Dag 19.

Dag 19 - Min första kyss.
Visst har man pussats och sånt där när man liten. Men just kyss var nog i sjuan faktiskt. Haha, vet inte riktigt vad mer man kan säga om det?


Trött.

Kom precis ur duschen. Somnade tidigare till på soffan, bra gjort? Ska alltså sätta igång och plugga nu först, drygt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva? Haha, hejdå :)

Onsdag.

Kom hem för ett tag sen från skolan. Slutade klockan 3, sprang hem och bytte kläder sen var det bara att gå tillbaka till skolan och ha extra engelska så jag kunde skriva en värdelös bokrecension. Och nu sitter jag här. Ska snart käka, sen blir det väl att sätta igång med pluggandet antar jag?


Även fast du lyckades ta en viktig del av mig så lyckades du aldrig ta min själ.

Tänkte mysa framför en film nu och dricka lite te och käka apelsin. The last kiss tror jag filmen hette? Orkar inte kolla, haha. Sen imorgon klockan 16:00 ska jag på någon extraengelska och skriva en bokrecension. Vet inte hur det ska gå då jag inte har läst en bok än? Men det löser sig.

Dag 18.

Dag 18 - Mina rädslor.
Jag har ganska många olika rädslor. Några av dom är: ormar, att bryta nacken, gå hem själv i mörkret(speciellt på vintern), höga ljud(typ som när man går längs en väg och en stor lastbil kommer förbi och låter som fan). Sen finns det väl några andra småsaker. Men det det är dom värsta rädslorna!
En till sak som jag är riktigt rädd för är hajar. Trots att jag älskar alla hajenfilmer och att jag tycker att dom är riktigt coola. Skulle gärna vela se en, såklart i ett akvarium! Skulle jag t.ex dyka i nå vatten och se en haj simma långt borta skulle jag dö på direkten, haha!

Värsta pojkvänsakademin.

Har gjort klar alla uppgifter som jag låg efter i på entreprenörskapen och nu tänker jag sätta mig i soffan och kolla på värsta pojkvänsakademin. Sen blir det att ta det lugnt framför tvn/datan resten av kvällen, puss! :)

I'm starting to realize that when someone says "I don't care anymore" they care more than ever.

Kommer inte blogga något idag. Måste plugga, ligger efter sjukligt, orkar inte. När jag har kommit ikapp så ska jag aldrig mer komma efter igen. Bloggar mer imorgon!


Du tog mitt hopp inom loppet av några minuter, men det kändes som en evighet.

Har legat i soffan och kollat på tv och fikat lite med mamma och pappa. Har sovmorgon imorgon till typ halv 11 eller något. Så jag ska väl knäppa igång en film nu och försöka fly från verkligheten lite. See you tomorrow!

Här hade man ingen aning om vad som skulle hända dagen efter..


Don't loose who you are.

Har varit en riktigt dålig dag idag. Hade matteprov imorse också, gick inte riktigt att koncentrera sig. Satt i säkert en kvart och stirrade ut genom fönstret innan jag började göra något. Sen hade jag utvecklingssamtal efter skolan idag. Gick väl bra antar jag. Blir bara mys ikväll, är helt slut i kroppen. Är på sjukt dåligt humör och sur som en citron, haha.


Dag 17.

Dag 17 - Min första kärlek.
Har ingen lust att skriva om min första kärlek så jag hoppar över den här "dagen".

So hard to stay, too hard to leave it.

Klev upp för en timme ungefär. Har precis käkat frukost och ska väl ta och klä på mig nu och göra någonting åt mitt hår som står åt alla håll. Bloggar kanske mer i skolan! :)

If there's anything a girl should blow, it's his mind.

Kom precis ur duschen och nu ska jag lägga mig på sängen och kolla på beck och käka chips, dipp, knäckäpple och apelsin. Haha, tjockis jag är. Bloggar antagligen mer imorgon, puss :)


Dag 16.

Dag 16 - Detta hade jag på mig idag.
Har just nu på mig mjukisbyxor, sovtröja och morgonrock. Får se om jag klär på mig senare idag.

Söndag.

Har precis vaknat till liv. Har legat i sängen och tänkt på allt som hände igår i säkert 2 timmar. Orkar verkligen inte blogga idag. Är så jävla äcklad, förbannad och har ångestattacker. HUR FAN KAN MAN GÖRA SÅDÄR!? Fyfan.. Får se om jag tar tid till att skriva om dag 16. Annars hörs vi imorgon, hejdå..

Styrka är inte att inte falla, styrka är att resa sig upp efter man fallit.

Blev inge hemmamys idag. Blir att börja fixa sig nu istället sen dra ut vid 8 tiden. Får helt enkelt se vad kvällen har att bjuda på. Hörs när jag kommer hem eller imorgon, puss!


Was it all that easy to just put aside your feelings?


Seg.

Är så sjukt seg idag. Har ont i huvudet och i ögonen, haha? Hoppar därför in i duschen nu sen ska jag plocka undan massa kläder från golvet och slänga in det i tvättmaskin. Sen däckar jag i sängen där jag tillbringar resten av dagen då det inte verkar hända så mycket mer idag. Puss!


Dag 15.

Dag 15 - En bild på mig från förra året och nu / hur har jag förändrats?

Förra året.

Nu.(misslyckad bild)
Hur har jag förändrats? Jag har väl faktiskt inte förändrats så mycket tror jag. Bara att jag har fått mycket bättre självförtroende och att jag skiter totalt i vad andra tycker och tänker om mig. Förut brydde jag mig ganska mycket om det faktiskt, men nu? nä. Sen har jag även blivit mycket mer mogen, men det blir väl alla när dom blir äldre?

Idolmys.

Ska sätta igång lite bra musik nu och fixa mig lite och byta kläder. Sen blir det idolmys med Madde och två andra peoples. Blir nog ganska sent ikväll faktiskt. Men vi får se om jag bloggar när jag kommer hem eller om det blir imorgon. Hoppas alla får en bra kväll! :)

Cpbild.

Dag 14.

Dag 14 - Min favoritlåt.
Har ingen speciell favoritlåt. Man lyssnar ju på en låt ett tag sen kommer det en annan och då börjar man lyssna på den. Men några "favoriter" som jag har just nu är iallafall:




Ingen rubrik.

Slutade tidigt idag som vanligt. Kom hem och kollade på film med mamma och ska nu dra ut mot ecenter med Madde och kolla runt lite. Hon skulle köpa en ny foundation och någonting mer. Måste skynda mig nu eftersom bussen kommer snart! Hörs mer senare, puss :)

Love is giving someone the power to destroy you, and trusting them not to.

Sen jag bloggade sist så har jag typ sovit, legat i soffan och svullat massa donken mat. Har precis skrubbat ansiktet, använt ansiktsmask och sånt där pyssel och ska nu börja plugga till serviceprovet som vi har imorgon tror jag? Fredag imorgon redan, skönt!

Arkivbild.


Dag 13.

Dag 13 - Det här får mig att gråta.
Det finns ganska mycket som kan få mig att gråta faktiskt. Jag kan börja gråta när jag blir sjukt glad, alltså glädje-tårar. Sen finns det ju ledsna tårar också. Dom brukar komma när jag kanske tänker på något tråkigt som hänt i mitt liv. Om jag läser något sorgligt, ser en sorglig film och sånt där. När jag blir riktigt arg brukar jag också börja grina. Men det var faktiskt ett bra tag sen jag grinade nu. Brukar alltid tänka på "cry as hard as you want to, but just make sure that when you're finished, you never cry for the same reason again". Det har faktiskt hjälpt mig riktigt mycket. När man har grinat klart så kan man ta tag i anledningen till varför man började göra det från början. Och sen fixa till det och glömma. Annars kan det vara väldigt lätt att fastna och att man grinar för samma orsak flera gånger. Brukar även tänka på att "everything happens for a reason". Så om man t.ex gör slut med sin pojk/flickvän eller förlorar en vän. Så tänker jag alltid på att det fanns en anledning till att det blev så. Det brukar också göra saker mycket lättare för mig. Självklart så är det olika för alla, och alla sköter sorg och sånt på sitt eget sätt.



A break up is like a broken mirror. It's better to leave it broken than to hurt yourself by trying to fix it.

Ligger just nu i sängen och ska snart knäppa igång oc. Men har en känsla av att jag nog kommer somna istället. Är galet trött och kan inte ens andas genom näsan för att jag är så täppt.

Någon bild från arkivet.


Torsdagmorgon.

Godmorgon! Har varit vaken sen 06:30. Kunde inte sova riktigt inatt. Ska gå till skolan och göra matteprov sen drar jag hem efter det. Mår verkligen inge bra idag. Är snorig, har ont i huvudet, svettas och fryser, mår illa och sånt där. Ska gå och sätta på mig nå mjukiskläder nu och sen lägga mig i soffan tills jag börjar. Puss på er:)


Dag 12.

Dag 12 - Vad är kärlek?
Har verkligen ingen lust att skriva någonting om kärlek då allt som har med kärlek att göra suger för mig just nu.  Men alla vet väl vad kärlek är?


Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå.

Kom hem för en timme sen ungefär. Är riktigt trött idag. Har legat och sovit nästan överallt. Tänker därför mysa framför oc hela dagen! Vore inte helt fel att bo där dom bor alltså, varmt hela tiden och bo vid stranden, härligt! Ska skriva dag 12 - vad är kärlek? lite senare!

Don't go that extra mile for someone who's not even worth the run.

Godmorgon! Sitter i cafeterian med Madde nu och lyssnar på gamla och sorgliga låtar. Företagsekonomin var inställd så har håltimme till 10:20. Sen har jag svenska, lunch,svenska och sen idrott sista timmen.

Gammal favorit.

He reminds me of you.

Tog en paus från soffan och kollade in facebook + lite bloggar! Men ska dra tillbaka till soffan nu och ligga och kolla på extrem överlevnad med mamma och dricka lite te. Haha, vi brukar göra det på kvällarna ibland;)Börjar kvart i åtta imorgon, drygt. Aja, godnatt!

Påminner om gamla tider.

Ena sekunden betyder jag allt och nästa sekund betyder jag ingenting.

Kom hem precis efter att ha varit på ica och handlat lite med pappa och sen hämtat Erik från hans fotbollsträning. Köpte såklart choklad och apelsiner. Finns väl knappast något godare eller? Dock gillar jag inte blandningen, typ som någon chokladkaka med apelsinsmak och sånt där. Ska lägga mig i soffan nu och vänta på att värsta pojkvänsakademin börjar sen blir det väl något mer program på tv efter det. Så jag kommer hänga i soffan resten av kvällen. Kanske bloggar innan jag lägger mig, får se. Annars säger jag godnatt nu! :)


Sjuk?

Ganska nice att sluta 10:45 istället för 15:55! Somnade inne på mamma och pappas säng när jag kom hem och vaknade nyss. Sitter just nu och nyser som en galning och snyter mig som fan. Tror jag börjar bli sjuk. Ska göra i ordning lite te sen sätta mig och spela sims:)


Dag 11.

Dag 11 - En bild av något som gör mig glad.

Sommar.

Choklad.

Cider och sånt blir väl alla glada av?

Myskväll!

Ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag göra i ordning massa te och sen kolla tv resten av kvällen! Det är en massa bra program hela kvällen, så vi får höras imorgon!


You the one that I dream about all day.


Dag 10.

Dag 10 -Planer för vintern.
Har väl inga speciella planer för vintern. Det är väl till och med vinter nu? Fast det märks ju inte då det inte är nå snö. En sak jag ska göra iallafall är att dra med mig Madde till alirs öga(stavas?) och åka pulka. Sen ska jag såklart fylla år, fira julafton och nyår! Och ha det allmänt mysigt! :)

Vill ha snö nu!

Såna som vi vet nog inte vad kärlek är men jag saknar dej.


Oh, take me back to the start.

Kom hem nyss då. Ska väl kolla på ett avsnitt av oc sen krypa ner i sängen. Godnatt!

Word.

We never really learn from the first mistake, not the second or third. It only hits us when we're given the last chance.

Ska väl ta och hoppa in i duschen nu och fräscha upp mig lite. Sen lite senare så drar jag iväg till norrberget igen och har lite filmmys i världens mysigaste tvrum! Blir inte så sent ikväll då det är skola imorgon så jag hinner nog lägga upp ett inlägg när jag kommer hem :)

Halvgammal bild.

Dag 9.

Dag 9 - En väldigt nära vän.
Den närmaste vännen jag har är helt klart Madelene. Hon började i våran klass i 3an. Vi var väl med varandra någon gång då också. Men vi började väl mest vara med varandra i 6an för att vi båda kände Moa. Sen hamnade vi i samma klass i 7an och började då vara med varandra riktigt mycket. Har nog aldrig träffat en sån galen och rolig människa förut. När jag tänker efter, alla dom sjukt roliga sakerna jag har gjort, så har hon alltid varit med på dom. Jag har aldrig behövt vara rädd för att berätta något för henne. Som det kan vara när man ska berätta för andra typ som "kan jag verkligen berätta det här?". Det har alltid varit självklart att jag kan berätta vad som helst för henne. Jag hoppar verkligen att vi aldrig tappar kontakten! Love you :)


Söndag.

Vaknade upp för ett tag sen. Sitter just nu och käkar en apelsin och ska väl sätta igång oc snart. Kom hem vid halv 3 igår. Drog till norrberget där det skulle vara fest men det var mest mys. Satt och drack några öl och kollade på skräckfilmer. Däckade i sängen direkt när jag kom hem. Blir att ta det lugnt hela dagen idag. Har så sjukt ont i huvudet. Bloggar kanske mer senare, puss! :)


17:45

Sitter just nu och käkar lite chips och dunkar musik och planerar nästa helg med madde på facebook. Kommer bli grymt;) Ska väl ta och börja fixa mig lite nu tror jag? Ska dra iväg med Madde och kolla läget på en fest och se om det är roligt eller inte. Annars hittar vi på någonting annat. Så vi hörs väl antagligen senare ikväll eller imorgon! Puss:)

Gammal fjortistranan/party låt ;)

Dag 8.

Dag 8 -En konstig tid i mitt liv.
Jag har varit med om många konstiga tider i mitt liv. Men den som är mest konstig måste nog vara en tid i åttan då jag var tillsammans med en total idiot. Var verkligen en konstig och tråkig tid. Men lärde mig mycket utav det, att aldrig mer göra om samma misstag. Man kan tro att man känner en person med egentligen så gör man inte det. Personer kan förändras på några sekunder och bli någonting man aldrig trodde att dom kunde bli. Så en viss period i åttan var en konstig tid i mitt liv!

En bild från åttan. Tror att det var runt den här perioden? Vid hösten/vintern.

It's hard to fight these feelings when it feels so hard to breathe.

Sitter just nu och lyssnar på lite musik och kollar runt lite. Funderar på att spela sims 3 snart? Fast vet inte om det är en sån bra idé. Man glömmer ju alltid bort tiden när man spelar sånt där. Och det sista jag vill är att vända på dygnen den här helgen också. Imorgon när jag har vaknat till tänker jag sätta igång och rota igenom massa lådor härinne och slänga massa gammalt skit. Sen kanske man hittar något som man glömt bort att man hade? Har massa smycken som ligger i en låda som jag inte har kollat i på fler månader. Haha, vet inte riktigt vad jag skriver så vi får höras imorgon! Puss på er:)

Jag undrar vad fan jag tänkte med när jag hade på mig så där mycket mascara. Alltså ser ni ögonfransarna eller!?

Jag svär jag drömde om dig inatt.

Kom hem nyss från ecenter. Blir att käka pizza när pappa och daniel kommer hem. Sen blir det chips, dipp och dricka framför idol. Standard fredag;)

Världens bästa

You are a cinema, I could watch you forever.

Tjena! Sitter och chillar lite nu. Har städay rummet, städat garderoben lite och dammsugit hela lägenheten! Snart ska hela familjen åka iväg och handla sen ikväll blir det mys framför idol. Får se vad som händer imorgon. Såg på Maddes blogg att det kanske kunde bli en fest?;) Vi får se helt enkelt!


Fattar inte varför jag blir så vit i ansiktet hela tiden..?

Dag 7.

Dag 7 - Mitt bloggnamn.
Mitt bloggnamn är väldigt stört. By ellenor betyder alltså av Ellenor. Hade noll inspiration när jag skulle komma på ett namn och snodde idén från en annan person. Kommer nog byta snart! :)

I hope I've made you see that I'm gone forever.

Har precis fikat te och macka med Erik i köket. Och även dunkat en massa musik och tokat oss lite. Rolig kille det där;) Ska väl snart hoppa ner i sängen och läsa lite juliatidningar. Haha, måste verkligen skaffa hem lite böcker. Måste som sagt läsa innan jag somnar. Imorgon är det helg. Får se vad som händer, är taggad på något superroligt och galet! Hörs imorgon! :)

Dag 6.

Dag 6 - Min dag.
Min dag hittills har varit helt okej. Var faktiskt ganska skönt att försova sig imorse så man kunde ta det lugnt. Hade företagsekonomi första timmen sen lunch som bestog av cowboysoppa. Haha. Och just nu sitter jag i cafeterian med Madde och väntar på dagens sista lektion, engelska. När jag kommer hem ska jag bara ta det lugnt och hänga i soffan hela dagen! :)

Mongobilder.

Försovning.

Hej. Försov mig imorse. Så nu sitter jag och käkar lite choklad och kollar på oc och ska väl dra iväg till skolan 10:25 ungefär. Aja, hörs senare! :)

Damp-inlägg.

Försökte mig på matteläxan igen och lyckades göra några tal men gav upp sen igen. Jag är så jävla dålig så det är fan sjukt. Jag fattar ingenting. Så imorgon ska jag lämna in en halvfärdig läxa, känns jättebra. Tänker istället kolla på oc hela kvällen. Orkar inte blogga nå mer idag, godnatt.

How people treat other people is a direct reflection of how they feel about themselves.

Sitter i mammas säng just nu och snackar lite. Hade världens jobbigaste idrott idag också, är helt skakig i armarna, haha. Ska hoppa in i duschen snart sen försöka göra klart mattteläxan. Vet inte riktigt hur det ska gå till.

Dag 5.

Dag 5 - Min favoritfilm.
Jag har ingen riktigt favoritfilm. Finns jättemånga som jag tycker om. Men några av favoriterna är iallafall Ps. I love you, my sisters keeper, dear john, fight club, snabba cash och såklart alla wallander och beck filmer!


-

What a wonderful life
For as long as you've been at my side
And I want you to know
I miss you so
And though our days come to an end
Know I'll never love like this again


A little bit of heaven.

Tänkte kolla på filmen här nedan innan jag går och lägger mig. Har läst att den ska vara riktigt sorglig så vi får se. Puss!

Rubrikbrist.

Gav precis upp med matten. Det var så himla drygt så jag orkade inge mer. Ska hoppa in i duschen nu och sen kolla på värsta pojkvänsakademin. Blir sängen tidigt idag då jag börjar 07:45 imorgon. Godnatt!

Just nu.


Matteläxa, godis och grym musik!

Servicekunskap.

Sitter på dagens sista lektion, finally! Jag, Madde och Amanda har jätteont i huvudet. Blir nog att jag tar och sover lite när jag kommer hem. Sen måste jag sätta igång och göra 3 sidors matteläxa. Kul? Nää inte speciellt.

Dag 4.

Dag 4 -  Mitt rum.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om mitt rum. Det är helt okej. Fast det brukar bli sjukt stökigt, men vems rum blir inte det? Jag har saker som alla andra har i sitt rum. En säng, ett skrivbord, garderober, en spegel och två stycken byråer med en liten tv på. När man städar och fixar till mitt rum är det faktiskt riktigt mysigt!
Lägger in en bild på mitt rum när jag kommer hem, är i skolan nu och har ingen sån bild på skoldatan.

The sims 3.

Kom hem för ett tag sen. Har suttit och pratat med Mamma sen jag kom hem. Ska spela sims nu, blev helt fast igår när jag spelade. Var så mycket som hände, haha;) Så vi hörs väl om några timmar igen antar jag!


Why waste your time getting hurt by someone, when there's someone else out there waiting to make you happy?

Sitter på infolektionen med Madde och Erik och försöker jobba med någon konstig sak men det går inte så bra. Har mentorstid efter den här lektionen sen slutar jag. Kommer antagligen krascha i sängen då. Aja, hörs senare! :)

Konstig bild från weheartit.

Dag 3.

Dag 3 - Min klass.
Blir ju passande att skriva om det här nu när jag sitter på lektion med min klass. Min klass är väl helt okej. Inte för tråkig och inte för skrikig liksom. Haha, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer? Den är bra iallafall! :)

The ones who feel the need to impress you, are the ones who are already impressed by you.

Förlåt för att jag inte bloggat någonting idag. Har inte orkat helt enkelt. Kollade nyss klart på beck och ska nu göra lite te sen sätta mig och spela lite sims 3 tills jag blir trött. Godnatt:)

Hur kan ett gott skratt förlänga livet när tiden går fort när man har roligt?

Vaknade för ett tag sen. Har precis duschat och klätt på mig myskläder och ska gå och käka något nu, tror det blir tacos som blev kvar från igår! :)

Nyduschad!

-

"Until you spread your wings, you'll have no idea how far you can fly."

Joel Kinnaman.

Finns det någon snyggare än Joel Kinnaman egentligen? Tror fan inte det alltså! Han är sjukt bra i Johan Falk-filmerna och i Snabba Cash. Tror jag måste ladda ner den filmen bara för att få kolla lite på han;)


Lista.

Tänkte börja med en sån här lista som typ alla med blogg har gjort utom jag? Börjar imorgon! :)

Dag 1: 10 fakta om mig.
Dag 2: Mitt senaste förhållande.
Dag 3: Min klass.
Dag 4: Mitt rum.
Dag 5: Min favoritfilm.
Dag 6: Min dag.
Dag 7: Mitt bloggnamn.
Dag 8: En konstig tid i mitt liv.
Dag 9: En väldigt nära vän.
Dag 10: Planer för vintern.

Dag 11: En bild av något som gör mig glad.
Dag 12: Vad är kärlek?
Dag 13: Det här får mig att gråta.
Dag 14: Min favoritlåt.
Dag 15: En bild på mig från förra året och nu / hur har jag förändrats?

Dag 16: Detta hade jag på mig idag.
Dag 17: Min första kärlek.
Dag 18: Mina rädslor
Dag 19: Min första kyss.
Dag 20: Saker jag ångrar.
Dag 21: En bild på mig som reflekterar min personlighet.
Dag 22: 10 saker jag hatar/älskar.
Dag 23: En tid jag saknar.
Dag 24: Fem finaste låtarna.
Dag 25: Någonting jag är beroende utav.
Dag 26: Mitt favoritplagg.
Dag 27: Bloggar jag läser.
Dag 28: Någonting som gör mig glad.
Dag 29: Bästa tiden på året.
Dag 30: Sammanfattning utav den senaste månaden

A relationship without trust is like a mobile with no service, all you do is play games.

Har inte orkat blogga något idag typ. Men kollade som sagt på idol förut då. Tyckte alla var dåliga idag, den bästa var faktiskt Amanda Fondell. Nu håller vi på med tacos i köket,lite sent kanske,men vem bryr sig? Sen efter ska jag lägga mig och dö i soffan då jag antagligen kommer vara hur mätt som helst. Mysig fredag!:)

Fredagmorgon.

Är redo för skolan nu. Har en riktig "ful-dag" idag. Aja slutar vid 12 tiden ungefär tror jag, så vi kanske hörs mer då? Tror det blir hemmamys i helgen men man vet aldrig.

... ♥

DAGENS OUTFIT.


Tröjan kan vara den skönaste tröjan någonsin!

I thought you were my fairytale

Kom hem för ett tag sen. Hade ett "test" på engelskan sista timmen. Med 100 frågor, snacka om drygt! Var ju som sagt jättetrött i skolan men nu är jag pigg, så nu tänker jag göra i ordning lite te och börja plugga lite servicekunskap när jag ändå är så pigg! Hörs mer senare :)



Leker med Eriks keps;)

Arbete i mörkret.

Tjo! Sitter i ett totalt mörkt rum med Erik och Madde just nu. Försöker jobba med typ "myndigheten för radio och tv". Men det går inte så bra. Har engelska efter det här sen får man äntligen komma hem! Har ont i halsen och är jättetrött. Haha, vet inte vad jag ska skriva, vi hörs senare:)

Every girl is beautiful, it just takes the right guy to see it.

Är sjukligt trött så nu lägger mig i sängen och läser i några julia tidningar tills jag somnar. Haha, har inga böcker eller andra tidningar att läsa och jag måste verkligen läsa något innan jag somnar så det fick bli dom. Aja, godnatt!

Bild från google.

Dagens outfit.


Här har ni dagens outfit. Minus koftan då. Och bilden är tagen för någon månad sen men kan inte precis ta en bild då jag sitter i myskläder just nu.

People are like music, some speak the truth and others are just noise.

Sitter och pluggar just nu. Var ju som sagt hos tandläkaren förut, och det gick bra som vanligt. Ska snart käka pannkaka och sen blir det mys framför antingen teven eller oc. Så ska försöka bli klar med läxan innan dess! Puss:)


Här ser ni min pluggplats!

Be careful what you wish for, 'cause you just might get it.

Hej! Sitter på svenskan med Madde och Amanda just nu. Har lunch efter den här lektionen sen svenska igen och sen idrott. 17:10 ska jag till tandläkaren, jättedrygt. Sen efter det blir det lite pluggande! :)

Gamla tider;)

Jag är med och tävlar om...

Jag är med och tävlar om en "säck" med massa grejer i på Gossips.se. Var med och tävla ni med! Tävlingen avslutas nu på fredag.

Before you say something, stop and think how you'd feel if someone said it to you.

Kom hem för ett tag sen. Ganska nice att sluta 10:45 istället för 15:55! Ska fortsätta kolla på oc nu, är helt fast!

Jag måste färga håret! Utväxten är fruktansvärd..

Tisdagmorgon.

Klev nyss upp ur sängen. Fick inte världens bästa start på dagen om man säger så. Jaja, det kommer bli bättre, men det kommer ta väldigt lång tid. Ska hitta nå kläder att ta på mig och sen sminka mig lite. Aja, bloggar kanske mer i skolan om jag blir på bättre humör annars dissar jag den här dåliga bloggen resten av dagen.

Don't pray for an easy life, pray for the strenght to endure a hard one.

Är helt fast i oc redan. Hur har jag kunnat fått för mig att den där serien skulle vara dålig? Ska faktiskt ta en paus och göra lite matte nu - som jag alltid kommer efter i. Men med lite bra musik och lite choklad så ska det nog gå bra.

A champion is someone who gets up even when he can't.

Blev inge sova för mig. Kom på att det kanske är en dum idé, då jag säkert inte kommer kunna sova inatt. Istället så tog jag på mig favorit mysdressen och ska nu kolla på dom två sista avsnitten av gossip girl sen tänkte jag ge oc ett försök också! Har aldrig sett den serien förut men har hört att den ska vara jättebra så ja, vi får väl se;)

Hemma.

Kom nyss hem från skolan. Har tvättat bort sminket och satt på mig myskläder och nu tänker jag däcka i sängen. Bloggar mer när jag har vaknat!:)

Dont come back to me.

Har gjort mig redo inför skoldagen imorgon. Har duschat, rakat benen och använt ansiktsmask och allt sånt där. Börjar 09:20 imorgon så lika bra att jag lägger mig i sängen och kollar på tv tills jag somnar.

Ser inte helt fel ut!

As we grow up, we don't lose friends. We just learn who our real ones are.

Sen jag kom hem så har jag såklart dunkat musik. Sen har jag bytt sängkläder, plockat undan mina kläder från torkställningen och satt igång en ny tvättmaskin. Tänkte dra fram dammsugaren och dammsuga rummet och sen plocka undan lite saker från golvet och sånt där medans jag ändå väntar på käk:)

And It took so long just to feel alright.

Hej! Klev nyss up ur sängen. Är så trött så jag skulle kunna dö, gick inte och la mig förrän klockan 07:00. Sen kommer alla här hemma och väcker en sjukt tidigt. Ska iallafall göra mig iordning nu och sen dra ut på en promenad innan det blir allt för mörkt. Puss! :)

We both know for sure that it's time to close that door.

Sitter och snackar med David på msn just. Men är väl dags att krypa ner i sängen nu. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig upp på måndagmorgon. Men ja, det löser sig väl? Imorgon tänkte jag dra ut på en promenad sen blir det mys hela kvällen. Hörs imorgon, godnatt! :)

Haha snygg bild från typ.. sexan/sjuan? :)

It was only just a dream.

Har precis vaknat ur min koma som jag hamnade i för ett tag sen. Låg och tänkte sjukt mycket på sängen och lyssnade på deppig musik. Men nu mår jag bra igen. Ska byta position i sängen eftersom jag legat på samma sätt i flera timmar. Sen ska jag slå igång en film och käka lite chips här på sängen. Mysigt? Ja! Och om precis en månad fyller jag 16, feels good!
Bjuder på två grymma låtar!


-

I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
But I have grown too strong
To ever fall back in your arms

Say you won't forget and I'll be okay.

Hej. Vaknade sjukt sent idag. Aja, har iallafall satt igång en tvättmaskin och nyss kommit ur duschen. Sitter just nu och lyssnar på musik och väntar på att mamma och pappa ska komma hem så man kan få i sig nå mat. Blir mys resten av kvällen. Skola om två dagar, orkar inte..

Nyduschad tjej.

Idolmys.

Har haft lite idolmys här hemma. Vi gjorde egen pizza, sjuktligt gott blev det! Och herregud, Moa i idol! Hur grym kan man bli egentligen!? Ska kolla på någon film tills idol börjar igen. Sen blir det väl ännu mer film efter idol. Hur förvånad blev du nu Robin? ;)

Fredagmorgon.

Hej. Vaknade för ett tag sen. Ska gå och käka frukost nu. Sen får jag se vad som händer ikväll. Det är ju tranan ikväll, men jag har inge pengar så det går ju inte. Aja, kanske blir mys framför idol eller något liknande! :)


En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm.

Kom hem för ett tag sen. Var så sjukligt kallt ute så vi drog hem vid halv 12 ungefär. Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik och tänker. Ska kolla på några filmer senare. Får se om jag bloggar mer eller inte, annars hörs vi imorgon! :)

Cpbild.

Finast!


Trots att drömmen om att alltid ha dig gick i kras.

Har svullat sibyllamat nu och ska väl dra ut om några minuter. Får se vad vi gör, blir nog ahuset då det är så kallt ute.


Haha söt bild;)

Du väckte någonting inuti mig som länge varit gömt.

Kom hem nyss. Ska ta och käka något nu, sen börjar jag fixa mig lite sen drar jag ut med Madde.

Världens bästa ställe. Tog kortet med min mobilkamera vilket inte gick så bra eftersom jag alltid får spasmer varje gång jag ska knäppa ett kort. Bilderna från digitalkameran orkar jag inte lägga över på datan:)

Promenad.

Drar ut och går nu innan det blir alldeles för mörkt. Tar med mig våran digitalkamera och springer runt ute och leker wannabe fotograf och låtsas att jag har en systemkamera, hörs senare! :)

True words.

Kärlek är som ett gummiband, när den ena släpper får den andra ta smällen..


Treat people how you want to be treated or karma will sure as hell teach you how to treat someone.

Vaknade faktiskt hyffsat tidigt idag. Ungefär vid 13:00 fast sen låg jag kvar i sängen tills mitt alarm ringde klockan 14:00. Haha, jag hade fortfarande sovit om jag inte ställt alarm. Ska gå och käka lite frukost nu sen tänkte jag faktiskt dra ut på en promenad. Lyssna på lite musik och gå en långpromenad. Sen ikväll får vi se vad som händer, antingen blir det att dra ut med Madde eller så blir jag hemma och har filmmys. Man blir ju så trött när man vänder på dygnen. Man tror att man borde vara pigg när man sover bort nästan hela dagen men man blir så himla seg så det finns inte.

En bild ifrån tiden då allting gick som det skulle..

Memories♥





Sjukt vad roliga minnen man har med såna här "fjortislåtar" egentligen!

Skor.

Har glömt att lägga upp bilder på mina nya skor. Fick dom i fredags, och jag är kär. Dom är jättevarma, vilket är super då jag fryser om fötterna all the time när det är snö ute.



Har använt dom så dom är ju lite smutsiga.

If you can't accept the fact that people aren't perfect, you're going to end up alone.

Kladdkakan blev god antar jag, eftersom den tog slut direkt och det inte var någon som slängde något;) Fick panik förut när jag såg hur fint Maddes hår blev efter hon färgade det mörkare. Vill också göra något med mitt hår. Funderar på att bli lite mörkare? Typ mörkblond? Men har ingen aning. Åh, hatar allt som har med hår att göra.

Tog en paus från det här inlägget ett tag och gick och gjorde ansiktsmask och såna grejer, super skönt! Man blir så len i ansiktet och man känner sig som en ny människa typ, hehe. Ska gå och göra i ordning te nu iallafall och sen sätta mig och spela lite sims tror jag.

Dagens mys-outfit. Såklart är favoritbyxorna på!

Kladdkaka.

Sitter i köket just nu medans Erik håller på och vispar ihop ägg och socker. Vi ska nämligen göra kladdkaka;)Får se hur det går då jag aldrig har gjort kladdkaka själv, haha.

You know you're in love when the butterflies never fly away.

Vaknade klockan 15:30, hoppade in i duschen direkt för mitt hår var så sjukt äckligt. Måste verkligen vända tillbaka dygnen, ska försöka göra det redan ikväll! Ska gå och äta "frukost" nu. Fan vad förvirrat allting blir när man vaknar såhär sent... Aja, blog you later! ;)

Ge mig sol och värme:(

Don't ever think that I'm proud of what I've done

Ligger och kollar på unknown just nu. Jättebra film! Dock drar den upp ganska mycket minnen. Trodde det här skulle bli lätt, men det kommer bli allt annat än lätt. Har lovat mig själv att inte falla tillbaka igen och det tänker jag hålla. Jag går hellre igenom en svår tid istället för att allting ska börja om. Everything happens for a reason.

Plockar undan datan när filmen är slut och försöker få lite sömn. Men får se hur det går när alla dom här tankarna flyger omkring i huvudet. Godnatt.

..

It's like you're screaming but no one can hear.
You almost feel ashamed that someone could be that important.
That without them, you feel like nothing.
No one will ever understands how much it hurts.
You feel hopeless, like nothing can save you.
And when it's over and it's gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back so you can have the good.

The most beautiful thing about my eyes is the reflection of yours.

Hade planer på att vara hemma och ta det lugnt men sen drog jag ut med Madde en liten snabbis. Hade massa härligt tjejsnack sen fick vi för oss att vi skulle åka på en liten "roadtrip", men det slutade inte så bra som vi hade hoppats. Hamnade mitt ute i ingenstans i totalt mörker, haha. Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik och har det allmänt mysigt. Ska ta och kolla klart på filmen som jag aldrig kollade klart på igår. Ska försöka lägga mig hyfsat tidigt idag, men det kommer nog inte hända haha;)

Haha, jättefin bild;)

Du var vackrast i världen men inte samma person.

Tjena, vaknade för ett tag sen. Måste försöka vända tillbaka dygnen igen, blir så trött på dagarna. La mig liksom ungefär vid 06:00 imorse! Ska hoppa in i duschen lite senare, sen ska jag försöka få tag på Moa. Aja, har inte så mycket mer att säga så vi får väl höras senare! :)

Nyvaken flicka.

And I can almost see, through the dark there is light.

Har vänt på dygnen redan. Men det är inte precis något ovanligt, händer varje lov så man blir ju van. Imorgon ska jag vara med Moa, får se vad vi hittar på. Sen på onsdag skulle jag vela vara med Madde? Är sugen på lite tjejsnack. Så hör av dig om du är intresserad!:DNu ska jag ladda ner någon film och sen mysa framför den innan jag kryper ner i sängen och försöker somna.

Tänkte kolla på den här!

RSS 2.0