One of the hardest decisions you’'ll ever face in life is choosing whether to walk away or try harder.

Hejhej! 
Slutade vid 13:25 idag, skönt! När jag kom så var Mona och Sara här så satte mig och fikade med dom, erik och mamma tills dom åkte hem. Då la jag mig i sängen och somnade ett tag. Blev väckt för ett tag sen då det var dags att käka pizza. Och nu sitter jag här och lyssnar på jättehärlig musik och kollar på en jätteinspirerande sida. http://itsirrational.com. Älskar såna där sidor. Kan sitta och kolla sida efter sida i flera timmar om så skulle vara. I helgen ska jag inte göra något speciellt. Tänker bara vara hemma och ta det lugnt. Har varit sjuk hela veckan så har varit helt slut i skolan. Imorgon tänkte jag dock plugga lite hemma. Aja, nu ska jag fortsätta kolla vidare på den där sidan. Puss :)
'
Bjuder på en bild från strömmingsleken på mig och Madde. 

Sjuk..

Godmorgon! Eller aa min morgon var inte så bra men hoppas eran var lite bättre. Vaknade klockan 07:00 och hade så jävla sjukt ont överallt ungefär. Har hur ont i huvudet som helst. Vill bara lägga mig i sängen och dö. Men lika bra att dra till skolan så man inte missar något och hamnar helt efter. Dock så skippade jag första lektionen idag. Orkade verkligen inte skynda mig när jag mår såhär dåligt. Nu ska jag ta alvedon och dricka klart mitt te sen slänga på mig nå kläder. Börjar 09:05 så kan ju ta det lugnt iallafall. Och sorry för att jag aldrig bloggar längre. Inte för att jag tror så många orkar hänga kvar på den här bloggen när jag aldrig skriver. Har liksom inget speciellt att skriva nu när skolan börjat. Jag går dit och sen när jag kommer hem så ligger jag död i sängen/soffan. Aja, puss

In School.

Hallå. Sitter i skolan nu. Var riktigt jobbigt att kliva ur sängen imorse. Slutar vid 15:30 idag ungefär. Och då blir det väl att ligga på soffan och ta det lugnt hela dagen. Har ingen blogglust över huvudtaget nu för tiden. Så det kommer bara upp inlägg ibland. I helgen är det strömmingsleken. Tror väl att hela söderhamn taggar till det? Får se när jag bloggar igen. Ha det så bra så länge, puss :)

No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn't trying.

Hallå. Drog till Uppsala med mamma och pappa idag. Shopping stog på schemat för min del. Hittade jättemycket snyggt. Hittade även dom perfekta jeansen. Så sjukt snygga och sitter som en smäck. Sen efter jag shoppat klart så drog vi till IKEA och käkade. Hur gott som helst. Sen fick vi för oss att åka till Stockholm en sväng så då gjorde vi det. Kollade på lite allt möjligt där sen åkte vi hem när klockan var kanske 20:00. Jag har alltså haft en jättemysig och härlig dag med bästa föräldrarna.
 
Har precis lagt in alla kläder som jag köpte idag in i garderoben, tvättat bort sminket och satt på mig myskläder. Och nu sitter jag här med chips och dricka och ska kolla på One Tree Hill. Puss på er :)
Fick bli en bild på weheartit. Orkar inte lägga in alla bilder jag tagit idag på datan.

-

"Se aldrig tillbaka och sörj det förflutna för det är borta. 
Och oroa dig inte för framtiden, för den är inte här ännu.
Lev i nuet och gör det så vackert att det är värt att minnas."

New in.

Bestämde mig för att ta kort på några av kläderna som jag har köpt i Uppsala, Gävle och överallt där jag varit. Så här får ni! :)
Nu ska jag bara köpa lite jeans, kanske några skor och lite mer tröjor och underkläder sen är jag helnöjd!

Love life.

Hallå! Drog till Gävle i fredags med Moa. Vi hängde hemma hos John där vi käkade pizza, godis och kollade på film. Sen på lördagen så blev det en spontantrip till Stockholm. Vi fick åka gratis ner till Stockholm med John och hans kompis. Jag och Moa gick på grönan och kollade på Norlie & Kkv och åkte karuseller och allt sånt där. Sen skulle vi egentligen sova i Uppsala men det blev massa strul så vi åkte till Gävle istället och tänkte ta tåg hem därifrån. Men det gick inga. Så vi fick sitta och vänta på ett tåg i 7 timmar! När jag kom hem så käkade jag pizza sen la jag mig i sängen och somnade direkt och vaknade nyss. Så jag har sovit i kanske 24 timmar nu? 
 
Nu tänkte jag iallafall käka lite "frukost" sen slänga mig i duschen. Blir nog att ta det lugnt hela dagen. Men man vet aldrig vad som händer. Bjuder på lite bilder här nedanför!

RSS 2.0