Torsdag.

Kom nyss hem. Fanns inte så mycket att göra på praktiken idag. Så vi fick slutade tidigare. Efter vi slutade så drog jag och Amanda in på skokanonen och kollade lite, sen drog vi till Lidl och drygade med Erik och kollade om det fanns nå sommarjobb till Amanda. Sen drog jag hem. Blir att ta det lugnt resten av dagen. Och idag blir det att gå och lägga sig sjukt tidigt. Var verkligen hur trött som helst imorse. Men nu ska jag ladda ner någon film och kolla den, puss.
Tre söta bilder från idag.

The mirror doesn't show you what's inside. So remember to look at people from another view than just one.

Den här dagen har varit riktigt skön faktiskt. Gjorde typ ingenting i skolan. Märks att det snart är slut på det här läsåret. Love it! Beställde nyss lite kläder med mammsen. Blev shorts, tröjor & ett par jeans. Blir att åka till Lindex och köpa nya bh:ar någon dag då jag tycker det är bättre att prova dom direkt istället. Sen blir det väl att köpa ett par sommarskor någon dag också. Tack mamma, du är bäst! Ska väl ta och käka något nu sen blir det att kolla andra avenyn. Blir sängen tidigt idag så jag är pigg till praktiken imorgon. Men nu är det dags för käk, puss!
Bjuder på en gammal bild.

I pray that something picks me up and sets me down in your warm arms.

Ligger just nu på sängen och kollar på andra avenyn. Hur mysigt som helst. Fattas väl bara en mysig pojk också, buhu. Blir nog att sova om ett tag. Är helt slut. Men aja, hörs mer imorgon.
Haha, gulliga fötter i bakgrunden.

.


Grinar ihjäl mig.


Save your heart for someone who leaves you breathless.

Drog hem efter företagsekonomin för att jag fick så ont i huvudet. Dagen har faktiskt varit riktigt härlig. Kan nog inte bli något annat med härliga personer heller. Hade prov på företagekonomin och det gick verkligen hur bra som helst! Svarade på alla frågor utom typ 2 eller 3 pågrund av hjärnsläpp. Och nu sitter jag här med matteboken framför mig och ska plugga lite geometri så jag kan göra det provet så jag är klar med alla prov. Kör fullt ut nu till sommarlovet.
Halvdålig bild från idag.

Tidsfördriv på lektionen.


Sometimes you have to stand alone to prove that you can still stand.

Har precis fixat klart mig. Och nu sitter jag här och lyssnar på härlig musik. Slutar 15:40 idag. Och klockan 16:00 så har jag utveckligssamtal tydligen. Kommer väl gå bra. Hörs senare, puss!

Failure does not come from falling down, it comes from not getting up.

Igår var jag ju som sagt med Amanda. Blev inte att vi satt i någon park i kvällssolen precis. Träffade massa folk och drack lite. Sen vid 12 ungefär så skulle hon dra på krogen eftersom hon fyllde 18 igår. Så då drog jag hem. Och idag har jag varit sjukt seg. Har legat i sängen och kollat film ett tag och snart ska vi käka. Blit kött, potatissallad och vanlig sallad här hemma idag. Erik kom hem nyss också, han har varit på fotbollsläger uppe i Junsele sen i torsdags. Har saknat honom, så skönt att han är hemma nu. Sen efter jag käkat så ska jag plugga lite till företagsekonomi provet som jag har imorgon.

Being with no one is better than being with the wrong one.

Kom nyss hem. Har varit ute och åkt lite med mamma och pappa, sen stack vi till flygstaden så jag fick övningsköra lite. Är inte precis redo att köra i trafik än ;) Sen köpte vi mjukglass och satte oss nere vid ån. Och nu sitter jag och käkar och om en halvtimme ska jag dra ner och möta Amanda på stan sen sätter vi oss nog i någon park och njuter av kvällssolen.
Bjuder på en gammal och flummig bild.

Lördag.

Har precis vaknat upp och ska väl slänga i mig nå frukost. Sen blir det att dra ut till skokanonen med mamma och pappa och köpa skor. Dom ska gå i konkurs så dom har värsta utförsäljningen. Var där igår och jag blev som ett barn i en leksaksaffär. Plockade på mig massa skor oich blev helt ivrig, haha. Dock kom vi dit typ 10 minuter innan dom stängde så hann inte prova några skor eller så. Sen efter det vet jag inte riktigt vad som händer, sånt som märks.

Torsdag.

Fyfan vad drygt det var på praktiken idag alltså. Det var hur varmt som helst så man vela typ lägga sig i bikini och sola. Nä, istället fick man gå runt helt påklädd och lyfta massa tunga saker. Och imorgon skulle det bli ännu varmare tydligen.. Men kul var det iallafall. Kan ju inte bli annat när man har bra sällskap. Har precis käkat lite och ska väl kolla på andra avenyn tills det är dags att lägga sig.

Igårkväll skulle pappa byta bromsar på bilen eller vad det var för något. Och första bromsen gick jättebra men den andra skulle såklart strula. Så jag och mamma gick dit och skulle hjälpa till men det vägrade fungera. Och sen när klockan var ungefär 00:30 så insåg vi att pappa hade fått ett par bromsar som var fel och inte passade till bilen. Så hade försökt i onödan.
En trött Ella ;)

Praktik.

Har precis fixat klart mig och ska snart dra ut till bussen som sen tar mig till praktiken ute på Jysk. Får se när jag kommer hem, vet inte riktigt än.

(:

Har precis käkat så mycket sallad så jag tror jag ska dö. Därför drar jag in till soffan och slänger mig där och kollar på Kniven mot strupen som idag är ifrån Söderhamn. Får inte missas ;)

Onsdag.

Hänger just nu i köket med mammsen och ska göra lite sallad. Eller lite och lite. Mängder med sallad. Så att jag kan ta med mig lite till praktiken imorgon.
Misslyckad bild men det bjuder jag på.

Minnen♥


Tisdag.

Hade nationella idag då som sagt. Och det var det värsta prov jag varit med om. Kunde typ två uppgifter, resten gissade jag på. Som förväntat så däckade jag på soffan när jag kom hem och sov till nyss. Ge mig helg så man kan sova ut på riktigt. Nu ska jag käka lite sen blir det väl att försöka plugga till provet som vi har imorgon.


'



People only get jealous when they care.

Hela den här dagen har varit lika jobbig som natten. Rinnande ögon, snorig som fan och allmänt sjuk av pollen. Drog till jysk efter skolan och fixade praktikplats. Sen när jag kom hem däckade jag i soffan och sov tills nyss. Bra gjort Ellenor. Kommer inte kunna sova inatt och kommer alltså vara trött imorgon när jag ska nationella i matte. Min söta mamma kom hem med nya allergipiller, ögondroppar och en ny nässpray så nu hoppas jag på att det kommer fungera. Men nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det väl plugga lite matte. Puss :)
Mina nya vänner.

Måndag.

Fyfan tror jag dör nu alltså. Har sovit max 2½ timme inatt. Jävla allergi som är värre än någonsin. Inatt kunde jag inte andas genom näsan så fick ligga och andas genom munnen som en säl eller något liknande. Efter skolan blir det att dra till apoteket med mamma och pappa och köpa riktigt starka grejer som jag hoppas fungerar. Nu ska jag försöka tämja håret och sminka mig lite. Bloggar mer ikväll, puss så länge.

LOVE IS NOT WHO YOU CAN SEE YOURSELF WITH. IT'S WHO YOU CAN'T SEE YOURSELF WITHOUT.

Drog till donken med Madde tidigare idag. Snackade och skrattade som fan. Alltid lika härligt att ha tjejsnack med den där människan. Skola imorgon då. Känns som jag har varit ledig hur länge som helst eftersom det var långhelg den här gången. Har hänt jättemycket skumma saker under den här helgen alltså. Men nu tänkte jag kolla lite andra avenyn innan jag drar och lägger mig i sängen och kollatr på tv tills jag somnar. Puss :)
Några bilder från idag.


Sometimes the strongest peoples in the morning are the ones that cry themselves to sleep at night.

Vaknade för ett tag sen och nu sitter jag här och sjunger med i gangsterlåtar med Erik. Hade rätt så kul igår. Var tråkigt i början men sen började det hända saker. Åkte lite bil och fick en ros av en kille. Sen vid 03:00 drog jag hem och satt vid datan tills klockan blev ungefär 05:00 kanske. Idag vet jag inte vad som händer. Borde ta och plugga lite, men får se hur det blir med den saken ;)

Awesome.


There are people so poor, that the only thing they have is money.

Har precis lyckats kravla mig ur sängen och ska väl ta och äta någon slags frukost. Sen ikväll blir det att dra ner på stan med Moa på crusing. Men nu måste jag sticka och göra frukost innan jag dör av hunger!

Don't waste your tears on someone who doesn't even deserves to see you smile.

Kom hem för ett tag sen. Låg och kollade på film hemma hos Jonte sen tog jag 01:30 bussen hem. Och nu sitter jag här och funderar på att käka något. Är hur hungrig som helst. Tror jag ska kolla lite andra avenyn också innan jag kryper ner i sängen. Hörs imorgon, puss! :)

One day you're on top of the world and one day you're the clown.

Vaknade vid ungefär 12:00, låg då kvar i sängen och lyssnade på musik ett tag sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ikväll ska jag vara med Jonte. Får se vad vi hittar på. Men bloggar kanske mer senare, puss! :)
Bjuder på en osminkad och söt bild.

Everything that you thought that you knew about love is gone.


Någon som kan gissa vilken som är min favoritfärg?


KÄRLEK ÄR SOM ETT GUMMIBAND , NÄR DEN ENA SLÄPPER FÅR DEN ANDRA TA SMÄLLEN.

Ligger på sängen nu och tänker lite. Blir väl att fortsätta kolla på andra avenyn snart. Är snart klar med den serien och då blir det att börja kolla på One Tree Hill för andra gången igen, haha jävla serienörd jag är. Får se vad som händer imorgon. Om det blir att vara hemma eller att dra ut och hitta på något. Puss :)

The best way to cheer yourself is to try to cheer someone else up.

Har varit en riktigt skön dag idag. Först sovmorgon till 10:25. Sen två timmars lunch och sen engelska sen slutade jag. Har precis kommit ur duschen och nu sitter jag här och kollar på andra avenyn. Är jättetrött och skulle vela gå och lägga mig, men måste hålla mig uppe till ikväll så jag kan sova inatt. Har nationella imorgon klockan 08:00 och då vill man ju vara pigg, haha. Och imorgon så blir det helg, love it!

Fuck pollenallergi.

Okej, den här pollenallergin tar livet av mig. Jag kan inte andas, ser ingenting för att det rinner massa tårar från ögonen, det kliar i ögonen och jag blir så jävla trött. Gick och la mig när jag kom hem, vilket var kanske 12:00? Och sov till alldeles nyss. Märks verkligen att det här är det värsta pollenallergiåret på länge som alla säger. Nu har jag precis fixat till mig lite och ska väl snart åka och handla med the family. Sen när jag kommer hem tänker jag lägga mig i soffan och spendera resten av dagen där.

All those fairy tales are full of shit.

Har precis sminkat mig lite och fixat till håret. Och nu sitter jag i jättemysiga kläder och käkar frukost. Vill bara gå och lägga mig i sängen och kolla på tv. Men går ju bara tills på onsdag sen är vi ledig, nice!
Misslyckad bild som vanligt.

Solarium.

Kom hem för ett tag sen. Träffade Madde och gick runt och snackade lite. Sen drog vi och solade. Och det var typ det värsta jag har varit med om. Var jätteskönt i början. Men sen blev det hur varmt som helst och jag tror inte att fläktarna funkade. Så blev verkligen jätteröd i ansiktet och nu är jag jätteyr. Tror jag fick solsting eller något när jag låg där, haha. Nu har jag precis blåst håret och slängt på mig nå kläder och ska följa med pappa och handla. Sen när jag kommer hem så blir det väl att kolla på big brother och sen andra avenyn. Puss :)
Haha, söt!

If happy ever after did exist, I would still be holding you like this.

Sitter och lyssnar på musik och snackar med Philip på facebook nu. Vet inte riktigt om jag ska gå och lägga mig eller sitta uppe och ta en powernap sen på dagen? Verkar även som att det kommer bli jättefint väder idag. Är inga moln på himlen och solen skiner. Får bara hoppas att det inte förändras. Blir att övningsköra lite idag istället då vi inte hann förut idag. Sen blir det väl även att försöka plugga lite. Men bloggar senare idag, puss!

Ta mig dit.


Lördag.

Kravlade mig ur sängen för ett tag sen. Gick inte och la mig förrän klockan var 04:00. Får se vad jag hittar på idag. Tror jag ska övningsköra lite med pappsen. Sen skulle jag vela gå och sola. Så kanske tvingar med mig Erik dit? Just nu sitter jag och käkar en apelsin och dunkar musik. Tänkte kolla lite andra avenyn också. Är så sjukligt spännande där just nu, haha.
Gammal bild där jag försökte göra ett hjärta som blev misslyckat.

If you hurt me with the truth, don't comfort me with a lie.

Är världens tråkigaste väder ute. Regnade utav helvete förut. Så sitter i myskläder nu och ska precis sätta igång andra avenyn och kolla på det. Orkar inte kolla på hockeyn, får ändå reda på hur det går via facebook och när mamma,pappa och Erik skriker inifrån tvrummet. Har även fått tillbaka min mobil och den verkar funka, dock så är ju alla kontakter borta så får samla på mig alla nummer jag hade innan. Men nu väntar andra avenyn, puss :)
Bjuder på en gammal bild.

Shit I love.


Saying sorry doesn't mean anything, it's how you treat the person after that makes the apology worth it.

Vaknade för ett tag sen. Sitter och lyssnar på musik för tillfället och dricker lite saft. Vet inte riktigt vad som händer idag. Om det blir att vara hemma och kolla på hockey eller göra något annat. Kanske träffa Madde för lite tjejsnack? Får se helt enkelt.

Tordag.

Godmorgon! Vaknade precis och nu sitter jag här och dunkar musik. Ska snart gå och käka frukost sen börja fixa mig. Ska dra ut till bussen klockan 14:00 och hoppa på den som Madde sitter på då. Sen drar vi ner på stan och letar efter praktikplats. Alla andra i klassen har redan hittat en och är nog på sina praktikplatser just nu. Men vi är såklart ute i sista minuten så vi ska leta idag. Men nu måste jag dra och käka frukost innan jag svälter ihjäl, puss! :)

Städerska.

Kom ut ur duschen för ett tag sen och har nu satt igång musik på högsta volym och ska börja städa mitt bombnedslag till rum. Tvättkorgen är överfull, det är massa smuts och damm överallt. Sen ska jag dammsuga hela lägenheten också. Sen efter det ska jag knäppa kort på skinnjackan sen blir det väl att ta det lugnt resten av dagen.

Tell me how to get back to summer paradise with you.

Bjuder på en låt från ett gammalt favoritband. Dom levererar som vanligt!

Tisdag.

Har varit en härlig dag idag. Hade bara en lektion imorse. Drog sen ut med Madde och satte oss och sola utanför skolan sen drog vi ner på stan och köpte dricka och kakor och satte oss vid ån och snackade.. Sen när jag kom hem fick jag jätteont i huvudet så la mig och sov på soffan. Drömde då världens läskigaste dröm. Var jätterädd när jag vaknade och trodde att allt var sant och att det hade hänt, haha. När Erik kommer hem snart så ska vi käka tacos, sjukt gott.

I thought you took my breath away, but then I realized it was your bullshit that suffocated me.

Kom hem för ett tag sen. Gick och la mig när jag kom hem och sov i en timme sen drog jag ut och gick med mamma och pappa. Sen fick jag övningsköra lite. Har inte börjat gjort det och har inget riktigt tillstånd, men lite får man ju prova. Gick hur bra som helst! Fast pappa var lite orolig eftersom jag gasade som fan, haha. Ska fixa tillstånd och blablabla snart. Just nu sitter jag och käkar nudlar och dricker påskmust. Ska väl kolla på andra avenyn tänkte jag tills big brother börjar. Har även köpt en skinnjacka, var på tiden! Tack mammsen och pappsenLägger in bild på den imorgon.

Måndagmorgon.

Klev upp för ett tag sen. Gick upp och gjorde havregrynsgröt så sitter och käkar nu och lyssnar på musik. Värsta härliga vädret ute idag ju! Vilket också resulterar i massvis med pollen. Måste överdosera nässpray idag känner jag. Men nu måste jag skynda på lite, ska hinna sminka mig och fixa håret innan 09:00 också. Hörs senare!

You only live once, but if you do it right, once is enough.

Har precis kollat klart på big brother. Tycker det var jätterätt att Jennifer åkte ut. Hon verkade falsk och var allmänt störig. Just nu sitter jag och dricker påskmust och käkar äppelbitar med kanel på. Älskar blandningen av äpple och kanel. Tänkte kolla lite andra avenyn nu tills jag ska sova. Känner på mig att det kommer bli en dryg dag imorgon. Ska nämligen panikleta praktikplats med Madde. Så kommer nog bli ett och annat damputbrott. Vi är tvungen att hitta praktikplats innan tisdag annars får vi städa på skolan. Och det vill man ju verkligen inte. MÅSTE.HITTA.PRAKTIKPLATS. Bloggar imorgon, puss och godnatt!
Kvällens låt.

If I am not made for you then why does my heart tell me that I am?

Har precis fixat klart mig. Haha, skulle aldrig ha lagt upp den där bilden i förra inlägget. Mitt hår idag är katastrof. Ser ut som en risbuske, bokstavligen alltså. Och sminket blev ju inte helt bra heller, ååh orkar inte. Aja, ska väl dra ut snart då tror jag.

Love is when you have 100 reasons to leave someone, but you still look for one reason to fight for them.

Tänkte göra en liten uppdatering så ni inte tror att jag har kvävts av snoret. Haha. Har blivit mycket bättre i allergin nu. För tillfället så kan jag andas genom båda näsaborrarna. Första gången på en vecka, underbart. Vaknade upp ungefär klockan 10:00 imorse och kände att allergin var på väg igen. Kliade i halsen och snorade jättemycket. Så gick upp och knaprade i mig piller och sprutade näsan full av nässpray och la mig igen. Kan ju inte säga att min näsa mår bra för tillfället. Helt röd och torr, haha.

Sitter just nu och lyssnar på grym musik och tänkte plockade undan lite på rummet. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Kanske kolla på en film med mamma. Får se om jag bloggar senare eller inte, puss :)


I'm in love ♥


If I could be with anyone, I'd still choose you.

Hejsan! Hela min dag har jag tillbringat på soffan. Gjorde nationella imorse och efter det hade vi håltimme i 3½ timme, så drog hem och sov. Fick sen reda på att vi inte hade någon matte så tog bort sminket och la mig och fortsatte sova. Så har legat där hela dagen. Kan även säga att jag verkligen hatar pollenallergi! Har inte kunnat andas på typ en vecka nu. Är jättetäppt och får ingen luft genom näsan så får andas genom munnen hela tiden, vilket jag hatar. Blir typ överlycklig när jag kan andas genom en näsborre, haha. Kravlade mig upp ur soffan och käkade lite förut och nu sitter jag här och kollar på andra avenyn.
Haha, när jag var som värst snorig och snöt mig hela tiden så var jag såklart tvungen att googla och ta reda på vart allt snor kommer ifrån osv. Så nu kan jag det mesta om snor. Så om ni vill veta något om snor, så fråga mig;) Blev mycket snack om snor i det här inlägget, haha. Men nu ska jag fortsätta chilla framför andra avenyn, puss!
true shit.

People only get jealous when they care.

Hade nationella imorse då som sagt. Gick sådär. Får väl g iallafall. Idag har det varit riktigt stekande väder. Eller solen har inte skinit så mycket, men det har varit skitvarmt. Så har suttit och solat lite överallt idag. Somnade direkt när jag kom hem och vaknade ungefär halv 10. Vet inte riktigt hur jag ska kunna somna senare. Har såklart nationella imorgon också, klockan 08:00. Drygt att ha det två dagar på rad men aja. Ska väl kolla runt lite på datan och kanske kolla lite andra avenyn innan jag försöker somna. Godnatt :)

Mistakes are meant for learning, not repeating.

Kom nyss ur sängen och ska nu dra och käka frukost. Sen ska jag, mamma och pappa dra ut och gå igen. Vet inte riktigt vad som händer idag. Och imorgon börjar skolan igen då. Har nationella direkt på morgonen klockan 08:00. Men nu måste jag dra, bloggar kanske mer senare, puss! :)

Justin Bieber.

Har precis kollat på Never say never för andra gången. Tror faktiskt jag börjar få en liten crush på Justin Bieber som dom flesta har. Trodde aldrig jag skulle få det, men han är ju sjukt bra och supersöt!

RSS 2.0