bilder från skolan

Kom hem från skolan för ett tag sen. Ska typ lägga mig och kolla på andra avenyn snart. Är verkligen supertrött idag. Kanske var för att jag fick lite små utbrott på bilden innan jag gick hem. Måste nämligen rita klart 2 bilder på lovet! När det är lov ska man ju vara ledig, det är som att dom ska ta med sig jobb på sin semester? Aja. Har även gjort mitt val till gymnasie idag. Blev handel här i stan i första hand. Sen andra hand blev det handel i Hudik sen tredje hand så blev det styling i Uppsala.

lite snygg är vi väl ändå?

söndag

Sov till 17:00 idag. Ska väl chilla ända till 19:00 då jag ska duscha sen ska jag göra ansiktsmask, skrubb och allt det där! Sen blir det solsidan och wallander!
Så vi hörs senare! :)

Konstig bil bild ;)

hemma

Kom hem nyss. Vi var bara ute lite och var på skytten och kollade efter när Jonte flyttade. Sen har vi suttit och snackat känslor och om allt mellan himmel och jord. Nu blir det data ganska länge:)

Haha, sjukt dåliga bilder!

lördag

Jag lider av enorm trötthet.. Har ju nyss vaknat, har suttit här ett tag och käkat frukost och det. Och är redan trött. Skulle vela ta en powernap men då kommer jag sova hur länge som helst.
Ska iallafall vara med Madde senare ikväll tror jag. Men nu ska jag hämta täcke och mysa ner mig här i datastolen innan jag fryser sönder på riktigt!

fredag!

Då var det fredag igen då ;) Blir bara tv och data för mig hela kvällen. Gick och la mig direkt när jag kom hem och somnade och vaknade vid 18:00- 19:00 så det blev inget att jag ochn Madde gick ut. Vi gör det säkert imorgon istället då. Har ju inte varit med henne på sjukt länge!

Hemma hos jonte :(

morgon

Sitter och väntar på Madde och kom nyss på att det var en dålig idé att gå till skolan ändå. Hostar hela tiden och är sjukt snorig. Men men kommer hem runt 15:40 eller tidigare om vi får sluta tidigare då :)
Ni får 3 fula och snabba facelookbilder iallafall ;)

Fråga inte vad det är för konstig pose på sista bilden. Håret ramla ner i ansiktet i hela tiden..

universum är stort, du var mittpunkten

Vaknade runt klockan 16:00 idag.. Har sovit sjukt skönt. Ska snart hoppa in i duschen för jag stinker verkligen för jag svettas 24/7. Sen blir det tv, data och film hela dagen!
Måste till skolan imorgon, orkar inte sitta hemma längre, så sjukt trött på det!

bild från åttan.

på bättringsvägen!

Har nyss kravlat mig ur sängen och på första gången nu under min "sjukperiod" så är jag sugen på frukost! Så nu blir det fetingfrukost framför tvn. Har inte lika mycket feber som igår heller, och inte så ont i halsen. Hostar bara sjukt mycket och är snorig, så jag är iallafall på bättringsvägen!

Blir nog inge skola imorgon men på fredag ska jag fan dit! Det är ju sista gången på hemkunskapen då tror jag, eller alla har sagt det. Och då kanske vi får göra någonting gott och det tänker jag inte missa ;)

Men nu blir det frukost och häng i soffan. Så hörs senare! :)

Geme sommar, sol och värme!!

mysdag

Vaknade runt 13:00 idag. Jag har faktiskt sovit inatt! Sjukt skönt. Ska bara ta det lugnt idag och ligga i soffan och kolla på film. Har ju nationella,muntligt, imorgon men jag kan inte göra det. Så jag kommer väl få göra det själv med Monica eller nått nån annan gång. Men aja ska mysa ner mig i soffan nu. Så vi hörs! :)

Om ni undrar varför ni inte får nå bilder på mig längre så är det för att jag ser helt sjuk ut just nu..

Bjuder därför på en ganska gammal bild ;)

Jag vill kunna se dig le en sista gång

http://www.youtube.com/watch?v=cbAjfG5EtjI&feature=player_embedded
älskar den här låten!
den blir bara bättre och bättre för varje gång man hör den!


sjuk!

Kommer bli värdelös uppdatering dom närmsta dagarna. Är fruktansvärt sjuk och svettas som en jag vet inte vad. Sen hostar jag som fan. Och har ont i halsen och huvudet. Har nationella på onsdag, muntligt! Hur ska jag kunna prata inför klassen när jag låter som jag gör!? Aja, måste iallafall göra det..

Och det kanske är självklart att jag inte gick till skolan idag eftersom jag inte sov någonting på hela natten. Eller jo till och från med 5 minuters mellanrum. Men nu ska jag sluta tjata om hur sjuk jag är och det.

Ska sitta här och dö en stund sen blir det väl tv sen ska jag försöka sova, vilket inte kommer gå..

Bild i repris eller nått sånt.

tacos + solsidan + wallander = ♥

Nu blir det tacos, sen älskade solsidan sen wallander! Ska ligga och mysa med mitt enorma duntäcke i soffan resten av kvällen så det blir inge bloggande. Har förresten blivit sjuk under natten. Har en jättehemsk hosta, sen fryser jag som sjutton och har ont i huvudet. Ska iallafall till skolan imorgon sen blir jag nog hemma på tisdag om jag fortfarande mår såhär då.. :)

Men vi hörs mer imorgon! :)

myskväll med familjen♥

Nu blir det tacos och sedan mys framför melodifestivalen med familjen. Kan behöva ta det lugnt sen igår. Men vi hörs senare!

Even though you're gone, we still a team

Har sovit sen jag kom hem från skolan. Så jag är skitpigg nu, så jag sitter och snackar med rasmus. Ska välja kläder till tranan imorgon snart också. Men vi hörs mer senare imorgon! :)

http://www.youtube.com/watch?v=UsDWj2NhInc&feature=fvw
får lägga in såhär, eftersom det inte går att lägga in youtubeklipp.



skön skoldag!

Har haft världens skönaste skoldag! Först idrott och där var vi bara 7 stycken(?) och vi hade redskap. Sen engelska och där jobbade jag faktiskt jättebra. Sen lunch, sen satt vi kvar på skolan och kollade på roliga filmklipp tills alla utom jag och Johanna skulle ha nationella. Sen gick vi hem.

Och nu sitter jag och käkar äpple och dricker en skitgod saft som mamma har gjort själv! ;) Ska sätta mig och försöka göra lite i repetionshäftet till matten nu eftersom vi har matteprov imorgon. Sen blir det film hela kvällen!

Såhär läcker är jag just nu ;)

engelska

Sitter på engelskan nu och slutar snart, Få se om äter innan vi går hem :) Aja hörs senare :)

tisdag

Har inte orkat/haft tid att blogga idag. Slutade 14:50 idag sen har jag typ tagit det lugnt bara. Men nu ska jag kolla på film! Slutar 11:05 imorgon, skönt!

Sockersöt bild! Och vattenfläcken på mitt ben blev genom att jag tappade choklad där så jag var tvungen att tvätta bort det med vatten.

söndag

Vaknade för ett tag sen. Eller jag blev väckt av alla här hemma. Skulle lugnt kunna sova i minst 5 timmar till men lika bra att kliva upp nu så jag somnar i bra tid ikväll.
Sen ikväll är det ju solsidan + wallander som jag laddat till sen förra veckan. Sen imorgon kommer Markus hit eftersom det är alla hjärtansdag.

Nu blir det film tills ikväll så vi hörs! :)

Konstig bild..

mitt i natten

Är fortfarande vaken. Sitter och snackar med lite folk och en utav dom är Maddes 20åriga granne, haha! Aja blir väl uppe ett tag till.

Bjuder på en hemsk och äcklig fjortisbild från tranan... Jag spyr, kolla mina ögonfransar och mina läppar och hela mitt ansikte!

I've never seen a smile that can light the room like yours

Har nyss kollat på en massa bra filmer. Eller ja 2 stycken bara. Hinner väl bli 2 stycken till innan jag ska sova. Har hänt för mycket ikväll alltså! Massa förvirrande saker så jag kommer nog absolut inte kunna sluta tänka! Det är nog mitt största problem. Att jag ligger och tänker så mycket innan jag ska sova så jag inte somnar på flera timmar.

Så nu blir det film sen sova. Godnatt :)

Bjuder på en konstig bild. Jag vet inte hur många såna här bilder jag har alltså, flera hundra måste det vara..

myskväll med familjen♥

Ska äta kyckling, ris och curry nu, gott! Sen efter det blir det melodifestivalen med världens bästa familj och chips & dipp, ben & jerrys. Markus kunde inte komma hit idag för hans föräldrar vela inte skjutsa han men det är ganska skönt att vara ensam med familjen också.

Så det blir inge mer inlägg idag vad jag vet!

Jag just nu ;)

Varje gång är som den första gång vi sågs även om det är över nu

Har varit vaken ganska länge nu. Ska klä på mig nu och städa rummet lite. Sen blir det väl film tills Markus kommer hit.
Låg vaken väldigt länge igår faktiskt. Tror inte jag somnade förrän klockan var 05:00. Låg och tänkte så mycket och har verkligen tänkt igenom saker nu.
Men vi hörs när vi hörs ;)

Fan vad längesen det här känns! Alla bilder är från 7an. Kan inte fatta att vi slutar 9an snart...

inte utan min dotter

Har inte hunnit/orkat bloggat idag. Har nyss kollat på en jättebra film med Mamma. Tycker verkligen att den är sevärd! Jag trodde den skulle vara jättedålig innan vi kollade på den, men det är en av dom bästa filmerna jag sett! Plus att den är verklighetsbaserad! :o

Handling: År 1984 tog Betty Mahmoodys man med sig familjen till hans hemland Iran. Men det slutar med att han bestämmer sig för att stanna - och plötsligt är Betty en fånge utan några som helst rättigheter som kvinna. Filmen är baserad på Betty Mahmoodys bok om sin flykt med dottern från Iran hem till USA.

Markus kommer hem till mig imorgon vid 17:00 typ så jag ska gå och lägga mig nu så jag är pigg tills imorgon. Så vi hörs imorgon! :)

hahaha

Haha världens jävla roligaste sak har hänt! Kommer skratta i minst en vecka! :Ö Berättar sen när jag kommer hem :Ö

i skolan

Sitter på no:n nu men jag och Madde orkar absolut inte jobba för Erik är inte här så vi behöver inte lämna in arbetet idag. Tror jag iallafall ;)

Nästan alla skolor slipper skolan förutom vi! Hoppas verkligen inte att Hans hinner till skolan innan 2 för då slipper vi hemkunskapen. Fast eftersom jag har sån otur så kommer han säkert komma i sista sekund..

Hörs mer sen när jag kommer hem!

Snygga va?;)

But you broke me, now I can't feel anything

Har inte gjort så himla mycket sen jag kom hem från skolan. Har gjort lite på no:n iallafall, men kommer få jobba ihjäl mig imorgon!

Ska gå och kolla på tv med Mamma en liten stund sen ska jag sova, är jättetrött! I helgen ska jag inte göra någonting tror jag. Markus ska sova här på lördag iallafall sen vet jag inget mer. Orkar inte göra så mycket heller så.

Fick mina p-piller idag med! :)

Sitter i matsalen med madde..

Sitter i matsalen med madde nu. Vi fick sluta när vi var klar med nationella. Så vi har lunch/rast ända till halv 1från typ halv 10. Ska ner till ungdomsmottagningen sen. Aja hörs när jag kommer hem :)

godnatt

Har sovit hela kvällen! Blev inget med no:n men gör det imorgon istället ;) Haha, undra hur många gånger jag sagt så där nu? Ska iallafall gå och lägga mig nu.

Måste typ låsa in godisburken någonstans annars kommer jag gå upp och äta inatt! Har nationella imorgon på morgon. Uppsats på minst 3 sidor. Men det kommer säkert gå bra! :)

Haha, madde do you remember? ;)

bilder från dagen

Åkte ju till ecenter med Madde och köpte godis. Men vi gick runt lite överallt, först coop sen dollar, sen skokanonen och en till affär som jag inte säger vilken ;)
På sko kanonen hittade jag mina drömskor!

Dom flesta bilder är jättefula och det, men skit i det och enjoy istället ;)


Det får bli sista bilden. Och nu ska jag faktiskt helt otroligt ta tag i no:n även fast mitt huvud snart spricker..

dollar

Kom hem från skolan för ett tag sen. Ska platta håret en snabbis sen kommer Madde hit sen åker vi till dollar och köper godis till imorgon.

Sådär roligt hade vi på engelskan idag;)
När jag kommer hem SKA jag göra min no. Sen när jag är klar med det så blir det sängen med film!

trött!

Är så trött så jag skulle kunna ramla ihop och dö på golvet nu alltså. Kunde inte somna igår, hade så fruktansvärt ont i huvudet och mådde jätteilla. Sen har jag hemsk träningsvärk i låren.

Ska fixa mig lite nu, men orkar inte egentligen. Blir bara lite smink så jag slipper se död ut. Och håret skiter jag i helt totalt.

Slutar 13:10 idag tror jag. Skönt! Behöver verkligen sluta tidigt så jag hinner sova en stund sen plugga.

Men hörs sen! :)

That something so strong someday will be gone, must say goodbye

Har nyss kollat på High School Musical 3. Den var faktiskt sorglig, fast jag tycker ju alla filmer utom komedi är sorgliga. Började tänka på en sak när jag såg den här filmen. Att jag snart slutar nian ju! Jättesorgligt och sjukt vad fort det har gått! Känns som jag nyss gick i sexan..

Ska iallafall äta lite kvällsfika nu sen blir det sängen och lyssna på lite musik och läsa eller något. Kommer säkert inte kunna somna med tanke på hur mycket jag har i tankarna redan nu ;)

Och det där med att jag skulle göra lite no idag, det sket sig ju direkt. Gör det imorgon istället ;)

Ganska gammal bild. Vad hände med ögonen liksom? :o

tisdag

Har precis fixat mig och sånt. Madde kommer om en halvtimme så jag hinner sitta här en stund. Har ju nationella prov nu! Hoppas det går bra iallafall! Håll tummarna för mig ;)

När jag kommer hem ska jag faktiskt göra lite no, helt otroligt. Men det blir bara lite grann sen tänker jag köra på sängläge hela dagen som igår. Fick nackspärr igår tror jag. Kollade på en film som var 2 timmar och 20 minuter lång och jag låg på mage men nacken helt vänd hela filmen! Plus dom andra 2 filmerna som jag kollade på. :o

Men jag skriver när jag kommer hem! Vilket blir runt 15:00 :)


facelook eller något i den stilen ;) jag ville inte riktigt fastna på bild idag så ni får nöja er med dom här!

måndag

Kom hem från skolan för ett tag sen. Och nu ligger jag i sängen och ska kolla på film exakt hela dagen. Är verkligen jättetrött och har jätteont i huvudet. Fick träffa älskling idag med! Följde med madde till ungdomsmottagningen när hon skulle få p-piller. Och då träffade vi Markus också var han med oss en stund. På torsdag ska ju jag dit och få mina p-piller! :)

Har nationella prov imorgon och på torsdag, ganska nervös men det ska nog gå bra!
Men jag skriver mer senare när jag har något vettigt att säga ;)

solsidan + wallander ♥

Ska hoppa in i duschen nu och fräscha upp mig. Och göra ansiktsmask och sånt där som jag alltid brukar göra på söndagar. Sen klockan 20:00 så blir det solsidan sen klockan 21:00 så blir det wallander! Så jag kommer vara i soffan resten av kvällen.


ny blogg!

Ny blogg nu! Eller ja, samma design typ och samma innehåll. Bara ett nytt namn. Gick ju inte att kommentera den gamla men nu ska det funka hoppas jag!

Och namnet byellenor, alltså av ellenor, fast på engelska då ;) För bloggen är ju av mig så att säga ;)


Bjuder på en bild på mig ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0