 09:00 och sen ringde alarmet 11:00. Ganska trött nu kan jag säga. Har precis fixat mig lite och ska nu käka frukost sen drar jag ner på stan och möter Amanda för att fixa lite saker. Sen lite senare blir det som sagt att vara med Madelene. Men nu måste jag springa och käka innan jag dör av hunger, puss på er! :)

Har inte fixat håret ännu.

Kommer inte på någon rubrik.

Sitter och lyssnar på musik och planerar nyår lite. Ska väl gå och lägga mig vid 01:00 ungefär då jag måste vara nere på stan runt klockan 12 och fixa lite saker inför nyår med amanda. Sen efter det ska jag vara med Madde. Kommer bli sjukt tomt utan Madde på nyår, men som tur är så ska vi träffas nere på torget vid 12-slaget. Så på det sättet så får vi fira in det nya året med varandra ändå!:)

Rubrik.

Blev så trött vid 11:00 så jag la mig och sov i några timmar. Hade ställt alarm klockan 14:00 men vaknade inte förrän klockan var 18:00 typ. Nu blir det mys framför tvn med chips och dipp! Puss :)
Bild från google.

If you carry bricks from your past relationship to your new one, you will build the same house.

Är fortfarande vaken. Försöker vända tillbaka dygnen. Genom att alltså ha varit uppe hela natten + hela dagen. Då kommer jag antagligen vara sjukligt trött mot kvällen och lägga mig och sova tidigt och sen vakna upp tidigt osv. Tills dess får oc göra mig sällskap. Har några avsnitt kvar av sista säsongen. Sen behöver jag en ny serie att följa, några tips? Men nu ska jag fortsätta kolla och försöka hålla mig vaken, puss på er! :)

A boy makes his girl jealous of other women. A man makes other women jealous of his girl.

Vaknade för typ en halvtimme sen? Herregud. Måste ta tag i mitt liv. Ska vända tillbaka dygnen och göra mig av med personer som tar all min energi. Kom iallafall precis ut ut duschen och ska väl gå och äta frukost/lunch/middag nu.


Tidsfördriv mitt i natten.

Lovar du att vara ärlig?: Ja.
Du heter: Ellenor.
Smeknamn: Ella.
Låt just nu: Criminal - Britney Spears.
Om du röker:
Det händer.
Beroende av: Vet inte riktigt, apelsiner kanske?
Favoritkaraktär(er) i bok: ?

Vem behöver du mest just nu:
Ingen just nu.
Vad tror folk om dig: Ingen aning.
Stämmer det: -
Vad får du oftast komplimanger för: Mina ögon och mitt hår av någon konstig anledning.
Vad säger du för att imponera på någon: Beror på.
Hur imponerar man på dig: Är sig själv.

Brukar du skratta för dig själv?
Haha ja, det händer ganska ofta.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Japp:) Go natt<3
Vilken är din favoritmålning? För jag har ju verkligen en..
Vart bor du: Söderhamn.
Trivs du där: Ibland.
Festar du mycket: Närå.
Vad har du för mobiloperatör: Halebop.
Är du allergisk mot något: Ja.

Nästa mål i ditt liv:
Ingen aning, har inget mål precis.
Hur svarar du i mobilen:
Hallå?
Vem ringde du senast: Madde.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Typ att det var roligt att träffas och massa annat.
Antal sömntimmar i natt: Inte många!
Sov du ensam: Ja, forever alone..
Tycker du om din pappa: Ja!

Brukar du komma i tid:
Ja.
När mår du bra: När folk runt omkring mig bra och när saker går bra.
När blev du fotad senast: Minns inte.
Vanligaste färg på dina kläder:
Svart typ.
Vad tycker du om fötter: Ingenting.
Är du smart: Ja, men inte när det gäller matte och sånt där.
Är du aktiv i skolan: Ibland.
Vem/vilka saknar du just nu: Madde! Har inte träffats på flera dagar.

Favorit dryck på morgonen:
Oboy eller mjölk.
Rakar du benen: Ja.
När brukar du gå och lägga dig: När det är lov så blir det väldigt sent men när det inte är lov så runt 1-halv 2.
Är du blyg: Ibland.
Sysslar du med någon idrott: Nä.
Vill du hellre ha mail än brev: Eh, mail isåfall.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja.
Har du spytt offentligt: Ja.
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Stå upp och kissa!
Använder du stjärnor eller kajal: stjärnor?
Vem/vilka betyder mest i ditt liv?: Familjen.
Är du bortskämd: Nä. Har väl varit lite bortskämd med skjuts och sånt där.

A guys biggest mistake is to give another guy an opportunity to make his woman smile.

Sitter på sängen nu och camar lite med Robin. Ska väl gå och lägga mig snart då jag ska upp tidigt imorgon. Får se vad som händer på kvällen. Om jag drar ut en sväng eller inte. Aja, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer så vi får höras sen någon dag! :)

Liten bild.


When you were a little girl you never thought things like this could happen.


Godnatt..?

Tänker krypa ner i sängen nu. Godnatt eller något..?

Sjukt trött tjej!


Mitt i natten.

Sitter inne på chatroulette med Erik nu, haha. Får se vad som händer senare idag. Bloggar mer när jag har lust, puss! :)

Erik blöder näsblod.. :(

People are quick to believe the bad things they hear about good people.

Hade en jättemysig julafton igår! Fick jättebra saker som jag behövde och vela ha. Nu ska jag fixa mig lite sen kommer moa hit tror jag. Sen drar vi väl ut och gör någonting. Längesen man träffade henne nu! Men nu måste jag snabba på lite. Bloggar sen någon gång! :)

Haha, nattens låt!

GOD JUL!


We say all these beautiful, inspiring and hopeful words to build other people up, yet we can't find the right words to make ourselves feel better.

Tänkte uppdatera lite så ni inte tror att jag har dött! Har hänt så mycket dåliga saker på sistone. Så jag tog en paus från facebook och bloggen några dagar. Julafton imorgon! Längtar som ett litet barn, haha. Fast har ingen riktigt julkänsla än? Har även hunnit blivit sjuk också. Har legat som en säl i sängen hela dagen. Ska hoppa in i duschen nu och fräscha upp mig lite. Bloggar mer sen när jag känner att jag har lust! :)


A champion is someone who gets up even when he can't.

Har lyckats vända på dygnen redan. Var uppe tilll 05:00 inatt, och blev nyss väckt av pappa. Alla har börjat julstäda här hemma så ska ta tag i mitt rum jag med. Sen ska vi dra ner till mormor och äta för att mamma fyller år. Grattis mamma!♥ Sen får vi se vad som händer efter det. Skulle vela dra ut på nån fest eller nått annat roligt så vi får se helt enkelt. Bloggar mer senare! :)


orka rubrik.

Åååh, är så jävla trött på den här stan. Så fort man är med en kille själv i den här staden så tror alla att man har haft sex eller något. Hört talas om killkompisar? Nä verkar inte som det..

Life will put many red lights in front of you, but sometimes we must push on the gas and trust faith.

Vaknade vid 2-3 kanske. Låg kvar i sängen och halvsov. Ska hoppa in i duschen nu, sen lite senare ska jag och Madde dra till ahuset för lite tjejsnack. Både hade varit med om något pinsamt så det blir nog mycket skratt kan jag tänka mig! Blir inge sent ikväll tror jag. Behöver vara hemma och tänka igenom lite saker.

Man blir ju nästan lite avundsjuk, men sjukt söta iaf! :)

Music is the only way to run away without actually going anywhere.

Kom hem för en stund sen. Har tvättat bort sminket, satt på mig sovkläder och fixat till sängen. Nu blir det käka en apelsin och kolla på några avsnitt ur oc. Kommer nog däcka i sängen snart, är sjukligt trött. Godnatt! :)


I ♥ JUL-LOV

Har nyss svullat i mig en massa cheeseburgare,strips och cola. Var ute och åkte lite tidigare idag och ska snart ut igen. Ska bara fräscha upp mig lite. Älskar lov, man kan göra vad man vill! Bloggar mer sen när jag kommer hem ikväll/inatt annars gör jag det imorgon! :)

JULLOV!

Så sjukt härligt! Fick lov 2 dagar tidigare. Har legat inne på mamma och pappas säng sen jag kom hem. Ska väl snart dra och handla med tha family sen senare ikväll drar jag ut en liten stund. Imorgon blir det nog mest att ta det lugnt tror jag, men man vet aldrig!

Bjuder på en bild som är tagen för kankse.. 2-3 somrar sen?


Dear Santa...



Gårdagen!

Tänkte skriva lite om gårdagen. Slutade i skolan klockan 10:00 sen gick vi och käkade i matsalen. Sen gick jag hem och la mig på sängen och planerade kvällen lite. Sen vid 18:00 så gick jag och Amanda till Madde och tog sen bussen till tallvägen där en i våran klass bor. Nästan alla i våran klass var där. Sen vid 21:00 ungefär så drog alla till tranan utom jag, amanda och madde. Så dom drog till en annan fest i samma område medans jag stog ute och snackade med Patrik och försökte nyktra till lite. Sen drog jag också upp dit där det var totalt kaos. Drog ut direkt och snackade lite och dampade lite. Sen ringde jag till Patrik som kom och hämtade oss och skjutsade hem Amanda och Madde. Sen när dom var avlämnad så frågade dom om jag vela hänga med ut på ecenter och sladda lite så då gjorde jag det. Sen åkte vi runt lite överallt. Sen släppte dom av mig här hemma. Satt vid datan en stund sen la jag mig och somnade direkt.

Vaknade sen vid 16:30 av att mobilen ringde. Sen kämpade jag mig upp ur sängen och försökte käka lite. Har en fruktansvärd huvudvärk och mår illa. Men får väl skylla mig själv då jag drack för mycket igår. Kanske drar ut med Madde senare och snackar lite om gårdagen. Nu ska jag sätta igång och göra företagsekonomi läxan. Har ingen lust att göra den imorgon så lika bra att göra den nu! Puss :)




Blev inga fler bilder än dom här. Glömde helt bort att knäppa kort. Suddiga och dåliga bilder. Nästa gång lovar jag att knäppa kort med digitalkameran istället!

Uppdatering!

Har inte haft någon lust att blogga dom senaste dagarna. Har inte orkat göra så mycket annat heller för den delen. Nu inväntar jag iallafall Madde. Sen drar vi ner på stan och köper lite godis sen blir det att kolla på volleybollturnering. Imorgon blir det lite party, och på lördag händer det väl också något antar jag. Vela bara uppdatera så att ni ser att jag lever! :)

Bild från google.


Less.

Är så trött och less idag. Ingenting går bra nu för tiden. Har suttit och kollat på oc ända sedan jag kom hem. Har precis tagit på mig ultimata myskläder och sitter nu med en ansiktsmask i fejjan. Kan behövs då jag såg helt död och sliten ut. Sen lägger mig på sängen och käka kivi och kollar på någon film och bara dö ett tag.


Svenska.

Sitter på svenskan nu, slutar 11:40 och då blir det väl att gå och käka fisk. Sen har jag företagsekonomi,info och mentorstid.

Faith is taking the first step even though you can't see the whole staircase.

Jaha, sitter helt färdig då. Klev upp vid 07:00 bara för att få kolla på julkalendern. Tycker det är så mysigt att kolla på morgonen! Ska sätta igång ett avsnitt av oc nu. Bloggar kanske i skolan, annars hörs vi när jag kommer hem! :)

Mitt hår var superhärligt imorse när jag vaknade. Har inte behövt platta eller göra något, bara borsta igenom:)


Godnatt!

Ska krypa ner i sängen nu och läsa lite och smsa lite smått också. Imorgon börjar mitt nyttiga liv. Ska försöka att inte godis förutom på helgerna. Får se hur det går! ;)


Söndagsmys!

Sitter och kollar på oc och chattar lite på msn nu. Om en kvart blir det att slänga sig i soffan och kolla på beck och käka glass och chips&dipp. Känns som att det där med att vara nyttig går.. bra?


jag svär på min grav att du är allting för mig och jag är kär än idag.

Godmorgon! Är jättetrött, låg vaken till 5-6 och smsade med Robin. Ska iväg på ett möte på mariagården som handlar om en resa till taize som vi som konfirmerade oss våren 2010 får åka på. Ska gå och blåsa håret nu sen käka lite frukost. Bloggar mer när jag kommer hem! :)


I still thinking about what could have been.

Mormor och Bengt gick precis hem. Fick en låda som det låg massa kivin i och i botten låg det en blomvas och ett kuvert med 150 kronor. Haha, typiskt min mormor! Nu ska jag kolla ett eller två avsnitt ur oc sen ska jag kolla på tv med mamma och daniel. Puss:)


Remember.


When someone tells you that you can't do something, just smile and tell them you can. Use that as your motivation to try even harder.

Klev nyss upp och nu sitter jag och käkar risgrynsgröt till frukost. Ska väl slänga mig in i duschen snart och klä på mig. Ikväll kommer nog mormor och bengt hit och firar mig lite i efterskott. Men nu ska jag fortsätta käka min gröt och sätta igång ett avsnitt av oc.

Prata med mig för det börjar bli sent.

Jaha, sista idol någonsin då. Blev nästan lite tårögd när dom visade massa minnen. Samma när Agnes Carlsson sjöng. Kommer så väl ihåg när hon vann för flera år sedan, vart tog alla år vägen liksom? Vela att Robin skulle vinne men så blev det icke. Men det kommer säkert gå mycket bättre för Robin än för Amanda!;) Nu ska jag ladda ner någon skräckfilm och bara mysa och njuta av att det är helg!


Idol.

Slänger mig i soffan nu och kollar på idol och hoppas på att Robin vinner!


Cp fredag.

Hej! Det är något allvarligt fel med den här dagen. Alla sover här hemma! Erik somnade på sin säng när jag spelade gh, sen somnade jag och mamma på deras säng? Värdelös dag. Vädret är så jävla vidrigt och man vill bara dö. Försöker göra den här tråkiga fredagen lite roligare genom att sätta igång lite oc och käka sockerkaka. Hoppas alla ni andra inte har lika tråkigt som mig! Isåfall tycker jag synd om er.


Where word fails, music speaks.


mobilblogg.

Sitter på matten just nu. Det är skitväder ute, fick gå i värsta stormen till skolan. Slutar 11:25 idag och då blir det att gå till matsalen och svulla tacos. Ikväll blir det idolmys. Hoppas Robin vinner! Men nu måste jag försöka jobba lite. Puss :)

Jag är singel & fri och jag gör vad jag vill!

1. Vad är ditt mellan-namn? Skit i det du.
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Är nöjd med mitt namn.
3. Är du i ett förhållande nu? Nej.
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? -
5. Vem var du tillsammans med sist? Rasmus.
6. Får man fråga varför det tog slut? För långt avstånd så jag orkade inte.
7. Har du haft ett seriöst förhållande? Ja.
8. Vem vet mest om dig? Madde.
9. Vad gör du på fredagskvällar? Myser hemma eller är ute.
10. Bästa filmen du någonsin har sett? Ingen aning, finns många bra.
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Ja.
12. Har du någonsin varit full? Ja.
13. Har du testat droger? Aldrig.
14. Röker du? Feströker.
15. Snusar du? Nej.
16. Saknar du någon just nu? Nej.
17. Hur mår du idag? Bra.
18. Hur många tabletter tar du dagligen? 1, p-piller.
20. Bästa minnet från sommaren? Ojj, vet inte riktigt!
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Haha ingen aning.
21. Senaste landet du besökte bortsett från sverige? Norge.
22. När var du där? Förra året.
23. Är du rasist? Nej.
24. Har du helt svenskt ursprung? Ofc!
25. Om nej, vart kommer du ifrån? -
26. Föredrar du svenska eller utlänska killar?
Svenska.
27. Ser du fram emot någonting just nu? Ja.
28. Sköter du skolan? Gör jag väl.
29. Vad hade du för betyg förra terminen? Fatta inte.
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? Mvg.
31. Vilket ämne var det? Minns inte.
32. Har du fått ig på ett prov? Många gånger.
34. Anser du dig vara intelligent?
Nja.
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Oj, allt från högstadiet och uppåt typ.
36. Vilken va den värsta tiden då? Vet inte riktigt.
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Nej.
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Har väl varit förbannad och rispat med något vasst med armen någon gång när man var mindre.
39. Har du haft sömnproblem? Nja.
40. Hur ofta gråter du? Inte ofta.
41. Vad gör du när du mår dåligt? Lyssnar på musik.
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Madde eller typ robin.
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Nej.
44. Vilken klass går du i nu? HA11.
45. Vilken skola? Staffangymnasiet.
46. Har du varit otrogen någon gång? Ja.
47. Har någon varit otrogen mot dig? Vet inte.
48. Är du stolt över dig själv? Jadå.
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Att jag oftast är glad.
50. Vad får du ofta komplimanger för? Mina ögon och hår.
51. Har du lätt att få folk att skratta? Tror det.
52. Cider elller öl? Cider.
53. Har du några talanger? Nja vet inte.
54. Vet du om någon är kär i dig? Har väl mina aningar;)
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? Nej, vi är främlingar..
56. Vad står det i ditt senaste sms? "Fixa lite med bilen, dudå?"
57. Hur lång är du? 1.63 typ.
58. Hur mycket väger du? Vet inte, har inte vägt mig på evigheter.
59. Vilken storlek har du på kläderna? S eller M.
60. Har du svarat ärligt? Ja.

Never look back. If Cinderella had went back to pick up her shoe, she wouln't have become a princess.

Kom ut ur duschen alldeles nyss. Har aldrig duschat så varmt förut, det bara ångade inne i badrummet. Ska gå och göra kvällsfika nu sen mysa framför oc resten av kvällen! :)

Halvgammal bild.


Ändrade planer.

Drar ut och går med Madde nu. Vi känner att vi måste börja röra på oss med tanke på hur mycket godsaker vi båda äter. Bäst att börja nu innan det går utför! Haha. Sen när jag kommer hem hoppar jag nog in i duschen sen sitter vid datan ett tag sen blir det sängen rätt så tidigt eftersom jag börjar 07:45 imorgon..

Särbild. Har på mig min gamla favorittröja som jag använde 24/7 i sjuan.

Till alla tjejer som påstår att "alla killar är likadana", vem bad er testa allihopa?

Somnade på mamma och pappas säng när jag kom hem. Hade bara en lektion idag men ändå kom jag inte hem förrän klockan var 13:00? Jag, Amanda och Madde gick runt typ överallt och sen utforskade vi "estett" lite också;) Tar promenaden imorgon istället, är alldeles för seg!

Utkladdat smink och mysbelysning i bakgrunden!

Off to the school.

Börjar om 20 minuter tror jag. Typ alla lektioner är inställda idag om jag har rätt. Kör på oplattat hår och myskofta idag. Efter skolan ska jag ut och gå, får se om madde vela följa med. Sen blir det väl hemmamys eller något liknande.


Dagens outfit.


Här har vi då dagens snygga outfit. Haha. Kom ut från duschen för ett tag sen och nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen. Blir att gå till skolan imorgon då jag,madde och amanda måste göra klart ett skolarbete som ska redovisas på fredag. Men nu ska jag göra i ordning te och mysa till 100%! :)

Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.


And if I didn't love you, you would know.

Blev hemma idag. Har varit blek och seg i flera dagar. Klev nyss ur sängen och nu sitter jag här i morgonrock och mina supersköna sockar och kollar i h&m katalogen. Ska väl käka någon frukost snart tänkte jag. Är superglad över att det snöar, har längtat som sjutton! Vill bara springa ut och slänga mig i snön eller något liknande:)

Blek tjej.

A friend is someone who's there for you when he'd rather be anywhere else.

Hej! Slutade vid halv 4 ungefär för att jag var klar med alla uppgifter. Käkade tårta när jag kom hem och blev så himla mätt så jag trodde jag skulle dö. Sen öppnade jag presenter. Fick världens skönaste sockor som var lila dessutom! Sen en smyckeshängare, vilket verkligen behövdes! Sen fick jag även en ljusslinga på morgonen som lyser rött. Vill ha saker till rummet så det blir mysigt! Sen la jag mig i soffan och somnade och sov i några timmar. Är på väg att bli sjuk. Är jättesnorig och har feber. Och nu sitter jag här och ska väl hämta fixa lite te och försöka plugga till engelskan imorgon.




GRATTIS TILL MIG!


So many girls fall in love with the wrong guy, simply because the wrong guy usually say all the right things.

Sitter och chillar lite med musik just nu och väntar på att mamma ska locka håret på mig. Jag är totalt handikappad när det gäller hår. Kan inte göra några fina frisyrer eller locka håret, haha. Sen kryper jag ner i sängen direkt och läser någon bok eller något. Sovmorgon till 10:25 imorgon, skönt!

Halvgammal bild!


Never underestimate the power of a woman’s intuition. Some women can recognize a game before you even play it.

Kom precis ur duschen. Var och handlade förut nför imorgon, tårta och sånt där. Eftersom att jag fyller år imorgon!;) Nu ska jag gå och käka risgrynsgröt(favoritmat) sen blir det mys framför tvn hela kvällen.


A strong woman is one who is able to smile this morning like she wasn't crying last night.

Hej! Den här dagen har varit jätteirriterande och dryg. En vidrig person har man sett lite för många gånger idag också. Är inte på humör för att blogga idag så vi hörs kaaaaanske ikväll eller imorgon, puss!


DU VET ATT VI FUNKAR MEN ÄNDÅ INTE GÅR.

Sitter just nu och lyssnar på musik och väntar på käk, fläskfilé och potatisgratäng. Sen ikväll blir det mys framför beck! Har satt en lysande ängel ovanför sängen, orkar inte knäppa kort på den men det är en vanlig ljusslinga som är formad som en ängel. Blev riktigt mysigt! Sen ska jag sätta upp några andra ljusslingor här inne så det blir ännu mysigare! Men nu ska jag gå och hjälpa mamma i köket, puss! :)

Första bilden jag tog med min data!


Oc.

Ger upp med att plugga till provet! Spelar ingen roll hur många gånger jag läser en viss mening. Ingenting fastnar i skallen. Får hoppas på det bästa imorgon helt enkelt. Istället sätter jag igång oc och kollar på några avsnitt, mysigt!

My aim is to spread more smiles than tears.

Hej! Vaknade för ett tag sen och har nyss käkat lite frukost. Har varit sjukt seg den här helgen alltså! Tänker sätta igång lite musik nu och lägga mig i sängen och plugga till provet imorgon. Bloggar mer senare!


Önskelista..?

Sitter i sängen och lyssnar på musik och skriver en önskelista till julafton. Det är inte så många dagar kvar till jul så det var på tiden! Vet dock inte riktigt vad jag ska önska mig?


Whenever I find the key to happiness, someone changes the lock.

Innan du dömer mig, ta på dig mina skor, gå på samma gator som jag gått på. Bearbeta förlusten av människor jag har förlorat. Orka med alla känslor och alla händelser jag erfarit. Snubbla på alla stenar jag snubblat på, torka alla tårar som faller. Res dig alltid upp igen, alltid.. Och välj precis samma väg som jag gjorde.
- Efter allt detta, kan du döma mig eller mitt liv.

Lista.

Vilken färg har dina skor? - Svart.
Hur många sms har du skickat med din telefon? - Ingen aning.
Vem är nummer 9 i din kontaktlista? - Britta Spencer.
Vilka finns i din "mottagna samtal"lista? - Mamma, något konstigt nummer som jag inte minns vem det var och bästavän.
Vilka namn finns i din smsinkorg? - Många.
Vem kysste du senast? - David.
När såg du din bästavän senast? - Igår.
Din favoritfilm? - Har många.
Din favoritlåt? - Har ingen speciell favoritlåt.
Bär du på en stor hemlighet just nu? - Kan man säga ja.
När vaknade du imorse? - För sent.
Gillar du hästar? - Nä inte speciellt.
Har du ett turnummer? Vilket? - 16.
Vem hade du velat träffa just nu? - Vet inte riktigt, ingen speciell.
Vilket är det bästa året hittils? - Alla år har väl varit bra på sitt sätt.
Är du kär? - Njaa.
När drack du alkohol senast? - Förra helgen.
Är du en rökare? - Feströker.
Föredrar du snus eller rökning? - Rökning isåfall.
Vad heter du i mellannamn? - Skit i det du.
Har du en blogg? - Nää absolut inte!
Vilken klass går du i? - HA11.
Är du oskuld? - Nej.
Ditt favoritband? - Har inget.
Din favoritartist? - Men jag har ju ingen.
Thåström eller Håkan Hellström? - Vem är thåström då?
Göteborg eller Stockholm? - Stockholm.
Vart bor du? - Söderhamn.
Vart vill du bo? - Uppåt nånstans.
Vilken låt är nummer 6 uppifrån i din spotifylista? - To be with you - Mr Big.
Vilken låt är nummer 6 nedifrån i din spotifylista? - En sån som han - Magnus Rytterstam.
Vem skrev åt dig på msn senast? - Rasmus.
Vem skrev du senast sms med? - Oj minns inte, har inte haft gratis sms på flera veckor.
Vem ringde dig senast? - Mammsen.
Om du går in i ditt fotoalbum på mobilen, vad är det första du ser? - En bild på min säng med en chipsskål,dipp och en påse med knäckäpple.
Blind eller döv? -
Inget av det.
Har du MVG i något? Isåfall vad? - Vet inte, tror inte det.
Hur gammal tror du att du kommer bli? - Ingen aning. 90 kanske?
Vad vill du jobba/jobbar som? - Ingen aning. Kanske starta ett eget företag eller liknande.
Var är dina syskon just nu? På sitt rum tror jag.
Senasta kändisen du såg? - Mig själv. Haha närå, vet inte.
Favoritkändis? - Ingen.
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? - Igår.
Har du piercingar? Isåfall, vart? - Öronen.
Vilken är den senaste låten som fastnat i ditt huvud? - Många.
När grät du senast? - Var ett tag sen.
Är du vig? - Nja.
Vad står det i ditt senast skickade sms och vem var det till? - Vet inte, raderar alltid skickade sms.
Använder du hårspray? -
Om jag har håret uppsatt eller om det är nå hårstrån som står upp, annars aldrig.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Singel just nu faktiskt.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nja.
Uppsatt hår eller hängande? - Hängande när jag är ute, uppsatt hemma.
Vill du gifta dig i framtiden? - Beror på.
Vilken vän vet mest om dig? - Madde helt klart.
Har du varit vän med någon som du inte tycker om nu? - Ja.
Vem skrev åt dig på Facebook senast? - Någon jag inte känner.
Vad stod det i din senaste händelse? - Erik Engwall har kommenterat din status.
Vill du bli modell? - Det vore kul, men inget för mig.
Din bästa tjejkompis? - Madde.
Bästa killkompis? - Robin.
Vad var det senaste du installerade på din dator? - Minns inte.
Vem är den perversaste person du känner?
Ingen aning.
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Ansiktet och kläderna typ.
Favoritdryck? - Vatten, mjölk, cola.
Favoritdryck innehållandes alkohol? - Beror på.
Senaste CD-skivan du köpte? - Haha oj, ingen aning.
Har du några plancher i ditt rum? På vem/vad? - Nä.
Vad ska du göra i sommar? - Sommarjobba antagligen.
Har du haft oskyddat sex? - Ja.
Hur många har du strulat med på en kväll? - 2 tror jag.
Har du rökt på/knarkat? - Aldrig.
Hur ofta festar du? - Inte så ofta, men det har blivit mer på sistone.
Favoritskådespelare? - Har ingen.
Favoritkomiker? - Orka bry sig?
Klänning eller kjol? - Klänning.
Har du varit med på TV? - Nej.
Vad kollar du helst för TV-program på morgonen? - På morgonen? Typ matprogram, haha.
Snyggaste kändisen? - Finns många! Men typ joel kinnaman.
Vart vill du resa innan du dör? -
Överallt!

Hemmakväll.

Blir en myskväll idag. Det regnar ute och jag är sjukt seg. Kan vara ganska skönt att vara hemma en hel helg också, eftersom jag och madde har varit med konstiga personer i 3-4 helger i streck? Nästa helg blir nog mycket roligare! :)

Don't worry about me, my heart is not broken anymore. You should actually be worrying about yourself, because as far as I can see, you're still an asshole.

Är riktigt seg idag. Låg i sängen och drog mig i kanske 2 timmar innan jag orkade kliva upp. Ska hoppa in i duschen nu sen chilla tills kvällen då jag och Madde kanske skulle hitta på något? Får se vad som händer helt enkelt! :)

Fan vad liten jag såg ut på den här bilden!

Bestfriend.








If you love someone, be brave enough to tell them, otherwise, be brave enough to watch them be loved by someone else.

Har legat och kollat på idol nu. Orkade inte sitta kvar så sitter och lyssnar på musik nu. Blev jättetaggad när Robin sjöng "when love is gone" tror jag den hette. Ska kolla på jönssonligan nu, hehe. Får se vad som händer imorgon. Skulle vela hitta på något men får se om jag orkar. Har varit seg hela dagen idag.

Dag 21.

Dag 21 - En bild på mig som reflekterar min personlighet.
Fattade inte riktigt vad dom menade? Typ att jag skulle ha en bild på mig som förklarar min personlighet eller? Haha, åh jag suger på sånt här. Orkar inte lägga in någon bild:)

It's okay not to be okay.

Har varit hemma ett tag nu. När jag kom hem så hade jag fått brev där det stog sjukt roliga saker! Tänker dock inte berätta om det tills det är helt säkert hur det blir. Nu tänkte jag spela lite sims eller kolla på oc, får se vilket det blir! Ikväll blir det idolmys hemma för första gången på 2 veckor?

Någon bild från weheartit.


Dag 20.

Dag 20 - Saker jag ångrar.
Ojj, det finns en hel del saker som jag skulle vela få ogjort. Men ändå inte, eftersom det är alla dom sakerna som har gjort mig till den jag är idag. Alla svåra saker har jag gjort mig så stark som jag är idag. Det är inte många som kan trycka ner mig. Vilka saker jag "ångrar" är ingenting jag skriver här. Vet inte riktigt vad mer man kan skriva?


Mys.

Börjar en film nu på sjuan som verkade ganska bra så nu myser jag ner mig i sängen och kollar på den, helt själv:( Pusss.


Open books, not legs. Blow minds, not guys.

Hej! Somnade direkt när jag kom hem från skolan och sov då i någon timme sen la jag mig i soffan ett tag sen stack jag och pappsen och handlade. Och nu sitter jag här och väntar på mat. Sen blir det mys framför tvn hela kvällen. Skönt att inte ha någon läxa eller prov att plugga på! Imorgon är det äntligen fredag, vilket betyder idolmys. Skriver om dag 20 senare ikväll.


Särbild.

You know you love someone when their pain is your pain.

Godmorgon! Klev upp klockan 07:00 och gjorde iordning frukost sen kollade jag,pappa och erik på julkalendern. Tror fan jag ska följa den det här året, verkar bra ju! Sitter helt klar och lyssnar på gamla härliga låtar. Bloggar kanske mer i skolan, puss :)


RSS 2.0