If it's meant to be, it will be.

Har haft en jättemysig helg. Har bara varit hemma och tagit det lugnt. Vilat och ätit god mat och sånt med bästa familjen. Nu ska jag göra klart uppgifter som jag inte lämnat in sen blir det solsidan och beck. 

Bilder från London.

När jag kollar på dom här bilderna så längtar jag faktiskt tillbaka. Trots att det var sjukt jobbigt att kliva upp tidigt varje morgon och gå hela dagarna så fötterna värkte och sova i en stenhård säng. Superhäftig stad. Kommer verkligen åka dit någon annan gång! 

London shopping.

£12 (ungefär 120 kronor)
£14 (ungefär 140 kronor)
£9 (ungefär 90 kronor)
£14 (ungefär 140 kronor)
£9 (ungefär 90 kronor)
£12 (ungefär 120 kronor)
£6 (ungefär 60 kronor)
£4 (ungefär 40 kronor)
£4 (40 kronor)
£2 (20 kronor)
£2 (ungefär 20 kronor)
£2 (20 kronor)
£1.70 (17 kronor)
£1.70 (17 kronor)
£4 (40 kronor)
£1 (10 kronor)
£18 (180 kronor)
£9 (90 kronor)
 
Sen köpte jag en hårmunk, ett par toflor till mamma, en piké till pappa och en tröja till Erik. 

Hemma.

Kom hem från London för ett tag sen. Har varit en sjukt rolig upplevelse! Superhäftig stad med underbar shopping. Lägger upp bilder imorgon på vad jag köpt och lite andra bilder från London. Nu ska jag tvätta bort sminket och umgås med familjen. Puss! :)

London imorgon!

Kanske ska börja packa resväskan nu? Åker ju till London imorgon!! Sen ska jag gå ner till mormor en stund. Sen hem och ta det lugnt och umgås med familjen sista dagen. Klassen ska mötas 06:15 på resecentrum imorgon, sen åker vi! Kommer hem på fredag. Och antagligen så kommer det komma en bildbomb när jag kommit hem. 
Kommer bli sjukt kul!! 

The ones that love us never really leave us.

Jaha, godmorgon då. Vaknade för typ en timme sedan. Helt värdelöst. Nu sitter jag iallafall här vid skrivbordet med 4 böcker framför mig och ska precis börja plugga. Så irriterad över att skolan börjar imorgon. Nu vill jag att den veckan ska gå fort så vi får åka till London och sen efter det vill jag ha jullov. Har iallafall haft ett jättebra lov. Gjort massa roliga saker. Nu väntar plugget, sen är det dags för solsidan och efter det så är det beck. 

Do everything, regret nothing.

Kom hem för typ en timme sen. Var meningen att det skulle vara fest hos Moa igår. Men det var typ inge folk som kom. Så drog till tranan med Andreas och Billy istället och dansade loss lite. Sen tog vi 01:20 bussen hem och sen åkte vi hem till Moa där vi alla skulle sova. Men blev inte så mycket sömn precis. Ingen kunde somna och alla bara sprang runt och härjade. 
 
Nu har jag precis kommit ur duschen och tänkte ta och lägga mig en stund. Mår jätteilla. Tror det beror på sömnbristen eftersom att jag bara drack en cider igår och lite bål så jag är inte precis bakis. Så nu är planen att jag ska sova ett tag, sen försöka plugga lite och sen ikväll kanske jag och Moa går ner på stan eller något bara. Blir inge sent ikväll då jag verkligen måste sova ut inatt! Puss :)
Bara 9 dagar kvar tills min klass åker till London!!

Free like the wind.

Kom hem för en timme sen ungefär. Åkte till Uppsala igår. Blev bara en kort vistelse där den här gången. Har iallafall haft jätteroligt. Nu ska jag fräscha upp mig lite och sen åka till Moa. Älskar lov! Man kan göra exakt det man känner för.  Imorgon på dagen ska jag iallafall försöka plugga lite. Men det är ju inte det lättaste när det är lov och när man känner för att göra en masa roliga saker.. Puss :)

RSS 2.0