Snow.

Jaaa! Nyss så kom första snön. Blev överlycklig och sprang ut på balkongen och luktade så att man kände den där snölukten. Älskar faktiskt vintern. Så mysigt med snön, mörka filmkvällar och sånt där. Sitter och lyssnar på "julmusik" nu och är i värsta stämningen. Haha. Antagligen så har nog snön försvunnit imorgon men ändå, så mysigt.

Don't let 'em say you ain't beautiful.

Kom hem från skolan för ett tag sen och nu sitter jag här och pluggar. Har prov imorgon så tänkte plugga lite på det och sen göra lite uppgifter som jag kom efter med när jag var sjuk. Imorgon är det fredag och det innebär även att det är lov då. Superhärligt! 
Två bilder från imorse. Skumt, imorse såg dom här bilderna jättebra ut men nu ser dom ut som fan..

If you never try you'll never know.

Hej. Sitter och kollar på oc nu. Låg nyss i sängen och kollade på oc, jättemysigt. Men såklart så ska ju batteriet i datan ta slut så fort så var bara att sätta sig vid skrivbordet med datan igen. Har även blivit sjuk IGEN! Var tydligen inte en sån bra idé att gå ut i fredags. Nu är hela familjen sjuk utom pappa. Ont i halsen och snorar som fan. Så less på allt nu. Säkert kommit efter jättemycket i skolan efter jag var sjuk i veckan och vädret suger. Längtar till nästa helg och till lovet. Då kommer det äntligen hända massa roliga saker! Aja nu blir det iallafall oc tills ikväll då det är solsidan och sen beck efter. Puss :)
Så fort jag känner mig less ellet trött på allt så kollar jag altid på bilderna från i somras. Fy satan vad roligt jag hade då. Minnen för livet helt klart.

Skolkort.

Här har vi då årets skolkort. Enskilda bilden är jag ganska nöjd med men gruppbilden på hela klassen kan vara det värsta jag sett, haha. Så jag skippar att visa den ;)

You never stop loving someone. You either never did, or you always will.

Hej. Har precis kravlat mig ur sängen. Sitter och dricker te nu och lyssnar på lite musik. Har lyckats blivit sjuk såklart. Är sjukligt snorig, har ont i huvudet och i ögonen. Känns som att huvudet väger 5 ton. Ska slänga mig in i duschen nu så kanske det känns lite bättre efter. Tänkte bara uppdatera så att ni vet att jag är levande iallafall.
Bild från i somras. Vill ha sommarlov NU. Slippa det här vädret, bara göra det man känner för och bara känna känslan av att vara fri. 

Jag är inte lika ung längre, men precis lika dum.

Har precis fixat mig lite och ska nu dra och möte Madde vid tempo. Sen drar vi till a-huset. Får se vad som händer mer ikväll. Men man kan ju inte förvänta sig så mycket i den här döda staden. Hoppas ni får en rolig lördagkväll! :)
Här ser ni vad jag har på mig ikväll också. Värdelösa cambilder, men det får duga!

True.


Sär dag.


4 konstiga vanor jag har

1. När jag ska sova så måste mina kuddar ligga på ett speciellt sätt. Alltså så måste den vita kudden ligga in mot väggen och den lila längst ut. Om dom skulle ligga tvärtom så skulle det kännas typ "fel" i kroppen så att jag till slut måste ändra dom. 

2. När jag åker bil och kollar ut genom fönstret och råkar kolla på dom där vita pinnarna som brukar vara vid sidan av vägen så måste jag blinka varje gång vi åker förbi en sån med bilen. Och om jag försöker att sluta blinka så måste jag typ slå till med fingret i benet när vi åker förbi. Enda sättet att sluta göra något av det när vi åker förbi en sån där pinne är att typ blunda eller att kolla rakt fram.

3. Sen har jag väl den där "tvångstanken" som ganska många har. Det där med att alla tal måste vara jämna. T.ex om jag kollar på tv så måste volymen vara på ett jämnt tal. Och om jag ska ställa alarm så måste det vara t.ex 8:00, det kan absolut inte vara 8:01. Då måste jag ändra. Känns faktiskt riktigt jobbigt att fylla 17 snart. Eftersom det är ett ojämnt tal.

4. Sen är det här också ganska vanligt. T.ex om man går ute på såna där stenplattor också råkar man gå på "strecket" med typ högra foten. Då måste jag gå med den vänstra foten också så att det blir "balans i kroppen". Nummer 2 och den här måste jag dock bara göra när jag kommer på mig själv. Som när jag råkar blinka precis vid en sån där pinne, då måste jag fortsätta. Eller när jag kommer på mig själv att jag gick på "strecket" så måste jag gå med andra foten. 

Tisdag

Som ni har märkt så tröttnade jag ganska fort på det där "30 bilder" och även på att blogga. Känns så tråkigt att blogga när man inte har något att skriva. Det enda som händer är liksom att jag är i skolan, kommer hem och då hänger jag framför tvn/datan typ och på helgerna så går jag ut. Men kommer inge ge upp det där med bloggandet helt och hållet. Kommer slänga in lite inlägg ibland när jag känner att jag har något att skriva eller när jag får blogglust och blir inspirerad igen. 
 

1 oktober


RSS 2.0